Gå til innhold

Forza Motorsport 3 - Diskusjon og pratetråd


Lakus

Anbefalte innlegg

Når jeg kjører biler med RW så prøver jeg å spinne minst mulig i starten og heller ta det litt roligere for å så gi bånn gass.

Tror jeg må prøve Nürburgring flere enn én runde slik at jeg får en med flying start.

Elsker lyden Aston Vantage lager når du slipper gassen <3

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes de har fått til lyden veldig godt i dette spillet, gjør veldig mye for å skape bra stemning - både "racing-lyder" og musikken.

 

Kjørte akkurat en Porsche Boxter, hvor motoren sitter plassert rett bak setene - og helt riktig så kommer motorlyden fra bakhøytalerene :!:

 

Når det gjellder musikken så er for tiden My Friend John - The Fratellis og Tick Tick boom - The Hives favorittene :love:

Lenke til kommentar

Har skrudd av all musikken i spillet jeg. Hadde vel så vond ettersmak ifra toern at jeg ikke orka mer musikk.

 

Nürburgring er kjempegøy å kjøre på! Husker alle svingene enkelt siden jeg nå har kjørt den på GT4 og FM2 fra før. Men hvor ligger dere på leaderboardslista over Tsukuba Short med D-klasse? Jeg har greid å boltre meg innen de 1000 beste (mener jeg å huske) og er fornøyd med det.

Lenke til kommentar

Ja det hadde vært rått, også været!

Vis det feks regnet så ble banen glatt, og om vintern kunne det begynne å snø lol:P

Tenk så fet å drifte da :D

 

BTW, Car pack idag :D

 

Edit: Selger Top secret s15 til kun 255,000cr. Den er tuna og har min egen personelig drift tune på.

Endret av Hanihagen
Lenke til kommentar

Så lenge man selv kunne velge føre for å teste litt - det hadde vært greit. Men min erfaring med tidligere spill når snø og regnføre kommer i "kampanjen" så er det bare frustrerende.

 

Akkurat som i virkeligheten, racing når det er regnvær er bare tragisk. Se Formel 1 biler ta svinger i 30 km/t er ikke akkurat spektatulært :whistle:

 

Drifting har jeg ikke testet noe særlig, skjønner egentlig ikke poenget med å sladde mest mulig :blush: Får se om jeg ikke tester litt når jeg er ferdig med eventlist, kanskje jeg blir hekta :!:

Endret av Mr_Spock
Lenke til kommentar

Drifting er gøyest ja. Ingen ting er som å ligge sidelengs rundt alle svingene på banen. Spesielt da i en rå bil. Gleder meg sykt til å drifte C63 AMG, så det var en på AH.

 

Jeg solgt faktisk min bmw m3 e92, nissan s14 og bmw e36 får og få rå til en c63 amg, men så brukte jeg litt på en lexus sc430, med lexus is f sin V8 motor :D

Lenke til kommentar

Dette er bilen jeg bruker til å drifte med; en Audi S4 2010 med carbon over panser, tak og trunk. Carbonen følger selvsagt linjene på bilen, og er ikke bare klattet på over hele taket.

Bilen er nesten topptrimmet, er bygget om til 2WD, og bruker til og med racing slicks. Jeg ga en slik bil til to av kompisene mine, og de mente det var en av de mest balanserte drifte-bilene de hadde kjørt. :]

post-73476-1279023646,1112_thumb.jpg

Endret av Cutthroat Bill
Lenke til kommentar

Nå som jeg har både c63 amg og m3 e92, så tok jeg og testa litt rundt på baner. Har da kommet fram til at c63 er best sidelengs. Den er lettere og tune, og har endel mer torque i motsetning til bmwen, men bmwen er mye bedre å kontrollere:P i merca er man jo all over the place lol

Endret av Hanihagen
Lenke til kommentar

Hva mener du som i virkeligheten? At den ikke bare er av/på slik som når du bruker venstre bumper? I så fall ja, den fungerer som i virkeligheten. Dette kan du teste ved å prøve kontroller layout nr.12, f.eks. Mener å ha lest at spillet også støtter 6+1 girskifter.

 

Har helt sinnsssykt lyst på den nye Fanatec pakken som kommer i august. :D

Endret av Cutthroat Bill
Lenke til kommentar

Hei

 

Jeg har en stund hatt lyst på ratt og pedaler til min Xbox 360. Jeg hadde tenkt å skaffe meg Microsoft Xbox 360 Racing Wheel, men det har ikke blitt så jeg har gjort det enda. Fikk lyst til å bestille nå, men fant ut til min store forundring at den ikke er for salg lenger?!

 

Noen som vet hvorfor?

 

Hvilke andre alternativer har jeg egentlig? MadCats frister lite og Fanatec blir for dyrt. Noen som har noen tips?

Lenke til kommentar

Prøvde å google litt for å finne info om nytt ratt fra Microsoft, men fant bare ett par stk. som uttalte at det ikke kom nytt ratt fra Microsoft. Det var opp til 3. part og lage ratt fra nå av. Synd da at Fanatec blir for dyrt og MadCatz for dårlig :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...