Jump to content

Nervetattoo

Medlemmer
 • Content Count

  2002
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Nervetattoo

 • Birthday 01/07/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. En fin ting for sånne som oss med VSX-serien er at du bare trenger litt telnet for å kontrollere den. Ellers er jeg fornøyd med min VSX-921, selv om det er litt lite dytt i den for mine behov egentlig. Bra funksjoner og fjernkontroll.
 2. Den lille var sykt sexy og akseptabelt priset. Hadde vært enda bedre om den ikke hadde iPhone-docking, men det trekker ikke voldsomt ned. Får meg litt til å angre på at jeg nettopp har kjøpt HTPC. Tastaturet var forøvrig forferdelig fælt.
 3. Du kan sette browser.urlbar.autoFill til true i Firefox for å få samme oppførsel. Selv bruker jeg Chrome til surfing fordi den rett og slett er markant mer responsiv i Os X — Firefox brukes for all Javascript-utvikling all den tid Firebug er overlegen Chrome (og alle andres) utviklerverktøy.
 4. Jeg jobber selv med KeySMS som tilbyr akkurat denne type tjenester. Det nomore sier stiller jeg meg også bak. Å benytte en gateway-leverandør er det rette valgtet med mindre du har ekstremt volum. Det er litt pris- og funksjonsforskjeller mellom leverandørene, men det er ikke så voldsomt. Det er nok greit å sjekke et par og se hvordan de passer deg. Du kan jo se vårt eksempel på å bruke KeySMS API for hvordan det kan fungere.
 5. Bra saker, halve Tek-gjengen er jo gode gamle HW-hester og det samme gjelder for Mediehuset Digital. Blir jo nesten fristende å jobbe der igjen med så mange bra folk sammen igjen. Spent på hva som skjer med konkurrerende siter fremover da.
 6. Samme her. Første gang på evigheter jeg ikke kjøper digitalt, siden jeg ville ha CE, og blir nok igjen evigheter til neste gang. Cdon :/ Jeg venter også på CE-en fra CDON som jeg bestilte for 4 måneder siden, det er faktisk totalt uakseptabelt å bomme på leveringen da. Men hurra for lansering okke som!
 7. Prisguiden har blitt pusset litt på underveis, men ja, deler av koden er veldig, veldig gammel og utdatert, den var også lagd etter helt andre driftskriterier enn de vi opplever i dag. Rent teknisk trenger den absolutt en oppgradering (og visuelt), og det går ikke på at det eksisterende systemet nødvendigvis er elendig, det er bare skrevet under andre tider med mindre trafikk, innhold og utfordringer. Det skjer dessuten veldig mye innen teknologisk utvikling og det finnes nå mer effektive metoder å løse en del utfordringer på som ikke fantes når dagens kode ble skrevet. All programvare blir utdatert på et tidspunkt når nye standarder og teknologier muliggjør forbedringer som er vesentlige. Så ja, det er ingen problem å innrømme at "det eksisterende systemet er elendig arbeid" sett med dagens øyne (men var ikke direkte elendig når det ble laget en gang i krittiden )
 8. Det er en god stund siden vi brukte MySQL-fulltekst gitt Vi har brukt Sphinx en periode, men bruker nå (og vil fremdeles bruke) en lukket søkeløsning som er levert av NetSprint som er et annet firma i Edda-porteføljen. Det vil dog være en del tweaks ift dagens søk som de også leverer. Netsprint er da et søkefirma fra Polen.
 9. Gleder meg helt klart mest til årevis med multiplay (Starcraft originalen dras frem en gang i blant den dag i dag), men det er klart enspillerdelen skal kjøres gjennom og det som er å lese her gir meg stor grunn til å glede meg virker det som. SC2 vil helt klart være årets spillhappening for min del, neste etter det blir Diablo 3.
 10. Hepp, I helgen smekket jeg sammen en liten svineinfluensastatistikk for Norge. Gjorde det mest for moro da avisene opererer med feilaktige tall og jeg ikke kunne finne noen gode trackere for Norge som faktisk stemte. Jeg kan ikke en pøkk om design så overdreven tilbakemelding om designet er jeg ikke interessert i, men om det er noen annen måte jeg burde representert dataen på eller enkle innspill så tar jeg i mot det Dagsstatistikk kommer så snart jeg har hatt innsamling lenge nok til at det er hensiktsmessig å vise det (det finnes ikke offentlig dagsstatistikk så jeg må generere den via egne kalkulasjoner ved hver daglige oppdatering). Det er JSON-eksporter av data på siden om noen vil ha korrekte tall for å gjøre noe selv.
 11. De fleste operatører har vel fastprisavtaler på datatrafikk som ikke er så gærne. Da blir det en akseptabel pris for å alltid ha all musikk du vil tilgjengelig (i tillegg bruker man jo gjerne en del nett via 3g som iphone-innehaver - vil jeg tro). Må si det mest overraskende med denne iphone-klienten var at det var ikke antydning til buffering og at det fungerte så smertefritt (i alle fall på 3g-nett her i Bergen).
 12. Reagere også på overskriften som tilsier at dette var et nytt fenomen. I tillegg er det jo morsomt å påstå at denne verktøyslinjen (skrekk og gru) skulle klare å vise deg pdf-en uten at den lastes ned. Hva tror folk skjer når en nettside vises? Det er umulig å vise NOE innhold uten at det lastes ned. For å se noe som helst må det lastes ned til din maskin. Hvis ikke hadde jo http-protokollen gjort alt som het båndbredde ganske irrelevant Anyways, holder meg til å laste ned og se i document viewer, alt av inline-pdf-viewere er trege og ekle sammenlignet med å bare laste ned og bruke et mer dedikert program.
 13. Kunne man ha laget disse Flash-elærings-modulene i xhtml og javascript? Det ville jo vært uhyre enkelt, trenger ikke js engang og det ville fungert mye bedre enn de gjør slik de er (merke tekst, laste ned bilder osv). Jeg stiller meg bak skepsisen til Silverlight, og at Moonlight ikke er noe jeg kommer til å prøve ut da jeg heller ikke har noen andre Mono-avhengigheter gående. At Adobe presses til å faktisk utbedre Flash i redsel for MS er dog flott, er greit å ha litt stabil flash i linux de få gangene jeg faktisk klikker meg forbi flashblock for å se en flashdings.
×
×
 • Create New...