Gå til innhold

MSI Wind Notebook tråden


Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?  

306 stemmer

  1. 1. Kommer du til å kjøpe MSI Wind/Medion Akoya Mini?

    • Ja, skal kjøpe Medion Akoya Mini/MSI Wind uansett batteri.
      105
    • Ja, men skal vente til at 6-cell batteri er standardutstyr.
      130
    • nei
      71


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Det var nære på

 

Er ikke 9, men det får holde

 

Hmm..dette blir nå et vanskelig valg. Har jo fått 120gb 3cell for nedsatt pris hos PS, og 500 kr. ekstra for 6cell og 160gb blir jo i grenseland mener jeg.

 

Personlig har jeg lyst på 9cell, og vil da ha to batterier (3cell og 9cell) for et par hundre ekstra (i forhold til et 6cell og 40gb ekstra). Så tror jeg kjøper 3cell jeg. Noen som har samme oppfatning som meg ang. dette, eller? :)

 

6cell er jo forresten kun i hvit hos PS foreløpig..?

 

Hei

 

Jeg har vurdert hva jeg skal gjøre. Jeg har bestilt en 3 cells 120gb som jeg får tilsendt i neste uke.

 

Jeg blir nok å gå for den. Grunnen til det er at jeg har en 160gb usb disk. Samt har tilgang til en del gigabyte via nettverket her. Kan også fjernstyre pc'ene hjemme fra hvor som helst så lenge ikke sikringen går her. Dermed har jeg tilgang til hva det måtte være "ute i verden" med MSI'en.

 

Har også en 16gb usb minnepenn på tur. Så en 120gb er greit nok. Batterimessig så blir MSI'en mest brukt med nettadapter. Har jeg behov så blir det ett 9 cells etterhvert.

 

Hjalp det? :-)

 

Edit: Det koster ikke allverden å kjøpe en 320gb's disk å sette inn i Wind'en. En Wind med 9 cells batteri fra utlandet med en 320gb's disk med ett 3 cells batteri i backup må da være tingen. Kostnadsmessig så kan du jo regne på en 160gb's versjon med 6 cell's batteri kontra en Wind med 3 cell's batteri med 320gb's hd med 9+3 batteri.

Mvh

Endret av Marber
Lenke til kommentar

Jeg avbestilte min 3 cells Wind for en 6 cells i dag. Kommer uansett ikke til å styre med å kjøpe noe nytt batteri så da kan jeg like godt ha det største med engang.

 

Jeg la inn bestilling i dag tidlig i 9-10 tiden, men det står fortsatt "venter på godkjenning" på ordren. Burde ikke dette ha endret seg etterhvert?

Lenke til kommentar

Da ser det ut til at det blir en wind på meg også da de ser ut til å være raskest ute med 6 cellers batteri.

 

Ser det diskuteres hva folk vil velge av 3 + 9 celler eller kun 6 celler. Så stort og klumpete som 9 celler batteriet er så er ikke jeg i tvil hvertfall. Pcene blir jo mye høyere bak med 9 celler, og det ser ikke spesielt bra ut i mine øyne heller. I tillegg skal en ha plass i den lille bærevesken som følger med.

 

Jeg regner med at 6 celler stikker litt ut også, men da på en helt annen måte.

 

Bare å rette på meg om jeg tar feil her...

Lenke til kommentar

Av det jeg vet er det INGEN som faktisk vet hvordan 9-cellers batteriet vil komme til å se ut. Kanskje det ikke vil stikke lenger ned enn 6-cells-batteriet, men derimot litt lenger bak kanskje? Hvem vet :)

 

Etter mye frem og tilbake (bestilte en Acer Aspire One fra PS.no, men plutselig hadde de ikke på lager lenger), så ser det ut som jeg legger inn en bestilling på Wind 6-cellers jeg også.

 

Ser forøvrig ut som 9-cellers batteriet kommer til å bli litt dyrere enn først antatt ($133). Det er hintet om priser mellom $150 og $160. Oppunder 900kr altså (fri frakt).

Lenke til kommentar

Du får vel en 4-5 timers batteritid ut av 6-celleren. Husk at dette tallet varierer mye etter hvordan maskinen brukes, med hensyn til f. eks lysstyrke på skjermen, om blåtann og nett er skrudd på osv.

 

 

Er de noen som har hørt noe om når ps.no skal få inn andre farger på 6-celleren? Har bestilt den hvite, og det står "Ubekreftet: 2008.10.12" i ordrebekreftelsen (datoen på nettsiden sier fint lite, for de som ikke visste det).

 

Har egentlig lyst på svart :hmm:

Endret av GeniuS_
Lenke til kommentar
Jeg oppgraderte til Vista i går men har fått noen problemer med LAN-kortet. Har installert nyeste driver osv. Dette strår det enhetsbehandling:

 

post-95653-1221302989_thumb.jpg

 

Fungerte i XP.

 

 

Jeg hadde samme problem.. Løsningen kom i en windows update. Om du søker litt der etter tilgjengelige oppdateringer, finner du noe realtek drivere. Etter de var på plass funker LAN som det skal.

Lenke til kommentar

WOW! Rett og slett. Var det bare helt vanlig Vista Home Basic han installerte? Eller har han minsket den?

 

Det der var jo gledelige nyheter. Har XP på min stasjonære (selv om den kan dra Vista x4). Dette fordi jeg fant XP mye mer brukervennelig/enkelt/vanetilfredstillende? Ja, i alle fall.

 

Eneste blir at vi må punge ut med oppunder tusenlappen for en Vista-lisens. Akkurat det må jeg nesten tenke litt på om jeg gidder. :dontgetit:

Lenke til kommentar
Jeppep, kan du gi noen grunner til at du har lyst å installere pro på winden?

 

Har selv en lisensiert CD med xp PRO.

 

Hei

 

Har flere pc'er her med Vista, W2k samt XP pro og XP home. Skal jeg velge mellom XP home og XP pro så velger jeg Pro. Av den enkle grunn at jeg da slipper å skrive inn brukernavn og passord for å få tilgang til serverne som kjører W2k.

 

Sikkert en fiks for dette på nett en plass. Men slipper å skrive inn brukernavn og passord på XP Pro.

 

Mvh

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...