Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Er dette utroskap? Eller en kattehistorie?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har opplevd noe lignende da.

 

Ipoden min ble sendt på reparasjon i Februar. Kom aldri tilbake. Jeg etterlyste den i April. Da fikk jeg servert en historie om at "han på butikken hadde glemt å sende den inn til verkstedet". I Juli ble det avslørt at han med løgnen hadde solgt Ipoden MIN.

 

Noe lignende skjedde rundt samme tidspunkt. Fikk beskjed om at speilreflekskameraet mitt var kaputt. jaha tenkte jeg, og var takknemlig for at jeg slapp å sende det inn til reprasjon selv. Jeg kom hjem og fant kameraet pent plassert i esken sin sammen med brukermanual og alt som fulgte med. Jeg spøkte om at jeg tvilte på at verkstedet hadde bruk for bruksansvinsningen. Ei dame ringte mens jeg var på jobb, for han som skulle ordne med å få sendt inn kameraet til "reparasjon" hadde ikke mobil på denne tiden. Hun spurte om hvor vi bodde så hun kunne komme å se på kameraet. Ikke angang da skjønte jeg at det var ugler i mosen. Jeg fant ved en tilfeldighet en epost med total avsløring slik som du gjorde, bare at her var hele "historie"'n med. Kameraet var SOLGT for 5000 og pengene var mottatt og kameraet sendt. Ikke engang med utskrift og konfrontasjon med dette fikk jeg noen immrømmelse. Neida, han hadde EGENTLIG tenkt å selge kameraet, men så ombestemte han seg . Og sendte det inn til reparasjon til Canon Norge. Heldigvis var jeg ikke så blind at jeg bet på den, så jeg ringte til Canon og spurte om de hadde det. Nope

 

Man skal passe seg for folk som lyver desperat om alt mulig. Spesiellt når bortforklaringene er FOR gode til å være sann.

Lenke til kommentar

slenger meg på bølgen av løgnaktige historier. den gangen jeg var sambis skulle plutselig sambisen overnatte hos ei veninne en helg. synes dette egentlig var litt rart da denne veninnen bodde 10 minutter unna med bil. sms-aktiviteten til sambisen hadde tatt seg opp et par uker tidligere så jeg ante ugler i mosen allerede da. jeg tok meg friheten til å sjekke mailen hennes og fant ut at hun hadde bestilt rom på hotel hele helgen med elskeren sin. jeg flyttet ut uken etterpå.

Lenke til kommentar

Kan aldri vite, men dette høres meget mistenkelig ut. Ut ifra oppførselen hennes, må du nok presse dette ut av henne. Bare kjøre på til hun knekker, på enten den ene eller den andre måten..

 

Dette ble rett og slett bare for dumt- Historien og forklaringene hennes.

Endret av TheInfamous
Lenke til kommentar

Mulig du misforstod hva jeg mente, hvis du føler og mener at historien ikke stemmer så må du PRESSE det ut av henne.

 

Spørre gjentatte ganger, si at du vet- Du kjenner henne. Pøse på med fakta etc.

Vær høylytt/ frustrert/ forbanna, ikke gi henne fred før hun knekker sammen og innrømmer.. Eventuelt motsatt, at du skjønner at det faktisk ikke kunne skjedd.

 

Dette skal selvfølgelig ikke gå ut over dagliglivet- MER enn nødvendig, men det må gjøres.

 

 

Hvis ikke? Forlat henne, eller klar å legge det fra deg, og leve videre.

Endret av TheInfamous
Lenke til kommentar

Installér en keykogger på PC'en din. Overvåk hvert eneste tastetrykk som blir skrevet på maskinen. Du har ikke faste nok bevis til å kunne slå noenting fast ennå, men du har en sterk nok mistanke til at slik en overvåkning kan forsvares. På denne måten vil du med tiden kunne skaffe bevis. Lykke til!

Endret av J-Core
Lenke til kommentar
Gjest Gjest...
Hun er ikke den beste løgneren, nei. Men det er uansett ikke sunt å lese igjennom meldinger og e-post nærmest på jakt etter noe å ta ektefellen på.

 

Hvor er tilliten dem i mellom? Eller er det utelukkende kjedsomhet som er motivet?

 

Etter at han så den første meldingen ved uhell, så er tilliten allerede begynt å ødeleges. Hun har en melding fra eksen som virker litt mistenkskom. Synes derfor det er greit at han sjekket neste gang, bare for å se om det faktisk var noe eller om det var han som hadde misforstått! Hvis han skal konfrontere henne med det så er det greit å ha et grunnlag for det man sier, og ikke overreagere pga èn melding..

 

 

 

 

Og har du pratet med eksen henens? Vær ærlig med ham, si hva du har sett og si at hun nekter å innrømme det.. Legg litt press på ham og, og si at du virkelig trenger å få vite om det er noe hold i det du tror..

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Lars_*

Angående de meldingene.. I tilfeller som det her, mener jeg at du merker på henne om hun snakker sant eller ikke.. Hvis det hadde vært du som hadde misforstått de meldingene helt, så hadde hun hatt en unnskyldning du hadde trodd på, og ikke en som du fra første stund har vært skeptisk til.. Det er sånn man merker på kjæresten/kona etter så mange år; man merker om de snakker sant eller ikke.. Og måten hun oppfører seg på i tillegg avslører alt..

 

Det jeg tror du må gjøre er å finne ut hvordan du vil takle det om hun (sansynligvis) er utro; takler du å leve sammen med henne videre, eller vil du skille deg? Det er store spørsmål, som kanskje du kanskje til og med vil slippe å ta stilling til, men jeg tror iallefall du bør reflektere over det. På den måten vil du takle det lettere, hvis det viser seg at hun faktisk er utro..

Lenke til kommentar
Ikke hvis det er på egen maskin, nei...

 

Du er 100% sikker på at man har lov å overvåke folk uten at de vet om det så lenge det som overvåkes er ditt?

 

Nesten 100%, noen må gjerne utdype problemstillingen :)

Men i prinsippet så overvåker man sine egne ting for å beskytte egeninteresser, ikke nødvendigvis for å overvåke andre. Så og si alle dataprogrammer logger jo dine gjøremål på en datamaskin på en eller annen måte, og jeg har ikke hørt noe om at det finnes en spesiell omtale om bruk av keyloggers. Software er lovlig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...