Gå til innhold

Mulighet for midlertidig selvbestemt utestengelse/ban


Anbefalte innlegg

Hadde det vert mulig å få til en løsning hvor man kan begrense ens egen tilgang til forumet for en bestemt tidsperiode, eksempelvis en uke eller to? Dagens løsning innebærer at en moderator banner brukerkontoen, noe som medfører 10% økning i warn for hver gang til tross for at det skjer etter eget ønske. Hvis man begrenser den selvbestemte utestengningen til maks to uker unngår man at en selvbestemt ordning kan misbrukes av andre. Hvis man i tillegg må taste inn ens eget passord (til tross for at man er logget inn) vil det ytterligere stoppe for missbruk. Det er sikker flere som kunne tenke seg å begrense tilgangen i perioder når viljen ikke strekker til.. ;)

Endret av fargoth
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nå funnet ut at "warn" kan tilbakestilles av moderatorer. Men en selvbestemt mulighet hadde fortsatt vert kjekt, så slipper man plage moderatorer med det. Men siden dette er et så spesialisert ønske som i praksis bare vil gagne en liten del av brukerne forstår jeg det godt dersom det ikke tillegges førsteprioritet for å si det slik. Men nå er ideen ihvertfall luftet, så får det bli opp til de rette personene å bestemme om det skal taes videre eller ikke.

Lenke til kommentar

I mine øyner er det ikke så mye arbeid å suspendere en konto og manuelt senke advarselsnivået etterpå. Og som du selv sier er det nok ikke så mange brukere som kanskje etterspør eller har behov for en slik automatisert prosess. Forøvrig er det å yte service ovenfor brukerne en viktig del av det å være moderator, så det er ingenting i veien med å ta kontakt for å få permisjon. :)

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...