Gå til innhold

Diablo 3 - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

For å oppklare litt:

 

Loh og andre procs har ikke diminishing returns, men abilities har en proc-koeffisient. For sjanseprocs som fear on hit vil dette si lavere procrate, mens ting som proccer på hvert slag som life on hit får redusert effekt . F.eks har earthquake 16% av procs på skade, mens Bash har 100%. Koeffisientskjema for barbs her. Har du 1000 loh får du 1000 hp per slag i bash, og 160hp per skadetick på earthquake.

 

Lifesteal er en annen mekanikk som ikke blir påvirket av koeffisienter i det hele tatt, men bare gir deg tilbake en prosentandel av all skade du gjør som helse. Tilogmed thorns! :)

 

Bra oppklaring. Kan kanskje være greit å føye til at grunnen til at man trenger procrate\-koeffisienter er at mange skills er ment å ramme flere fiender samtidig.

Om feks Blizzard (wiz-skillen) skulle gitt full life on hit på hver eneste fiende den treffer, så ville den i praksis vært ekstremt OP. Blizzard har følgelig proc rate ned mot 0.01 (om jeg ikke husker feil).

 

Koeffisienten reduserer for øvrig også sjansen for crit hit, samt sjansen for å procce de nye effektene på legendary våpen og items.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ah ok :D

http://eu.battle.net...45/hero/4094014

 

Men ser en feil, all ress er ikke som den skal være, har stacka arcane ress og sånt, slik at det blir rett rundt 600 ress om jeg husker rett.

 

Og 6th sence har jeg heller ikke aktivt, rart men men! Kjører den som gir armor pr. dexterity, allress tingen og life per spirit used.

Endret av The Very End
Lenke til kommentar
Ah ok :Dhttp://eu.battle.net...45/hero/4094014 Men ser en feil, all ress er ikke som den skal være, har stacka arcane ress og sånt, slik at det blir rett rundt 600 ress om jeg husker rett. Og 6th sence har jeg heller ikke aktivt, rart men men! Kjører den som gir armor pr. dexterity, allress tingen og life per spirit used.

 

Hvorfor har du 2x300 loh gems i våpna dine når du har 1000 uten? Hadde jeg vært deg hadde jeg heller gått 2x star emeralds for å øke DPS :p

Lenke til kommentar

Har stort berre spelt Wizard til no. Er det stor forskjell på kva DPS dei ulike klassane har for å klare seg på same nivå? Eg grindar til dømes A1 no med 27k DPS, er det "normalt"?

 

DPS spiller vel liten rolle med mindre man spiller act 3 eller 4, ting som life on hit og resistance er viktigere på senere acts. Når jeg var "noob" i spillet farma jeg act 1 med 600 resistance, 300 life on hit, 30000 hp og rundt 12000 dmg (som gikk helt fint). Prøvde ut act 2 og fant det umulig (dog før patchen) med samme gear.

 

Om du er wizard er det jo ikke så vanskelig å få godt over 30000 dmg med OK hp og noe res som er nok til å spille act 2.

Lenke til kommentar

Det er litt dette eg meiner, plutselig høyrer eg om folk som snakkar om 120k++ DPS, noko som virkar fullstendig fjernt for meg. Wizard burde jo typisk ha høgare DPS enn til dømes barb i tråd med at klassen blir presentert som ei glasskanon av Blizzard, har dette noko rot i virkeligheten?

Lenke til kommentar

Hadde 160k DPS med battle rage på min barb men som sagt, kun 200 AR og 40K HP, elite packs gjekk som regel ned på 2-3 sek da :)

 

Har vel noko med at i Diablo 3 så kan så å sei alle klassene utrustes som "tank" eller dps. Eg seier tank i "" da Diablo 3 strengt tatt ikkje trenger nokon form for tanking.

Lenke til kommentar

Med dette speccet kan du ha syk dps når alle effekter er oppe, hadde selv over 130k med skrot gear. Tålte ikke en shait da men du verden det var morro så lenge det varte. Ingenting står etter at du trigger earthquake med 5x stacks frenzy full fury og wrath of the berserker oppe. Speccet fordrer 2h våpen

 

Specc: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WZkRPT!ZXY!cZcaZb

Lenke til kommentar

Har en WD selv som jeg farmer a3 men ganske enkelt og a4 med noen få deaths og mitt gear i forhold til ditt:

 

Våpen: For lav DPS. Du bør prøve å skaffe ett med minst 1000 DPS. Ikke nødvendigvis en CM, men noe som gjør god skade. +int og socket er en fordel (socket er dog dyrt).

Boots: Mangler all res, bytt int mot vit med fordel. Mine har ca. 100/100 int/vit + 12% run og 60 all res.

Pants: Greie, men int+vit som stats og 2 socket vile være bedre.

Venstre ring: Nei. Min ring på venstre har +int, +vit, + attack speed og + crit chance.

Høyre ring: Alt for lite int og vit.

Mojo: Bra, men du kan med fordel gå ned på både int og vit til fordel for +crit chance

Belt: Suger. Int+vit+all res er noe du bør se etter

Gloves: OK

Shoulder: Alt for lav int, ingen vit. Søk etter høy int med noe vit og all res.

Helm: Mangler både vit og all res. Lav crit chance.

Amulet: Beste itemet du har. Den er verdt MYE.

Bracer: Mangler all res.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Takk for input.. bruker ikke WD så mye men kanskje tipsene dine endrer dette.. takker :)

 

Og på skill siden kan du med fordel ta vekk firebomb (bytt ut med f.eks zombie bears eller acid rain). Ta vekk acid rain fra den skillsloten du har nå og ta spirit walk. SW er et MUST for alle WDs uansett build. Du har også ikke valgt noen rune på gargantuan. Og for at zombie dogsa dine skal overleve bør du bruke leeching beasts.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...