Gå til innhold

Brødshivo - Et alternativ til ostesmørbrød! NB: Mange bilder.


Gjest Slettet-v6cLnSOv3V

Anbefalte innlegg

Skrevet

Oy! Så orginalt og så godt det så ut:) Litt letter en ei svær skive som man må sitte og skjære i for å få inn i munnen, mens den er glovarm.

 

Dette blir frokosten min imorgen!

 

Fin tråd btw

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Det er bare diskusjon.no-folk som kan være så entusiastiske over en oppskrift på massakrert ostesmørbrød! :wee:

 

Så jo ganske digg ut da. :) Men jeg har ikke mikro ... Funker det i ovnen? Eller i panna?

Skrevet

Okei, nå har jeg lagd meg frokost.

Ble en brødshivo, men jeg hadde ikke brød, og jeg hadde ikke skinke.

 

Jeg endte opp med grove, hjemmebakte rundstykker og chorizo-pølse fra Spania. Smakte meget godt!

Skrevet

Helt syykt! Så evig genialt!

Skal så hardt prøve det i morgen!

 

Jeg må ha på ketchup og pepperoni i tillegg :D

 

 

*Bilder kommer*

Skrevet (endret)

Dette skal testes. Skal ned og ha frokost nå. :)

 

EDIT: Kom ned også hadde mamma laga egghakk (3 kokte, mellom bløt og hard, egg blandes/hakkes med en god spiseskje smør og salt og pepper.). Faen tenkte jeg, det er jo noe av det beste jeg vet på skiva.

 

SÅ! Derfor tenkte jeg: Hvofor ikke kombinere? Så min Brødshivo var:

Ost

Brød

Ost

Skinke

Egghakk

Brød

 

Litt merkelig, men godt. :)

Endret av Knewt
Skrevet

Lagde meg en porsjon med "Brødshivo" nå, bestående av stekt "Gråtass-brød" og landbrød, med et lag ost, etterfulgt av krydderskinke. Fantastisk godt og enkelt :D

Gjest Slettet-v6cLnSOv3V
Skrevet (endret)

...

Endret av Slettet-v6cLnSOv3V
Skrevet

Det virker som brødskiva har fått et helt nytt liv! Dere er jo helt oppspilte på måten å "gratinere" brødskive på.

Kanskje dette minner litt om barndommen? Det er sånn jeg brukte å dele opp skivene til min datter når hun var yngre.

 

Men, merkelig som det virker, så fikk man liksom lyst til å lage seg opphøggede brødskiver, steke dem i masse krydder, dynke i smeltet fett, hive på litt egg, ost og nugatti. For så å blande det i foodprosessoren med kulturmelk, la det hele svelle i 3 minutter før man smører gugga utover stekeplaten og steker hele greia i ovnen i 10 minutter ved 225C. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...