Gå til innhold

Feature: På skattejakt i spillenes historie


Anbefalte innlegg

*snip*

Også tilslutt kommer jeg på et adventurespill jeg ikke husker hva het men det var på nærmere 10 disketter tror jeg og foregikk i masse forskjellige tidsperioder. Engelsken min var for dårlig den gangen til å klare noe og jeg ble som regel spist av dinosaurene på første diskett før jeg hadde kommet meg noe særlig avgårde.

 

Noen som husker dirty little boy :)?

Var det det spillet der du brukte en tidsmaskin for å hoppe mellom de forskjellige tidene og man låste opp andre tidsepoker etterhvert? Husker ikke hva spillet het, men det ble mange timer med dette spillet.

 

Det er også et spill som savnes, men som jeg regner med dukker opp i del 2 : "RACING DESTRUCTION SET"

Sinnsykt herlig bilspill med mange forskjellige typer biler/baner/underlag. Snakk om å være tidlig ute med gode spillideer!

 

ser ut til at mobygames ikke liker at en linker direkte til bildene dere, noe som er forståelig.

 

her er noen linker:

http://en.wikipedia.org/wiki/Racing_Destruction_Set

http://www.mobygames.com/game/c64/racing-destruction-set

 

om atari bildene ligner på dem til C64 så banner jeg på en slektning hadde spillet i sin tid. om jeg husker rett så kunne en velge forskjellige biler å kjøre.

Endret av Simen1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har noen hørt om spillet "oslo-børs"? Må ha vært i mot slutten av 80-tallet jeg spilte dette.. Gikk rett og slett ut på å kjøpe og selge aksjer, selvsagt.

 

Var ikke så veldig spennende etterhvert siden aksjene var liksom forhåndsprogramert i programmet til å gjøre det og det den uken som gikk. Så da viste man etterhvert når man skulle kjøpe eller selge... Ikke så fantastisk bra men husker dette spesielt bare :p

 

Big-T

 

PS! Er det noen som vet om det er marked for å selge gamle c64-maskiner? Er det noen som vil ha en i utstillinga si?

Lenke til kommentar
  • 4 år senere...

heh, bubble bobble kjenner jeg bedre til på NES (selv om jeg i mange barneår kalte spillet double bobble, takk og pris at engelskkunnskapene har bedret seg siden da ;)).men jeg undres, kjenner noen til at C64 spill med samme stil som blue max, men hvor en flyr moderne jagerfly? eventuelt starter ved å fly ut av en base i bane rundt jorda?

 

mener du Time pilot?

 

Lenke til kommentar

Noen flere gode minner fra den tida er:

Ikari Warriors
Aksjespillet (tekstbasert flerspiller aksjespill med gull, sølv og jern-aksjer.)Og selvfølgelig
som fikk sin egen artikkel og den nevnte
.

 

Legg gjerne også til Commando, Bruce Lee og Pegasis. :)

 

Litt nerdefakta: I avsnittet om Rick Dangerous nevner dere logisk nok Lara Croft, men vet dere grunnen til hvorfor hun eksisterer? De tenkte å lage et Rick Dangerous 3 som et over-skulderen-spill, men bestemte seg for at det ville ha blitt alt for likt en viss doktor Jones. Dermed måtte de endre litt her og der, så mannen Rick Dangerous endret kjønn og skiftet navn til Lara Croft. ;)

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...