Gå til innhold

VG's dom over Max Payne: Terningkast 2 - Maximal Pine! Premiere i morgen, noen som skal se?!


Hrodebert

Max Payne - god eller dårlig?  

30 stemmer

  1. 1. Gi karakter på filmen

    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/monthly_10_2008/post-15355-1224191551.gif[/img]
      8
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/monthly_10_2008/post-15355-1224191559.gif[/img]
      4
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/monthly_10_2008/post-15355-1224191566.gif[/img]
      10
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/monthly_10_2008/post-15355-1224191572.gif[/img]
      6
    • [img]http://www.diskusjon.no/uploads/monthly_10_2008/post-15355-1224191579.gif[/img]
      2


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer rett fra kino nå, etter å ha sett filmen.

 

Hva kan man si? Det var et slow-mo øyeblikk som ga en vast max payne feeling, men det virker som om John Moore har jobbet hardt med å røske ut så mye som mulig ut av den originale historien. I filmen er alt et jævla rot og de kule scenene som for eksempel på ragnarok er korte og dårlig gjennomførte.

 

Skuespillerprestasjoner? Ludachris var helt OK, Kunis var forkastelig, og Wahlberg var brukbar. Etter min mening så er ikke skuespilleren bedre enn filmen, men det er nå så.

 

Søker dere den gode gamle Max Payne feelingen med Baseball Bat Boy og hele regla? Da er min anbefalning å spille igjennom spillet en gang til.

Lenke til kommentar

Mest skuffende patetiske unnskyldning for å være en film jeg har sett på år.

Ingen Max Payne musikk, ingen doble berettaer og UZI'er. Ingen slenging med pistolene. OG max brukte dop, noe han aldri gjør i spillene. Vlad var ikke med. Jim Bravura spiltes av LUDACRIS :dontgetit:

 

Jeg vil ha mine 90 kr tilbake.

Endret av tørrfisk
Lenke til kommentar

Helsikke heller, her skriver man den beste anmeldelsen noensinne og selvsagt klarer man å lukke browseren og må starte på nytt. Blir en mini-anmeldelse istedenfor.

 

Rett fra kinoen sjøl, og etter å ha gledet meg masse og lenge til denne dagen, har mælen gått i stå. Hva skal jeg si? Kan den beskrives med kun ett ord? Sjokkerende? Forkastelig? Eller rett og slett bare en parodi? For en som knapt vet hvem og hva Max Payne er, kan denne filmen virke som reinspikka actionfylt og dyster spenning. For en som meg, som har kjent til spillene helt siden det første kom ut og er en god fan, virket den som om forfatterne og regissøren bare røsket ut hjertet brått og rutalt til historien. Historien er vridd på alle utenkelig måter og karakterene og scenene er bare tilfeldigvis satt sammen. Skuespillerprestasjonene er ingen overraskelse. Marky greide å gjøre en god jobb, mens Mona og Ludachris var som tidligere omtalt. Vil legge til noen høydepunkter som jeg syns er viktig å få med seg: (NB! disse er mine meninger om hva som var negativt og positivt og inneholder derfor store avsløringer! Les på eget ansvar!)

 

 

 

Negative først:

 

- Åpningsscenen under vannet. Nei, denne fortjente originalåpningen på toppen av bygningen med replikken ”… I released my finger from the trigger …” og så drar vi tilbake i tid.

 

- Overdrevet bruk av Valkyrie symbolet og feil forklart av betydningen.

 

- Så har vi BB. Hvem søren er det? Det er sjefen sjøl som står bak alt!

 

- Introduksjon av Mona og Natasja. Ok, det er faktum at Natasja skulle dø, men det ble helt feil. Monas presentasjon kunne ikke vært verre. Hun skal ikke dukke opp før RagnaRock scenen!

 

- Hele RagnaRock sekvensen. Altfor kort og det var her vi skulle få oppklaringer og ekte duellen mellom Max og Lupino.

