Gå til innhold

Nytt "gratis"-abonnement fra Tele2, Tele2 Sheriff


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Tekte jeg skulle fortelle litt om mine erfaringer med Tele2 - før noen er så uheldige å portere over.

 

Jeg byttet for et halvt år siden til et "dyrere" abonnement hos Telenor - i følge telepriser.no. Dette primært pga dårlig dekning (netcom) på mitt Champion abonnement. Men har i denne perioden gått ned ca 100 kr måneden i utgifter på tross av samme bruk av mobil. Hmm..

I tillegg fikk jeg tilsendt tre faktura for mitt avbestilte abonnement etter avsluttet avtale. Pga Tele2s beryktede dårlige service ga jeg opp å forfølge dette - betalte for å bli kvitt dem en gang for alle.

 

Mulig at denne kommentaren ikke hører hjemme i denne tråden, men tenkte jeg skulle advare folk. Tele2 driver mye og agressiv reklame - pengene må komme et sted fra..

Lenke til kommentar

Undertegnede avsluttet nettopp sitt sheriff abo, da datatrafikken er alt for dyr. Bruker internett/epost mye og 12 kr pr megabyte ble for dyrt i lengden.

Med Onecall sin datapakke ble datatrafikken redusert til 50øre/MB. Billige totalt, selv om jeg må betale oppkoplingsavgift for de 120 gratisminuttene jeg får hver måned.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
Poenget mitt var at momsen ikke var medregnet i sametalepris og antall sms. Fikk 120 "gratis" og så tar momsen vekk hele bonusen.

 

Når jeg var kunde hos netcom var alltid momsen med i prisen på sms/ringeminutter.

 

Som jeg nevnte tidligere. Momsen er ikke trekt ifra bonusbeløpet. På min regning står bonusen som 140kr, men hvis jeg LEGGER TIL moms blir det 175kroner. Altså dette kommer meg til gode som kunde, og ikke omvendt, da 175 blir det faktiske beløpet.

Du må forklare deg bedre så vi andre forstår hva du mener ?

 

Alikavel: All bonus er god bonus, right? :E

Endret av Ubuntu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...