Gå til innhold

Samsung 46" Series 6


Anbefalte innlegg

Vi har nylig gått til anskaffelse av en Samsung series 6 46" (full hd, 100hz) og har problemer med signalet på kabel tv. Vi har digital kabel-tv fra Foxtel (bor i Australia). Uheldigvis er ikke HD+ kabel-tv tilgjengelig i bygningen vår, men jeg skjønner likevel ikke hvorfor den vanlige kabelboxen gir så dårlig signal? Boksen skal være digital og er helt ny. Vi får MYE bedre signal gjennom antennen vi har på taket, spesielt på de kanalene som sender de analoge sendingene sine i HD.

 

Nå bruker vi bare scart fra kabelboxen til S-video på TV. Jeg har sagt til gutta at dette må være problemet. Har jeg rett? På antennekabelen bruker vi en gullbelagt Monster Cable. Så spørsmålet blir, hva slags kabel trenger vi får å få kick-ass kvalitet på signalet fra digitalboksen? Vi nekter å stole på selgere i butikker, da de drar frem kabler til 1500-2000 spenn hele tiden, noe som virker helt latterlig!

 

Vil en Monster Cable scart til komponent være det beste valget? Hvilken prisklasse bør vi legge oss på? Vi skal bare bruke kabelen i 5-6 måneder, så flytter vi til en bygning som har HD+ tilgjengelig.

 

Håper noen kan hjelpe tre LCD n00bs.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det denne tuneren dere har?

 

http://www.foxteliq.com.au/what.htm

 

Isåfall, kjøp en standard RGB-scart-kabel til 500,- maks. Gå inn i innstillingene på tuneren, og velg RGB-signal ut, ikke s-video.

 

Analoge HD-sendinger har jeg aldri hørt om. Derimot tipper jeg at de blir sendt digitalt, mens tven deres tar imot digitale sendinger og dekoder de internt i tven, siden den har innebygd mpeg2 digital dekoder.

Endret av Alastor
Lenke til kommentar

Det er den tuneren vi har ja. Den er virkelig crap!

 

Det har blitt foreslått for oss at vi skal kjøpe egen tuner og sette den opp med komponent, kan dette være en ide?

 

Hvis ikke så er scart til komponent the way to go? Det er ikke scart på TVen.

 

På forhånd takk folkens, vi setter veldig pris på hjelpen!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...