Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Mangler en fil. Noen som har WD 500GB?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Vet ikke om dette er riktig sted å poste, men prøver.

 

Jeg instalerte Avast antivirusprogram og tok en scan. Den scannet også min eksterne hardisk Western Digital My Book Premium ES Edition 500 GB. Avast trodde at filen explorer.exe som ligger skjult på disken var et virus. Så i et uoppmerksomt øyeblikk klarte jeg å godta at Avast skulle fjerne den fila. Så nå kommer jeg ikke inn på disken. Kun ved å søke etter filer eller skrive inn direkte link til disken.

 

Derfor er mitt spørsmål: Noen her som har en WD My Book Premium 500 GB og som kunne funnet frem explorer.exe på disken og sendte den til meg? Jeg hadde satt stor pris på om noen tok seg det bryet :)

 

Mvh DjN9o

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg ville stolt på at Avast faktisk fjernet et virus.

 

Har ikke fila explorer.exe (ja, viser skjulte filer) på min WD 500GB ES. Dessuten er ikke den eksterne disken avhengig av egen programvare for å kunne fungere. Den er kun avhengig av drivere som allerede følger med WinXP/vista. Vises den ikke under Min Datamaskin, altså?

Lenke til kommentar

Hei du

 

Nå er det to ting som slår med umiddelbart..

 

1) Om harddisken er tom, eller om filen explorer.exe ligger på harddisken har ingenting å si. Disken kan gjerne være fullstendig tom.. Eller være stappfull av explorer.exe-filer uten at dette har noe som helst å si for tilgangen.

 

2) Explorer.exe skal ikke ligge på en ekstern disk. Den skal ligge på den interne disken jamt med windows-installasjonen.

 

Så her er det noe annet muffens..

 

Med forbehold om at jeg har misforstått deg..

Lenke til kommentar

Takk for svar!

 

Men de gjorde meg desverre ikke så klokere, det eneste er at kanskje den explorer.exe fila som lå på disken faktisk var et virus. Men det var etter at jeg fjernet den fila at jeg ikke kunne komme meg inn på disken (på den vanlige måten).

 

Til Melkekartong: Joda den ligger under My Computer. Men hvis jeg dobbeltklikker på disken så åpnes My Documents.. Men hvis jeg bruker foldermenyen til venstre og klikker på plusstegnet på disken så kan jeg se alle mappene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...