Gå til innhold

Battlefield: Bad Company. En stor skuffelse!


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse
Lyden er som noen mener, helt rå. Å skyte med vogn er helt fantastisk med hjemmekino og skikkelig sub. Det rister, og så blir alt stille litt, akkurat som det skal være.

 

Og med bilde på gode 160" ser man det meste også :- ) Deffinitivt et spill jeg skal ha, selv om jeg hater FPS på konsoll. Hadde BC bare kommet på PC.

BF3 skal kanskje komme i slutten av året. Sjekk på itavisen.

Fant nesten ikke noe negativt med spillet, og har selv tenkt til å kjøpe det.

Det som mangler er quick commands/messages og prone.

 

Jeg for min del håper ikke BF3 kommer i slutten av året, la de bli ferdig med dette spillet og lag en så god og feilfri release som mulig så blir jeg glad :D

Lenke til kommentar

Ble veldig positivt overrasket over demoen, det var mitt første møte med FPS på konsoll, noe jeg har vært veldig skeptisk til. Bestemte meg for å kjøpe spillet etter demoen, og har ikke angret et sekund. Selve singleplayerdelen er ikke all verden, men jeg har spilt verre. Spillet er dog ment for, og skinner først skikkelig, når man har lagt ned en del tid online.

 

Multiplayer er virkelig artig; selv om ikke alt kan ødelegges, så er det mye som kan, og det er lite som er mer tilfredsstillende enn å se noen løpe inn i et hus for å finne dekning, for så å peppre halve huset med en tanks eller sende et aldri så lite mortar strike på dem.

 

Noen negative ting er det dog; en av dem er mangelen på mulighet for å legge seg ned! Jeg vil kunne ligge paddeflat på en fjelltopp, eller bak en busk. Har en viss mistanke om at man kunne fått bedre aim med support machineguns også hvis man var prone.

 

Ellers savner jeg mulighet til å skrive i chat, men det er vel mer en brukerfeil fra min side (vant til fps på pc), og til tider er det mildt sagt lite teamplay, men det har muligens mer med at jeg spiller random games. Utrolig mye mer effektivt dersom man finner en likesinnet og samarbeider med; f.eks. finner to komplementerende klasser og spiller sammen. Et godt eksempel er demolition og specialist, som sammen er dødelig mot tanks og vehicles (specialist "painter" dem med en homing device, og demo bruker RPG'en som nå har en homing rakett). Kombinasjonen Support (med light machinegun) og sniper fungerer også veldig bra; førstnevnte pinner folk, og sniperen tar dem ut.

 

Anbefales :)

Lenke til kommentar

Forhåpentligvis gode nyheter:

 

Your feedback matters

7/1/2008

We are very aware of the different issues you have told us you find most important. We are happy to see that so many of you are playing Battlefield: Bad Company and having so much fun. The level of community interest in this game and its features is really visible, also through the amount of feedback various members of the development team have been receiving through their Live accounts, Facebook, emails, phone calls, faxes (People still use those??) on our forums and all the other channels out there.

 

Our Bad Company developers have been working a lot in the last two years and, we have managed to produce a game that we are very proud of. Even with the game already in stores, we would like to let you know that we are reading and listening to all of your feedback.

 

Right now the team is working on creating the Conquest game mode for Battlefield: Bad Company together with the conversion of the maps to go with it. The Conquest Pack is currently going through testing and certification.

 

We are very aware of the different issues you have told us you find most important. Therefore as soon as we’re done with the above there are several other points of your feedback which we’ll continue to investigate, without currently being able to say with certainty whether or not we will be able to include them. These include, but are not limited to:

 

  • Clan support/private rooms/team chat
  • Auto balancing on servers
  • Continued support against stats exploits
  • VOIP issue on PS3 (working with Sony on this)
  • Squads might be split up when joining a server as a squad. This is due to team balancing in the games that are being joined, and usually resolves itself in round 2.

Kilde: bf.com

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-1ZSK0pUMX2

Bra spill, men har mangler.

 

Og til trådstarter: eneste plassen hvor du finner realisme, er i virkeligheten, med ekte våpen, ekte kuler, rekyl, vind, sollys, vekta på våpenet osv, det er ting som aldri kan bli erstattet med spill, dog finnest det spill som har gode etterligninger, men lagt ifra realistisk.

Lenke til kommentar

Jeg synes spillet var meget bra. Da tenker jeg på MP delen. At ting er rotete, er jo bare bra. Med "rotete" tenker jeg at kampene er preget av til vis grad kaos og det i seg selv gir meg noe realistisk følelse. Nå har jeg aldri vært i krig så jeg vet ikke hva som er realistisk men jeg regner med at høy puls og kaos kan være en del av denne typen krigsføring. Grafikken er helt ok og jeg rekker ikke å studere på den noe særlig under kampene heller.

 

MP delen er best med venner slik at man lettere kan samarbeide mot fienden. Det må sies at når folk ikke gidder å samarbeide så til tider taper man noe av spillfølelsen.

Endret av pepe2000
Lenke til kommentar
Lydene er utrolige, det drønner og det skytes fra alle hold. Og det merkes når man kjører 5.1, det tar fullstendig av. Skudd/nedslag fra avstand høres heilt konge ut, ikkje minst når det pepres og sprenges rett rundt deg, da sitter eg å ler rett og slett.

 

Dette kan ikke sies for mange ganger. Lyden er bare helt enorm. Hvordan noen kan påstå at lyden er dårlig er for meg helt ufattelig.

 

Men det som gjør spillet utrolig bra, er mulighetene for ødeleggelse. For noen kan det kanskje høres ut og virke som en gimmick, men det gjør faktisk at man må spille (og tenke) på en helt annen måte en man er vant til. Og for meg tror jeg det blir veldig vanskelig å gå tilbake til spill som ikke har det (som f.eks. CoD).

Endret av Brakara
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...