Gå til innhold

Småprat om/rundt Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det er litt flaut å tenke på at jeg ikek fant ut at man kunne joine åpne parties før i går kveld....etter å desperat ha spammet /say med ...warband? can i join? etc hehehe...følte meg temmelig noob..

Haha! Ja det er faktisk ganske genialt med open parties. Sto og spammet det der selv ved chapter 2 en gang, da fikk jeg en grundig (og overraskende høflig) forklaring på /tell.

 

"Sir, this is an open party, feel free to invite yourself at any time. See that little thing beneath the picture of yourself? There you go.."

 

Ser fortsatt mange som spammer etter invites på høyere level, prøver å være like høflig, og forklare dem hvordan det funker :) (Ikke alltid like lett å invite heller midt i kampens hete. Pluss at det er mange sære navn!)

Lenke til kommentar

Da har jeg rolla Engi i stedet for min 22 Chosen, fordi mine venner plutselig bestemte seg for det. Får se om jeg blir imponert, eller går tilbake til "plogen" :cool:

 

Har dere noen tips til Order-klasser? IB, BW, WH og healers er utelukket. Noen som spiller engi? Hva blir deres rolle i PvP utover? Mens jeg med min Chosen lå øverst på lista ganske ofte, finner jeg stakkars Zakarkragon (engien) sånn midt på treet, av og til også ganske langt nede.

Lenke til kommentar

Det er jo den typiske tank-klassen og regnes vel som den beste tanken på vår side (jeg spiller selv swordsmaster).

 

Leser jeg litt på forumene så er det vel Ironbreakerne som regnes som frontline-tankene mens swordsmaster-rollen er litt mer rettet mot å beskytte squishis og skape kaos hos motstanderens squishis.

 

Så IB er en svært nyttig klasse i WAR.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...