Gå til innhold

Anbefale MMORPG spill?


Anbefalte innlegg

Er ei RPG herpa jente, det vil si, jeg elsker RPG spill.

 

Jeg har spilt Runescape og DEKARON (2moons) en stund, og ville prøve noe nytt. Søkte på RPG spill på youtube og kom over PERFECT WORLD. Den så driiiit kul ut!

 

 

Så jeg lurer på om noen har spilt det? Og synes den er bra?

http://www.perfectworld.com.my/

 

Jeg kan ikke laste det ned...har en dårlig laptop.

 

perfectworld_cq_01.jpg

Endret av Valvildi
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vestlige RPG spill er forferdelig redd for 2 ting. Feministiske trekk og livlige farger. Et spill fra vestlige RPG makere som skaperne av The elder scrolls er tydeligvis i den oppfatningen at brunt er realistisk og det er kun menn som kan svinge et sverd, kvinner skal bare ha minimalistisk med armor for å oppfylle enkeltes behover.

 

Men om du har hadt en X360 kunne jeg anbefalt Eternal Sonata. Et fargefylt RPG med en litt interesangt historie.

 

Til PC er jeg dessverre mer usikker for spiller ikke mye RPG på PC og som eier av konsoller er det veldig få RPG som intereserer untatt Eternal Sonata da.

Lenke til kommentar
Men er du på utkikk etter mmorpg, eller singleplayer rpg?

 

 

eeh...hva er forskjellen?

 

Hvis du elsker RPG-spill så ta en titt på Baldur's Gate serien.

 

 

Det så veldig...guttete ut. :p

 

Da bør du holde deg langt unna Age of Conan, for å si det mildt... :p

 

Du har ikke vurdert Ringenes Herre? Bare gå til YouTube og søk på "LotRO music", så ser du fort at det ikke her helt som alle andre spill. ;)

 

xD mahaha! ser ikke gøy ut for meg.

Lenke til kommentar

Ligger i navnet.

 

MMORPG = Massively Multiplayer Online Role Playing Game

Singleplayer RPG = Et RPG med kun deg, og kanskje et par venner om spillet støtter flerspillermodus.

 

Hovedforskjellen er at MMORPG-spill går som oftest ut på å nå det høyeste nivået ved hjelp av "grinde-quest", altså quest som kun går ut på at du skal drepe x antall kuer og samle jur fra de. Noe som er mer populært i spesielt koreanske MMORPG-spill er "grinding", noe som vil si å kun drepe monstre for å nå høyere nivåer.

 

På et singleplayer RPG er det somregel en veldig dyp historie, og ofte valg du må ta.

 

Om de typiske DnD-RPG-spillene blir for kjedelige (Neverwinter Nights, Baldur's gate, Icewind Dale og så videre), kan du jo prøve Fable: The Lost Chapters til PC! Det har en fin historie og morsomme gameplay-elementer! Jeg tror du vil like det. :)

Lenke til kommentar
Men er du på utkikk etter mmorpg, eller singleplayer rpg?

 

 

eeh...hva er forskjellen?

 

 

 

MMO: Massive multiplayer online: mange spillere samarbeider eller spiller mot hverandre via nett.

 

Singleplayer: Spilleren spiller alene mot eller med figurer kontrollert av datamaskinen.

 

MMO har et sosialt aspekt jeg har inntrykk av at appellerer til jenter i større grad enn singleplayerspill gjør. På den annen side har singleplayerspill vanligvis langt sterkere og bedre fortalte historier, og muligheter til mer interessant gameplay.

Lenke til kommentar

Runescape er et MMORPG. Det er Perfect World også. Jeg har spilt Perfect World en del, og jeg er ikke akkurat spesielt imponert. Oppdragene du får går nesten bestandig ut på å drepe x antall av et eller annet, og verdenen du går rundt i er veldig ensformig. Du kan feks. ikke gå inn i noen bygninger i byene. Nå har jo ikke jeg kommet så langt, og jeg har ikke blidt med i noen guild enda, så jeg har nok ikke sett alt. Men spillet er helt gratis, både å laste ned og å spille, så du kaster ikke bort mer en tiden din hvis du ikke liker det.

