Jump to content
Sign in to follow this  
MrGs

Sjørøvere vil sette Sea Org fri (Og finne Scientologi sin unndratte skatt)

Recommended Posts

2u8bcch.jpg

Denne diskusjonstråden gir bakgrunnsinformasjon om Scientologi og Sea Org, hvorfor folk har meninger om det, og sjørøvertoktet vi hadde 14. juni. 2008 Den er fin å lese for deg som vil vite mer. 20ppyl4.gifFor informasjon om 2009 anbefales Anonymous Norge og diskusjon.no-tråden Anonymous vs Scientologikonsernet vår 2009 20ppyl4.gif

 

Hvis du allerede vet hva det dreier seg og vil vite om aktiviteter utover høsten, og diskutere nyere sake, så kan du klikke på en av disse:

Anonymous vs. Scientologiselskapet Høst 2008.

Anonymous vs Scientologikonsernet vår 2009

 

Fortsatt med, landkrabber? Da fortsetter vi:

 

Dette er ikke bare en dag Hvis du ikke kan komme på en full flåtemanøver, så bli med på mini-tokt. Se "Hva kan jeg gjøre?" lengre ned.

 

157cc2.jpg

Juni er full av daglige mini-tokt og en stor internasjonal flåtemanøver. Vi har en protest, men det er mer å gjøre frem til da:

Bli med i Sea Arrrgh!

I motsetning til i Scientologenes Sea Org så får du hos oss:

20ppyl4.gif Beholde familien din

20ppyl4.gif Slutte når du vil uten bot

20ppyl4.gif Ingen fysiske avstraffelser

20ppyl4.gif Lov til å ha barn hjemme og treffe dem hver dag

20ppyl4.gif Ikke noe press fra arbeidsgiver for å ta abort - det overlater vi til abortdebatten.

20ppyl4.gif Ikke noe press for å svindle og røve.

 

Vi er nemlig den snille typen sjørøvere som stjeler slaver og graver dem ned på øde øyer - æh, nei det ble feil - vi setter dem fri! Det gjør vi ja, og vi hjelper dem til og med tilbake til livet i et fritt samfunn. Og vi har kaperbrev fra myndighetene.

 

Ohoi landkrabber og sjøulker. Her er noen videoer, og hvis det er noe du ikke forstod så slipper du å gå planken - vi har tekst under. Og flere videoer.

 

Videoer

 

 

DENNE VIDEOEN INNEHOLDER STERKE BILDER OG BØR IKKE SES AV BARN:

Den er basert på en reklame fra Scientologi-organisasjonen Youth for Human Rights, med fra klipp fra dokumentarer om scientologi og Sea Org.

 

 

 

Disse kan ses av alle:

 

Hvordan det er å vokse opp først som barn av Sea Org-foreldre, så som tenåringer i Sea Org, og så om hvordan det var da det plutselig ble helt forbudt å få barn.

 

Lemfeldig omgang med asbest på 80-tallet.

Skipet er nå forseglet og asbesten skal endelig fjernes i 2008.

 

Invitasjons-video:

Se filmen på Vimeo.com i høykvalitet

 

Bakgrunn

Dette er en internasjonal aksjon mot overgrep og svindel i Scientologi. Det som har fått mest oppmerksomhet er de månedlige demonstrasjonene utenfor scientologi-bygg, men det skjer enda viktigere ting mellom disse demonstrasjonene. For eksempel sender vi postkort til scientologer som sitter i fangenskap, vi legger visittkort med "YouFoundTheCard.com" i vårt nærmiljø, og vi har "mini-raid/docblock" med utdeling av løpesedler.

 

På hvilken som helst dag kan vi gå to og to langs fortauene og dele ut løpesedler på offentlig grunn uten at det trengs noen slags tillatelser - pass bare på å holde seg unna områder eid eller leid av andre.

 

Neste demonstrasjon er lørdag den 14. juni. Det skjer over hele verden, og også i Oslo.

