Gå til innhold

Kulturo: I Am Legend


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"Et virus som ikke dreper dem, men skaper dem om til rabiesinfiserte, kjøttetende mutanter."

 

Er det ikke slik at 90 % av befolkningen blir drept av dette viruset? :p

5 % er immune.

5 % blir "Dark seekers".

 

Bra film, så den i går.

 

 

Eg og har sett den, liker filmen .

 

Fikk ikkje heilt me meg me kor mongen blei drept osv...

Lenke til kommentar

Filmen falt i smak hos meg og.

 

Denne utgivelsen består også av en alternativ slutt, og når man ser den forstår man hvorfor filmskaperne kastet den fra den originale filmen

Synes slutten på kino-versjonen lider alt for mye av en typisk "norsk tentamen slutt." Ikke at den alternativete slutten var så mye bedre, men den ga meg ihvertfall noe tilfredstillelse.

Lenke til kommentar
Denne utgivelsen består også av en alternativ slutt, og når man ser den forstår man hvorfor filmskaperne kastet den fra den originale filmen.

 

Say what? :dontgetit:

 

Det er temmelig utilgivelig at de fjernet den slutten. Med å fjerne den slutten så fjernet de det meste av substans fra filmen. Den tapte seg et par hakk alene. De som har lest boken vet hvorfor. Den scenen er jo inne på selve twistet som gjør denne historien så bra. Det er en skam at de erstattet den slutten med den veike Hollywood-slutten.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
I den alternative scenen får vi virkelig se hvordan det går opp for Will Smith at det er han som er monsteret i denne filmen her. Det er han som jakter på beboerne, setter feller, skiller familier. Når han kikker på bildene av alle sine ofre, så kan man se hvordan det går opp for han hvor mye "de andre" frykter og forakter han for å jakte på dem. Det tilfører hele handlingen så mye mer gråsone og nyanser at filmen blir en helt annen.

 

Og dette fjernet de for den typpiske Hollywood-slutten. Det er fint lite akseptabelt for meg i hvert fall. Spesielt om man stopper opp og virkelig ser hva det er de fjernet fra filmen. Den alternative slutten er så til de grader bedre :)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...