Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 1 måned senere...

Jo, denne helga hadde det värt perfekt med innendörsfoto, men det er ikke lett å finne på noe. Ingen som har familie/slekt med en intressant jobb (sted), f.eks. avis, verksted etc. der vi kunne få fotografere litt? :)

jeg har spurt om vi kan fotografere laben der jeg jobber og innenfor laboratorie senteret på St. Olavs, men de stiller seg kritisk til dette.

Lenke til kommentar

Hva med å møtes utenfor Studentersamfundet (f.eks. ved spisestedet Sesam) kl 12? Når vi har sett hva det blir for vær/lys kan vi bestemme om vi skal sjekke ut NTNU eller gå til Kalvskinnet eller noe helt annet.

 

Jeg må til AtB kundesenter før treffet for det har blitt problemer med mitt busskort. Håpentligvis blir jeg ikke forsinket, men jeg vet ikke hvor lang kø det er på en lørdag.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

hei alle sammen,

førstkommende søndag skal trondheim markere dansens dag. i den forbindelsen skal CrotonicX ha en ritualperformance på tordenskioldsparken kl 17. jeg har spurt arrangøren, Loan TP Hoang (min søster), om jeg kan invitere dere for å komme å ta bilde, og det stilte hun positivt til. så for dere som har tid og lyst kan bare møte opp.  

 

mer info finner dere her:

«Choices & Change»  / CrotonicX Ritualperformance

 

håper å se dere på søndag. vel møtt :)

Lenke til kommentar

Takk for tipset! Hadde värt artig å pröve noe nytt. Lars har ferie fra lördag (tre uker). Vi er i Trondheim en del av tiden, men jeg vet ikke når, men er vi hjemme på söndag tror jeg at jeg blir med. 

 

Oppdatering: Vi drar til Sverige söndag, så jeg kan ikke bli med.

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...