 

Du kan komme som du er, men noen av oss kommer til å kle oss ut som sjørøvere (masker er ikke lov) og sette fokus på Sea Org. Sea Org er det uniformerte "presteskapet" i Scientologi, som driver hele pyramideselskapet for David Miscavige. Medlemmene i Sea Org - som kan være så unge som 12-13 år - har et hardt liv og blir delvis utsatt for misbruk av sine egne. De får ikke lenger ha barn, og presset er sterkt for å ta aborter.

 

Vi har ikke noe imot de som vil tro på og praktisere scientologi, så lenge de ikke driver med kvakksalveri. Vi har ikke noe imot "Free Zone" som er scientologiske metoder praktisert utenfor pyramideselskapets kontroll, og heller ikke noe personlig imot den enkelte scientolog.

 

Scientologi-pyramiden har i årevis angrepet Internettet - særlig usenet - med virus og spam, samt ved å bruke trusler om rettssak mot diverse personer og selskaper. Det som fikk demningen til å briste i år var at en video der Tom Cruise snakker om å utrydde kritikere ble tatt vekk fra YouTube.

 

 

Hva kan jeg gjøre?

 

Hvis du spør "kan man gjøre noe med det" så er svaret "ja, massevis".

 

(Så mye at jeg anbefaler å åpne www.sabeltann.no i bakgrunnen for å få passende musikk.)

 

20ppyl4.gifTips oss om nyhetsartikler, om stress-test bord som du ser på gaten, og annet. Bedre å poste en gang for mye enn en gang for lite om dette. Hvis du vil tipse anonymt med SMS eller internett, se "Kontakt" lengre nede.

 

20ppyl4.gif Du kan legge YouFoundTheCard.com - kort i f.eks. bøker og blader.

 

20ppyl4.gifMini-tokt Du kan dele ut løpesedler med en venn når som helst. Karismatisk-anon er ledig hver helg fram mot den 14. juni, så hvis du ikke har din egen venn å ta med, så bli med ham. Hvis dere går to og to på offentlig grunn som ikke er utleid til andre, og holder dere i bevegelse trengs det ingen tillatelse fra politiet, og heller ingen tillatelse fra Oslo kommune.

 

Løpesedler kan du dele ut over hele landet, for akkurat som det er familier, pårørende og eks-scientologer spredt ut over hele landet, så kan fremtidige ofre komme fra hvor som helst. Bor du på et sted uten gater og fortau? Gå ned på butikken eller skolen og del ut, bare du spør grunneier om det er greit først.

 

20ppyl4.gif Du kan henge opp plakater for demonstrasjonen. Heng kun plakater på eget anvist sted for plakater, eller spør grunneier/bruker om å få lov først. Tid og sted for demonstrasjon: Lørdag 14. juni Kl. 13-18 ved Kirkeristen, krysset Karl Johan/Kirkegaten. Tillatelser er i orden. Se under.

 

Merk at masker ikke er tillatt ved demonstrasjon i Norge, men mest sannsynlig er lov ved utdeling av flygeblader. Jeg snakker med politiet om hvor mye løsbarter og ansiktsmaling som er lov å bruke ved demonstrasjonen. I begge tilfeller er det jo lov med kostymer. Det blir PREMIER FOR BESTE KOSTYME, BESTE PLAKAT OG BESTE SANG

 

20ppyl4.gifRegistrer hendelsen på facebook, indymedia, osv. osv.

 

20ppyl4.gif Skriv postkort til scientologer som sitter i fangenskap. SP hall/RPF/Ethics. Ja dette nytter! Når du sitter i "SP-bygget" i California, så er det å få postkort fra Utsira, Lofoten, Finse eller Svalbard noe som minner deg om at verden utenfor bryr seg, og det minner "fangevokterne" om det samme. Det kan også være straffbart for "fangevokterne" hvis ikke postkortene blir levert.

 

20ppyl4.gifLær om scientologi og gi informasjon til venner og familie så de er beskyttet. Dette er noe av det viktigste du kan gjøre. Du kan lese på internett, i bøker, eller aviser og tidsskrifter. Utøv kildekritikk og se på begge sider.

