Gå til innhold

Spillverket.no: Gamer.no sin AoC anmeldelse.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bedre det enn spillmagasinet som leverte en anmeldelse dagen før det kom ut. Da får man ikke testet det skikkelig. Mmo spill anmeldelser burde komme lenge etter realise. Da det er mange som spiller og alt fungerer som det skal.

 

Hva skal være målet med en spillanmeldelse? Å gi potensielle kjøpere informasjon om spillet eller å informere nåværende spillere om de det allerede er fullt klar over?

 

Et MMO burde være anmeldt når det er "hot". Og man burde ha en gruppe på rundt 10-20 mennesker som står bak informasjonen som blir formidlet via anmeldelsen. Det er vanskelig for en person å dekke alle aspekter ved et mmo og sjangeren er veldig avhengi av flere innfallsvinkler i mine øyner.

Lenke til kommentar
Noen som vet om denne kommer snart? starter å grue meg litt til denne.. tviler på at den havner på noe høyere enn 7/10 :)

Men seriøst, burde ikke anmelder ha rukket å levle 2-3 folk til level 80 nå? eller venter de på "Den store patchen som fikser alt"?

Spillanmeldere anmelder ikke bare ett spill omgangen...

Lenke til kommentar
Den ideen funker jo aldri i praksis. Hvilken redaksjon er råd til å ha 10 journalister sittende å spille et spill?

 

Man trenger bare en journalist som får inputt fra for eks frivillige. MMO dekker tross alt mange forskjellige grener som crafting/soloing/grouping/PvPing/Hardcore/Casual/grind lover etc. En anmelder kan ikke både være hardcore og casual.

Lenke til kommentar
Man trenger bare en journalist som får inputt fra for eks frivillige

Drar man dette langt nok, så trenger ikke journalisten spille spillet i det hele tatt. Holder med å anmelde det på bakgrunn av tilbakemeldinger fra diverse forum o.l.

 

En anmelder kan ikke både være hardcore og casual.
Dette er sant, men da er det viktig å få frem i teksten hvilke deler av spillet man har vært igjennom, og da hvor hovedfokuset har vært. Slik at hvis det f.eks har vært lite pvp, så bør spillere som er interessert i den delen, finne andre anmeldelser. Men når man anmelder ett spill, så bør man klare å være innom alle elementer, selv om man ikke klarer dybden på alt.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...