Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Worklog/Showcase: Vår første bolig


Anbefalte innlegg

Hehe, nei, som alt annet her i livet så har det nok helt sikkert sine motbakker fylt med både sinne og frustrasjon!

 

Blir nok til at jeg bygger om ett par år, om ikke selv så får jeg leie inn noen. 120 kvm er faktisk ikke så dyrt å få ført opp nytt, har sjekket litt rundt å slik jeg vil ha det ender det rundt 2 mill. Syntes egentlig det er en grei pris for ett nytt hus i 2010 med høye standarder.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har sett på det selv, jeg synes det ser litt "raskt og gale" ut. Men.. Problemet er at det er så mye annet som må prioriteres foran akkurat det, så tviler på at den muren blir shinet opp med det første, om den blir det i det hele tatt. Men jeg tror jeg tenker som mange andre, det burde vært gjort noe med den. ;)

Lenke til kommentar

Da var det helg og jeg har endelig kommet i gang. Noen av dagene som har vært har gått med til rigging av toppen av stillaset, så det var klart til fredag. Da fikk jeg begynt og tatt den øverste delen. Ble ikke gjort så mye siden jeg verdsatte livet mitt framfor å leke apekatt i toppen og risikere å falle ned.

 

662072.jpeg

 

I dag har jeg heldigvis fått gjort litt mer. Har karnappen igjen samt noen områder som var vanskelig å komme til. Det er forresten grunning jeg smører på nå, skal to strøk med maling på etterpå.

 

662073.jpeg

 

Til slutt et stemningsbilde, vært en fin dag idag.

 

662074.jpeg

Lenke til kommentar

For å legge hele diskusjonen om at huset skal brenne ned død, får jeg komme med en oppdatering.

 

Jeg har prøvd meg på det å fuge. Med blandet resultat.

 

Før:

 

673009.jpeg

 

Etter:

 

673012.jpeg

 

Denne fugingen ble jeg fornøyd med, den fugen fra toalettet mot veggen ble jeg fornøyd med, mens fugen fra vasken mot veggen må jeg ta om igjen.

 

I dag har vi endelig rigget ned mesteparten av stillaset. En måned etter vi satt det opp, er det nå påført et strøk med grunning og to strøk med maling.

 

673020.jpeg

 

Satser på å montere spottene i karnappen snarest mulig og da rigge ned resten av stillaset.

Lenke til kommentar

Jo, takk. :) Var vel derfor jeg turde å poste bilde av den, mens jeg har latt være å vise de andre fugene ettersom jeg må ta de om igjen. Selv om jeg ikke har lang fartstid innen fuging, skal det være dønn før jeg gir meg.

 

I dag har jeg montert spotter i karnappen. Trekt kabler, koblet og montert spotter og trafo. Bryteren sto der fra før, så den var bare å koble til.

 

673715.jpeg

 

Blir spennende å se i kveld om det blir noe lys der eller om det bare blir pynt.

 

Fikk rigget bort stillaset og spylt ut driten fra "hooket", så da er det videre til neste prosjekt. Tror det blir maling under altan og under karnapp som er neste på listen.

 

673713.jpeg

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...