 

Av single-player RPG kan jeg anbefale Final Fantasy serien fra den japanske utvikleren Square-Enix. (tidligere Squaresoft.) Dette er en serie med mange spill, og alle spillene er veldig gode. De nummererte spillene er klassiske japanske RPG spill, dvs. at du spiller hovedrollen(e) i en historie, og kampene er turbaserte. (Frem til Final Fantasy X.)Denne serien begynte med Final Fantasy på NES i 1987. I dette spillet får du alle figurene helt fra begynnelsen, de har ingen navn i utgangspunktet, og historien er ganske simpel. Så har serien fortsatt fra NES til SNES, Playstation, GB, GBA, DS, Gamecube, Playstation 2, Xbox 360 og PC. I tillegg til de nummererte spillene (Fra I til XII nå), har det også kommet mange andre Final Fantasy spill, bla. Final Fantasy tactics på flere konsoller. Dette er taktiske rollespill, som også er utrolig gode. Favoritten min er Final Fantasy IX til Playstation. Dette spillet er passe langt, har gode figurer, utrolig pen grafikk, flott musikk, mange hemmeligheter og en god historie. Det anbefaler jeg veldig. Passer nok godt til jenter også.

Lenke til kommentar

Runescape er et online mmo:) Men grafikkmessig er det helt håpløst:P

 

Men du synes Baldurs Gate ser litt guttete ut? Fin historie og bra gameplay synes jeg, til tross for at serien begynner å bli litt gammel. Trenger ikke bare spille "jente" spill for det:) Prøv noe nytt?

 

Siden du tydligvis liker mer "anime stil" rpg's så regner jeg med at du har prøvd Final Fantasy? Ganske gøy om du får med deg historien...

Lenke til kommentar

Nå har jeg aldri prøvd "Dekaron 2 moons" før, men siden det er fra Korea så regner jeg med at jeg vet hva slags spill det er. Du kommer helt sikkert til å like "Perfekt World" om du likte det. Koreanske MMORPGs pleier å være ganske like, så om du liker slike spill så skal det vanskelig gjøres å trå feil, tror jeg, selv om jeg ikke har prøvd så mange av dem i og med at jeg ikke liker "bank x monstre om og om igjen" (også kalt grinding) spill.

 

Lineage 2 er vel det mest populære Koreanske MMORPG-spillet på markedet, så du kan jo se om det er noe for deg. Jeg ville nok heller anbefalt Guild Wars, som er litt annerledes, men har relativt "asiatisk grafikk", om man kan kalle det det. Fargesprakende og pent. Kanskje du vil like det. Det er et bra spill også, forøvrig.

 

Spill som bare er enspiller, med "asiatisk" stil er det ikke så mange av til PC, men både Final Fantasy 7 og 8 finnes vel til PC. Dessuten er Eternal Sonata å anbefale om du har en Xbox360, som nevnt i en av postene over.

Lenke til kommentar

Jeg er en stooooor Final Fantasy fan! ^^ Så jeg spiller mye på de. Men jeg sitter alltid fast et eller annet sted. xD *flaut* så jeg har ikke klart å runde noen av spillene. Spiller også "Legend of Dragoons". På PlayStation. ^^

 

Det jeg mente at det var guttete...er at det er lite farger og grått og mørkt... kjedelig rett og slett. Ja, veldig vestlig stil.

 

Ellers spiller jeg mye strategi spill som Age of Empire og Tribal Wars på pc.

 

MMO-spill spiller jeg kun gratis...bruker ikke penger på spill. Ellers har min bror kjøpt alt annet. :)

Lenke til kommentar

Champions of Norrath til ps2?

Morsomt og ganske greit spill. Det er litt mørkt i starten men det blir mye mer farger etter hvert.

Vet ikke om så mange rpg til pc da jeg ikke har spilt det.

Liker Diablo 2 men det er ganske mørkt og guttete vil jeg si ;)

Kan Titan Quest være noe?

 

Kan se her eller på andre nettsider som gamezone og cdon

Endret av Gorilla-Gutten
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...