Gå til innhold

Tråden for Super Smash Bros Brawl


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Såilt brawl i noen timer nå. Jeg lagde meg et navn og endret kontrollene så det ble bedre for meg. Men klarer ikke brawl huske meg når jeg bytter melom eks, classic, homerun, adventure og brwal modus? Den setter meg til player 1 automatisk når jeg spiller en ny modus..

Lenke til kommentar
Spillt brawl i noen timer nå. Jeg lagde meg et navn og endret kontrollene så det ble bedre for meg. Men klarer ikke brawl huske meg når jeg bytter melom eks, classic, homerun, adventure og brwal modus? Den setter meg til player 1 automatisk når jeg spiller en ny modus ...
Tror det bare er sånn. Litt småirriterende, men det er ikke værre enn å gjøre det til en vane å endre kontrolloppsettet før man skal spille.

 

EDIT: Classic mode på intense er jo helt umulig :wallbash:

Endret av Ziltoid
Lenke til kommentar

Snakker vi samme Snake? Han fra MGS? :p Som sagt har jeg ingenting imot Snake eller MGS spillene, men i Brawl er han bare en idiot. Peach er dårliger enn ham, men det er ikke langt unna. Fyren er jo håpløs i Brawl. Det hjelper jo ikke å sitte der med raketter når alle andre flyr rundt overalt og denger løs på hverandre og Snake. Eller kanskje det bare er jeg som ikke ilker ham her. Men komedie, det får han til. :p

 

Beste karakter? Tja, den eneste jeg har klart Classic Mode med på Normal uten å bruke continue er Mr Game & Watch... :p

Lenke til kommentar

Fikk Brawl i posten fra Absolutt Spill på torsdag. Førsteinntrykket var ikke så fryktelig godt; overgangen fra Melee ble litt brå. Jeg tar meg fortsatt i forsøk på wavedashing og L-cancel når jeg spiller. Jeg er likevel ikke blant skeptikerne som ikke tror at Brawl har kompetitivt potensiale. Nå koser jeg meg med Subspace Emissary - har bortimot 90% complete og nærmer meg tydeligvis sisteboss. Gøy!

 

Jeg planlegger å legge turen til tråden for friend codes nå. Brawl (og Melee for den saks skyld) er naturligvis best mot andre mennesker. :)

Lenke til kommentar
Finnes vel ingen offisielle tier lister, men folk kan da gjette. Kan forresten vise folket en tier liste som er nokså bra.

 

http://www.allisbrawl.com/blogpost.aspx?id=482

 

Men så har ikke tiers så mye å si i brawl da. Brawl er mye mer balansert enn melee, og alle figurene går det fint an å vinne med. Så spill den dere liker best :)

Toon Link skal være high tier. Han er så fryktelig undervurdert.

Lenke til kommentar

Trust me. Snake er "best" i brawl. Deretter kommer Metaknight. Og det er ikke min personlige mening heller. Eller jo det er jo det, men det er fakta også :p Snakes sidetilts/uptilt og neutral A er sinnsyke. Pluss shortjumps neutral-a og ned-a om man klarer å gjøre det skikkelig.

 

Og så har man granater, dash attack og mortarslide i tillegg. Så snake er ikke noen spøk!

Men som sagt, alle chars er såpass jevne her at det ikke har så mye å si. Ikke begynn å spill "de beste" chars'a bare fordi dere vil gjøre det best mulig. Dere blir fort skuffet over hvor lite det har å si uansett :p

 

Spill den dere liker og bli god med den. Best det.

Lenke til kommentar

Han fyren fra pikmin kan ta et knep der det kommer en fontene av farger nedover han (trykk ned og B med wiimote og nunchuck kontroller). Det jeg ikke skjønner er hva trikset gjør?

 

Anyways, hvilke kontroller bruker dere? Jeg bruker wiimote og nuncuck.

 

Av karakterer foretrekker jeg Nes, Diddy kong, Wario, King dededee, Zelda, Ice climbers, luigi, og pit.

På gamecube likte jeg godt Fox også, men siden jeg ofte tar selvmord med han nå, og ikke får til et triks som man kunne gjøre på gamecube, tør jeg ikke bruke han nå lenger.

 

Vil ikke si at Snake er direkte imba, men jeg blir konstant eid av en venn som alltid bruker han. Er i allefall irriterende med superkraftige missiler og miner.

Lenke til kommentar
Han fyren fra pikmin kan ta et knep der det kommer en fontene av farger nedover han (trykk ned og B med wiimote og nunchuck kontroller). Det jeg ikke skjønner er hva trikset gjør?

 

Ned + B med Olimar gjør at han samler opp alle pikminsene igjen. Det er ganske vitktig om du skal spille med Olimar da pikmin er en viktig del av hans styrke.

 

Jeg spiller selv med Snake, Kirby, Pikachu og Meta Knight. Men jeg vil helt klart satse på Sonic med en gang jeg får han.

Lenke til kommentar

Snake og Meta blir egentlig eid av Ike og D3. :p

D3 har noen syke chains, og Jet Hammer stopper også mange av Meta Knights angrep (Dedede har mer priority enn Meta).

 

Og litt av taktikken med Snake er jo å holde fienden så langt unna deg som mulig, men dette funker dårlig mot Ike's bortover-B.

I tillegg så kan Ike gimpe Snake ganske fort. :p

 

Men jeg føler på meg at Wolf og Toon Link kommer til å erstatte Snake og Meta Knight. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...