Gå til innhold

inet explorer oppfører seg rart


Anbefalte innlegg

Visste ikke helt hvor er sku putte dette men here it goes;

 

I det siste har Internett Explorer oppført seg helt fucka. Har begynt å få popups. Og Av og til fungerer ingenting, av og til fungerer noen websider mens andre ikke. Google og VG.no for eksempel fungerer aldri. Jeg kommer inn på forsiden på begge, men kan ikke søke på google, eller gå inn på noen nyheter på VG. Youtube derrimot fungerer helt fint som oftest. Men som sagt av og til fungerer det ikke å gå inn på noen sider utenom startsiden min.

 

Det er liksom ikke programmet i seg selv, men websidene som ikke fungerer med programmet. Med firefox fungerer alt, men liker explorer bedre. Har kjørt scans med AVG, Adaware 2007 2008 og ett annet spyware program.

 

Noen som har noen tips om hva jeg kan gjøre for å fikse problemet?

 

-Takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette kunne vært pga ustabile internettlinje, men det høres mer ut som du har en infisert pc siden du får pop-ups og at feilen er konsekvent noen steder og ikke på alle. Tipper at du har malware som gir uønskede pop-up og i tillegg en trojan som endrer dns-adresser. Du kan sjekke dette kjapt ved å klikke på: Start - Innstillinger - Nettverkstilkoblinger - Høyreklikk på Lokal tilkobling (dersom du kjører med kabel og ikke trådløst) - Egenskaper - Dobbeltklikk på Internett-protokoll.

Her skal det stå markert på Motta DNS adresser automatisk. Står det bruk følgende etc er du trolig infisert av en trojaner.

 

Uansett utfallet ville jeg prøvd http://housecall.trendmicro.com/ hvis du kommer inn dit....?!? Online scan og removal som jeg er meget fornøyd med! Hvis du ikke kommer inn ville jeg kjørt ny scan i safemode. Evt sjekke prosessene som kjører i bakgrunnen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...