Jump to content

Kentucky

Medlemmer
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kentucky

 1. Fett. Trenger en skikkelig zomebie coop etter at LFD etter "dødt".
 2. Har den selv. Fantastisk mus Men litt stor for en med piano hender.
 3. Håper ryktene stemmer. Er 80 generasjonen og massiv fan av orginalen. Men er klar for noe coop og RE
 4. 100 mill uten liv. Yet, her sitter du og kommenterer som en low life. Men Pewdie tjener cash. Misunnelsen lenge leve.
 5. Mulig jeg er tonedøv. Jeg har hatt Orb Audio og Bose før jeg hadde Sonos. Du er sikkert enig at Bose er noe herk. Men kan ikke si jeg savner noe annet. Sonos for meg er så genialt og latterlig enkelt og slippe masse ledninger som jeg hater som pesten . Jeg vet visste når jeg kjøpte Sonos at det kan kunne mest sannsynlig ikke hamle opp med diverse andre anlegg . Men kan du nevne noe som er like praktisk og har ok lyd ?
 6. Håper de baserer det på noenlunde på spillet . Eller rebooter det helt . De forrige filmene var helt foejævlige, og bare masse fjortis vas.
 7. elsker zombie spill, men dette ser faktisk ikke så bra ut.
 8. Det ser så sinnsykt bra ut. Håper en brutaliteten fra de forrige spillene forblir. Gleder meg til å slakte som faen.
 9. Har selv PHILIPS 55POS9002. Hadde holdt meg langt unna. Makan til møkka tv. Angrer på jeg ikke kjøpte LG
 10. Likte godt Firefox, men ingen slår Chrome på hastighet.
 11. Har selv 55 versjonen. Angrer på jeg ikke gikk på LG. Sliter veldig med denne tv. Noe ghosting, ekstrem lag på lyd med Sonos( mulig altibox er synderen ). Android er så elendig at det mulig. Ikke dolby vision. Mulig jeg har vært uheldig, men er strengt tatt ikke fornøyd. + skal de ha for ambilight, men du klarer deg uten.
 12. Fy! Det spillet jo bra ut! Litt synd de fortsetter med Kratos, jeg synes 3ern sluttet genialt. Men story og grafikk så bra ut.
 13. HBO sin APP og tjeneste er så elendig at jeg trodde ikke det var mulig i 2017. Heldigvis betaler jeg ikke for det skvipet for det er faen så talentløst at det mulig. Ikke rart folk går til Piratebay.
 14. Det er på tide. Stor fan tidlige RE spill. Disse er jo så latterlig dårlige, at det er på grensen til patetisk.
 15. Er gira på Oled . Men usikker om jeg skal vente til denne dropper Pga Ambilight eller kjøre på med LG sine Oled .
 16. at den er gammel er ikke grunn nok til å kjøpe ny Jo den har fått en slags strek i midten av tven. Ganske markant og ganske irriterende. Ellers ok da.Utenom at den er ganske strygg ifh til dagens tver.
 17. Jeg trenger ny TV. Har en 7 år gammel Samsung LED TV. Tenkte egentlig Philips sin nye OLED, eller bør jeg vente på Samsung sine?
 18. Nye iphone var digg. Når 5s tar kvelden er ikke valget vanskelig. Takk for de beholdt designet.
×
×
 • Create New...