Gå til innhold

Fremtidens ledere er god i warcraft.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det virker ikke helt som de vet hva de omtaler. Men ja, jeg kan skjønne poenget. Problemet er bare at det gjelder 0.01% av spillerne, og at de som er ute etter å rekruttere må faktisk vite noe om WoW for å kunne si om den personen er en god leder. Dermed blir verdien i praksis _veldig_ liten.

Lenke til kommentar

"Se for deg å sitte på jobbintervju for en lederjobb, og få spørsmålet om hvilket nivå i World of Warcraft (WoW) du har kommet til?

 

Det kan bli realiteten om få år, skal man tro NTNU-professor Arne Krokan."

__________________________________________

 

Haha. Det hadde tatt seg ut. Jeg kapper av meg et bein om dette er realiteten om få år.

 

Kanskje har guild- og raidledere noe ut av det - men bortset fra det er jeg skeptisk. Det er vel egentlig bare overksriften som drar det litt langt.

Lenke til kommentar

Tja, hadde det ikke vært for at "omfg, lolz, haxor" ikke passer helt inn i et jobbintervju så kunne dette kanskje stemme.

 

Men er det noe 99% av folkene i WoW kunne trengt så er det et kurs å forme hele setninger. Jeg har vært med på noen raid og grupper hvor vi har blitt hjernebanka av NPCene fordi de inkompetente amøbene på toppen ikke kunne formulere en hel setning uten å forkorte alt til det mest uforståelige som finnes i verden. Kan være at jeg begynner å bli gammel men seriøst, er det så vanskelig å skrive "Take out those monsters"? Da må det heller skrives "tk tse mobs" og jeg sitter med det største "?" over hodet og får heller kjeften etterpå hvor dum jeg er (noe jeg klarer å dekode etter å ha lest gjennom setningen, kalkulert ut mulige betydninger, sette inn manglende bokstaver, rette opp på feilplasserte bokstaver) og når jeg først klarer å dekode alt det der så er hele gruppen oppløst og svaret jeg hadde tenkt å komme med har ingen betydning fortid vedkommende som sa det logget ut for 2 timer siden.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-77217
Tja, hadde det ikke vært for at "omfg, lolz, haxor" ikke passer helt inn i et jobbintervju så kunne dette kanskje stemme.

Av erfaring kan jeg si at vanligvis er ikke raid/guildledere "omfg, lolz, haxor" (bortsett fra PuG's)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6
Kan skrive det på CV'n under verv at du har vært raidleder. Ja, det ville vært noe, plutselig blir du kvalifisert til en lederjobb.

Vil heller si det kvalifiserer deg til ekstrajobb som barnehage-onkel. :ermm:

Lenke til kommentar

Vell selv en lvl 70 som ikke er raidleder sitter på en data og samarbeider med andre mennesker i hele verden og løser oppgaver (instance++) sammen ,snakker sammen osv. Bare det er jo en stor ting i seg selv VS folk som jobber idag og ikke kan slå på en pc og hadde iallefall ikke kunne sammarbeide med noen som helst over en pc.

Lenke til kommentar

Jeg vil selvsagt tro at det er en sammenheng med det å være en god guild-leder/Raid-leder og det å kunne være god i en real life lederjobb. Å tro noe annet er jo naivt. Men det er selvsagt ikke snakk om at det å spille wow UTEN å være raid/guild-leder vil gi deg real life leder-egenskaper.

Endret av gamer73
Lenke til kommentar
Retards? Trenger man være retard for å spille WoW? Litt bedre ordvalg neste gang kanskje?

 

Det har jeg da alldri sagt. Det jeg mener er at det er bra mange som ikke skjønner enkle ting som feks: Man må betale for en tjeneste(,) til og med for enchants, bevege seg ut av den enormt store flammen, skjønne lett engelsk, holde avtaler, i allefall prøve å gemme/specce karaktern sin optimalt og med skikkelige gems (grønne gems i epic gear er latterlig) osv osv.

 

Så klart er det mange oppegående spillere også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...