Gå til innhold

Final Fantasy Versus XIII


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

ff13 universet heter vel fabula nova krystallis eller noe. Disse 2 spillene er like verdige deler av universet, ikke noen spinn offs. da hadde de vel brukt de samme karakterene?

det er rykter om 7 spill i universet, disse 2 til ps3 agito eller noe til mobil og noen fler som ikke er lansert.

gleder meg som en unge :D vet disse spillene blir konge!

Lenke til kommentar
Final Fantasy XIII kommer nok før Versus, sistnevnte er en spin-off (litt som Final Fantasy X-2 var til FFX kanskje)

Hvorfor svare når du ikke har peiling? Det er ikke en spin-off, det er forskjellige historier som utspiller seg i det samme universet. Men de forskjellige historiene har ingenting til felles utover det.

Endret av Tiidus
Lenke til kommentar

Tja.. Kommer vel an på hvordan man definerer «spin-off», og en god del sider putter FFvXIII som en spin-off av FFXIII.

 

Vagrant story er i samme univers som FFXII, men har ikke så mye til felles. Hvis FFvXIII er et eget spill som ikke har noen sammenheng med FFXIII hvorfor gi det så likt navn?

Ååååå vent jeg glemte jo at Square-Enix spill som ikke har ord(ene) Final Fantasy, Kingdom Hearts, eller Dragon quest seller ræv, tror -melking- var ordet jeg letet etter :)

Endret av Vacuum
Lenke til kommentar

Versus er et forsøk på å gjøre Final Fantasy til noe totalt motsatt. Altså "versus". Og det foregår i samme univers som Final Fantasy XIII, og det vil derfor fortelle en annen historie som skal utdype forståelsen for universet i FF13.

 

Målet til regissør Tetsuya Nomura er at spillet skal ligge mye nærmere virkeligheten enn noe FF spill har gjort før. Altså, en rak motsettning til det vi er vant til.

 

I traileren ser du også at hovedpersonen (som jeg tror heter Somnus) stikker sverdet igjennom en fyr så blodet spruter. Ifølge et intervju skal visst coveret på spillet være svart, og Nomura vil lage en historie som skal være meget trist.

 

Nøkkelordet er altså "motsatt".

Endret av Ramius
Lenke til kommentar

ingen av spillene er spin-off, spillene som kommer er Final Fantasy XIII, Final Fantasy Versus XIII, Final Fantasy Agito XIII

 

de har bare samme fornavn, altså ff13, ikke som x-2, som var et likt spill, disse er komplett forskjellige og har ingenting med hverandre å gjøre

 

en ting til, produsentene har sagt selv at de har radikale forandrings planer på utseende til ff13 versus, man kan ikke stole på det man ser nå av trailere sier de.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...