 

- Aeris-bygnngen sekvensen. Skikkelig rotete og feil. Max skulle kjempe fra bunnen og oppover og få hjelp av Mona.

 

- Slutten. Feil kjønn på målet og feil avslutningen. Trengte definitivt en helikopter der.

 

Tross av dette, var det noen positive også.

 

- Elementer fra spillet er lett gjenkjennelig.

- Flashback til Payne-familien. Konas skjebne ble skildret på en annerledes måte, men grei den.

- Bullet-time vel utnyttet.

- Valkyrie-demonene ga et dystert stemning.

 

 

 

 

Hvis de lager en oppfølger (noe jeg neppe tror), bør de høre på fansen. NØYE!

 

Edit: Litt småfeil og terningkast. Fortjener egentlig 2, men siden den har noe positivt også, får den en 3 fra meg.

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Syns det er en spoiler som burde advare fans mot å se filmen :p

Men det er uansett rettet nå.

 

Fokuserer ikke på historien fordi det er åpenbart at de lagde en royal fuckup av den. Det hadde jeg igrunn forventet. Men man skal da ikke være så full av kokain at man på scriptstadiet ikke føyer til den viktigste actioningredientsen i filmen?

 

Føler igrunn at det trengs en egen tråd siden overtredelsen er så bestialsk.

Lenke til kommentar

Hvis de lager en såkat "royal fuckup" av historien, så burde vel hele filmen gå rimelig til helvete? Det er jo tross alt den viktigste ingrediensen i hele saken

 

Nå har jeg ikke sett Max Payne, og kommer sansynligvis ikke til å gjøre det før den kommer til DVD pga elendige anmeldelser og brukeromtaler, men jeg ser ikke helt hvordan de små tingene du nevnte kan være med på å bryte ned filmen i forhold til de langt viktigere sakene.

Endret av DoktorBacon
Lenke til kommentar
Hvis de lager en såkat "royal fuckup" av historien, så burde vel hele filmen gå rimelig til helvete? Det er jo tross alt den viktigste ingrediensen i hele saken

 

Nå har jeg ikke sett Max Payne, og kommer sansynligvis ikke til å gjøre det før den kommer til DVD pga elendige anmeldelser og brukeromtaler, men jeg ser ikke helt hvordan de små tingene du nevnte kan være med på å bryte ned filmen i forhold til de langt viktigere sakene.

 

 

Det jeg hadde venta meg var at actionsekvensene skulle bli svært bra og stemningen fra spillene var fanget opp høvelig greit. Å få med den mørke humoren og interaksjonen mellom karakterene på samme vis som i spillene hadde jeg overhodet ikke forventet. Bullet time er en GIGANTISK ting å ikke ha med i en max payne film. Viss du er uenig kan jeg ikke se for meg at du har spilt spillene.

Lenke til kommentar

Problemet mitt med Max Payne var mangelen på action. Det tok 1t og 15min før vi fikk litt skikkelig action. Denne actionsekvensen varte i 10min, før den så roet seg ned igjen, helt til "klimakset" i Aesir.

 

Jeg skjønner ikke at de måtte trekke det så j*vlig langt ut mellom actionscenene, noe som er hele essensen i spillene. Når det er sagt er det liten tvil om at det visuelle er glimrende i denne filmen. Den er mørk og deprimerende, noe som er en av få lyspunkter i denne filmen. For Max Payne entusiaster, er dette en meget meget svak film. Grei på papiret, men når ikke spillene opp til knærne en gang.

Lenke til kommentar

Dette viker ikke lovende, virker som John Moore ikke helt hver hvordan film ha skal lage. Selve MaxPayne historien en en fantastisk film, det tenkte jeg allerede da jeg spilte MaxPayne 1. Som flere nevner så er åpnings sekvensen og nattklubben ragnarok fantastiske elementer som kunne blitt veldig bra, samt avslutnings brettet. Hvorfor Remedy ikke grep inn her skjønner jeg ikke, men er vel det som skjer nå man selger rettighetene :( Kanskje jeg ser den til søndag...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...