Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

Det er maks 150 medlemmer i klaner. Taket er satt av Blizzard. Feh har ryddet opp litt, så vi har ledige plasser. Som nagina skriver så blir inaktive folk fjernet ved ujevne mellomrom. Dette for og holde klanen aktiv, ellers vil den dø ut. Er man av de som har blitt fjernet grunnet inaktivitet så er det fullt mulig og bli med igjen når man begynner og spille igjen.

Whiteshit du kan adde meg eller Feh så kan vi legge deg til.

Roger. Har no lagt deg til (Sveisolini tag). Feh sin tag var eg meir usikker på kva var, men no matter om du adder. =)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er svært vanskelig å si hva som blir meta på det tidspunktet her. De resatte leaderboards på PTR for en stund siden, like etter de hadde innført nerfs til både monk og barb samt en haug med buffs og bugfixes for WD. Og spillerbasen på PTR akkurat nå er så liten at resultatene i leaderboards ikke er representative for hvordan det kommer til å bli.

 

Dersom de ikke får ytterligere nerfs før release tror jeg det eneste man kan si med trygghet er at både Monk og Barb vil være gode, om enn noe kjedelige valg. Jeg starter med monk selv fordi den er veldig lett å geare opp til å runne T6+ i starten. Men etter en stund kommer jeg garantert til å bytte class. Både nye Helltooth/Grin Reaper og Zuni/Carnevil builds ser ut til å være kompetitive med øvrige classes på solo leaderboards hvertfall.

 

U6 monk er sterk, gøyal i starten, men ble fort kjedelig. Jeg har faktisk spillt mest DH på PTR sålangt.

Lenke til kommentar

Har kikket raskt over noen av videoene og hørt på kommentarer, uten å ha sett på skillsoppsett og items de har brukt.

Det nye Uliana settet ser ålreit ut, kan se ut som det er brukt Lion claw i buildet også da det var litt vel mange seven sided strikes.

Mulig Monk blir førstevalget denne gangen, og ikke DH. Kikket kjapt på setbonuser også da det er kommet endel ny info på battle.net, så ser 6 piece bonusen ganske rå ut.

 

Liker at det blir slik jeg spådde, mtp at man har flere builds som er torment 10 vennlige. Fint med variasjon.

Å pushe GR blir nok som før, bare 1-2 builds som kan nå toppen. 

Lenke til kommentar

Du har rett i det ja. Vil være mange builds for T6-10, men svært få til å bruke i toppen. DH har 2. Barb 3 (dog to av dem er veldig like). Wiz 1, WD 2, Crusader 1, Monk 2.

 

Problemet til en del builds er CC endringene som gjør det vanskelig for dem å konkurrere med de nye settene.

 

U6 er gøy nok, men ble veldig fort veldig kjedelig for min del. Jeg starter uansett med denne pga. generator buildet som fungerer veldig bra veldig tidlig med minimum av gear og skalerer veldig fint etter hvert som man får bedre items. I motsetning til Uliana som krever en drøss av (sjeldne) items for å fungerer i det hele tatt.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...