Gå til innhold

Metallica - Death Magnetic: hva mener du?


Marbash

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
De som mixa DM jobber vel også med musikk? ;)

 

Skulle ikke tro det. Rart Greg Fidelman ikke har fått seg en på trynet enda, hvis ikke han allerede har det da, av sinte fans...

 

Tingen er at jeg leser ofte på MetallicaBB, og denne mixen er en uke gammel, og skal visst være den klart beste mixen av DM der ute, ifølge responsen til så og si alle som har svart i tråden (Og det er en svær tråd..)

 

Skal sjekke den ut senere.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Etter å ha hørt skiva 300 ganger, så syntes jeg det fortsatt er vanskelig å komme med et svar på hva som er skivas minst gode egentlig.

 

The End of the Line har en kjip solo, men den har fortsatt kanondeler. Som f.eks Introen, overgangen med The New Song-delen og overgangen fra heavy til rolig + "The Slave Becomes the Master"-delen.

 

Broken, Beat & Scarred har utrolig groovy riff og endel veldig gode vokallinjer. Liker veldig godt "Dawn, death, fight, final breath"-delen.

 

The Day That Never Comes har en helt grei førstedel, litt småkjedelig spør du meg, men den har også det ufattelig fete midtriffet og One-partiet etterpå.

 

The Unforgiven III har veldig gode vokalprestasjoner og en fantastisk oppbygging.

 

Det er altså disse fire jeg mener er de minst gode på albumet, så det sier litt om kvaliteten på skiva.

 

Den beste låta er uansett All Nightmare Long. Fra ca. halvparten ut i sangen til slutten er det helt sykt, soloen, dobbelbassen, partiet fra TNS.

 

Hestehoder bak finner vi That Was Just Your Life. En av de sangene jeg ikke likte i starten, men gud som den har vokst. Riffene tar balletak på meg, skikkelig progga riffing, helt fantastisk song.

 

Bak der finner vi igjen Suicide & Redemption og My Apocalypse :)

Lenke til kommentar
Blir så forbanna når de spiller The day that never comes på P3! Ikke bare er det etter min mening den kanskje svakeste på albumet, de har kutta halve sangen..

 

Den blir så langt vet du, også synger de jo ikke de siste 4 minuttene eller noe sånt, så da trenger de jo ikke å spille hele låta. Alt blir så mye enklere da :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Noen som har lagt merke til hvor SYKT det partiet som begynner på 6.20 Suicide & Redemption (Orginalen på DM, ikke GH) er? De deilige wah-soloene og den insane riffingen i bakgrunnen. Blir bare ikke bedre enn det.

 

Fra ca 6:18 til 6:46 er best for min del :yes:

Endret av Enojo
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...