Gå til innhold

ATI (søppel) 3870 X2 problem, hjelp!


Anbefalte innlegg

Har hele tiden undervurderte ATI men siden komplett hadde dette kortet til 1999.- så klarte jeg ikke å holde, men skuffelsen hadde jeg regnet med siden det er ATI, og det fikk jeg. Jeg har lest at det er mange som sliter med å få bilde men har aldri klart å få fram et tydelig svar, hjelpsom forum eh?

 

Som sagt, sitter med MIST 500w fra old days (2006 elns) og får som sagt denne normalle black screen eller skjermen kommer ikke på, hva er galt?

 

Noen vil sannsyligvis svare 500W er for lite, men så ringte kompisen min istad som har splitter ny maskin med samme skjermkort og helt ny Corsair 650W strømforsyning og SAMME problem, sup sup ATI? må man være uber pro for å starte dette kortet eller er det defekt?

 

Odds for at 2 kort er defekte og vi kjenner hverandre IRL skal være lave men kem vet, er snakk om ATI.

 

AMD Athlon 5000+ X2

Asus M2N SLI-deluxe

4x 1GB GEIL

1x 74GB Raptor

1x 500GB Samsung

Mist 500w

 

Anyone?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har du satt i strømkabelen på skjermkortet?

 

Du må passe på at begge strømkablene står i, og du må bruke de som går direkte fra PSU. Står at kortet skal ha minimum 550W, men jeg regner med at du kan klare å kjøre det litt avhengig av hva du har i pcen.

Lenke til kommentar

Noen har jo kallt de som sier slikt for Die hard Nvidiots og hva var den siste jeg hørte: Jihad Nvidia ett eller annet var det... Tror det kom fra PerUlv2, ikke at det spiller noen rolle men nå synes jeg at ATi må ta ytelsestronen en gang til slik at vi kan få jekket ned Nvidia litt og få litt mer konkurranse her!

 

Jaja, uansett dette problemet kommer nok av at ATi sin PCI-e chip som står imellom de to GPU'ene ikke gjenkjennes av hovedkortet.

Ikke så merkelig på nForce egentlig, blir jo den Frankenstein løsningen om du ser på fra perspektiv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...