Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har snakket med kröllx och Jana og vi har bestemt oss for å ta det ikveld istedet siden det ser ut å bli mye regn imorgen. Håper fler kan bli med!

 

Vi mötes på stranden ved kirken. Jana og jeg kommer ca 18 for å få med oss lavvannet, men kom når det passer for dere. Vi finner hverandre.

Lenke til kommentar

Skal vi pröve å få til en tur utenfor byen på treffet 2. september? Fint nå når kornet er modent så gjerne et sted med fine bondelandskap. :) Hva med en tur rundt Byneset eller Ytteröya f.eks.? Men foreslå gjerne noe annet!

Høysannsynlig er jeg opptatt på lørdag 2.September. Sønndag er bedre.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Fint om du kan bli med Ratleto.

 

Var på en biltur ute på Byneset ikveld, og nå tror jeg at jeg vil endre mine forslag. Det er fint der ute, men vanskelig siden veierne er så små, det er få steder der man kan stoppe og dessuten masse trafikk.

 

Egentlig tror jeg det er mye hyggeligere hvis vi velger et fint sted å dra til og så holder vi oss der. Noe slikt vi gjorde på Öysand. Da var det bare jeg, Linepusle og RambaZamba så jeg hadde först tenkt å foreslå at vi drar dit igjen, men jeg ser at vannet er som höyest midt på dagen denne helga. Synd, men kanskje kan vi dra dit likevel. Eller om noen har andre forslag?

 

(Hvis vi gjör noe slikt er det også lettere for de som bare kan väre med en del av dagen.)

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

Fint at du blir med Neotetra! Sitter gjerne på hvis det er greit. Bor på Heimdal men kan möte opp i byen eller hvor det passer for deg.

 

(Mulig Ratleto blir med. Da sitter jeg på med ham. Hvis det blir slik sender jeg SMS til andycam (tror ikke jeg har ditt nummer) imorgen tidlig.)

Endret av HelenaN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...