 

20ppyl4.gifLær om Scientologipyramidens fasade-selskaper og organisasjoner, som

Veien til Lykke,

WISE,

Performia,

U-MAN,

CCHR (Citizens Commission on Human Rights),

NarcoNon/NarCONon (som IKKE er det samme som Narcotics Anonymous - NarcAnon),

CrimiNon,

Cult Awareness Network (en tidligere støttegruppe for sektofre som er overtatt av scientologi), og

Applied Scholastics.

I Norge har vi til og med en smågodtbutikk som "står bak" narconon.no :!:

 

20ppyl4.gif Hvis du jobbet med vedlikehold om bord på MV Freewinds, særlig på slutten av 80-tallet, bør du spørre fastlegen din om du kan ha blitt utsatt for blå asbest.

 

20ppyl4.gif Du kan lære nok om scientologi til å holde en presentasjon på skolen/kirken/moskeen/annet sted.

 

20ppyl4.gif Lag bedre videoer, bedre flygeblader, og bedre plakater.

 

20ppyl4.gif Fortell oss hva vi gjør feil. Bare fordi jeg startet tråden gjør ikke at jeg bestemmer noe. Jeg bestemmer kun over tillatelsen 14. juni.

 

20ppyl4.gif Støtt tulle-sjørøvere. Fikk du med deg at Storbritannia og Irland gav høye poeng til en pussig sjørøversang i Melodi Grand Prix (ESC)? Mulig det har noe med disse demonstrasjonene å gjøre.

 

Lenkesamling

WhyWeProtest.net Informasjonsside. Har norsk tekst, trykk på norsk flagg

Wiki for Norden Detaljinformasjon om flåtemanøvre

Bramseil.org | HivOHoi.org | HivOHoi.com : Enkle lenker til denne diskusjonen.

SeaArrrgh | Yarr Yarr: Internasjonal nettisde for Sea Arrrgh

Current Operations : Flere ideer som det gjøres noe med internasjonalt

 

Internasjonale fora med lokale og globale operasjoner, og tips for å holde seg trygg og lovlig samtidig som man er mest mulig effektiv:

http://forums.whyweprotest.net/

http://network.marcab.org/

 

Regionale fora:

Vestlandet

Oversikt over regionale fora

 

Kontakt

- Opprett en profil på diskusjon.no og du kan kommunisere med oss i forum og private meldinger uten at du trenger å offentliggjøre epostadressen din.

 

Flygeblader og plakater

 

Standard flygeblad:

Forside og bakside:

flyerscientologidrepermf0.th.jpgflyerdenvondesannhetenis8.th.jpg

 

Flygeblad om Sea Org (for 14. juni og for september):

28rjqc0.png

PNG: Norsk side PDF: sa_flier_norsk_svaksynt.pdf

PNG: Engelsk side PDF: sa_flier_svaksynt.pdf

 

Gammelt: Plakat for 14. juni:

Farge

Sort-hvitt

 

For inspirasjon, se her: http://forums.enturbulation.org/11-fliers-...-protest-media/

 

Tillatelser og meldinger (Kaperbrev / Letters of marque):

permitkommuneanonpp2.th.jpgpermitpoliceanontz3.th.jpgpermitnoiseanontw6.th.jpg

 

Musikk:

Se filmen hos Youtube

Se filmen hos Youtube

Se filmen hos Youtube

 

Mønstring

Alle mann på dekk. Opptelling! Hvem kommer 14. juni? Hvem kommer dagene før for mini-tokt?

 

(Det er lov til å bare si Arrrr! der du sitter uten å svare i denne tråden hvis du vil.)

Edited by MrGs

Share this post


Link to post

Steike bra, egentlig. Har brukt noen timer får å gå gjennom dette materialet. Normalt blir jeg lei i løpet av to avsnitt, men ikke her. Hadde jeg hatt tid skulle jeg deltatt den 14. juni. Gir min fulle støtte til Anonymous.

Share this post


Link to post

Takk takk. Spre det glade budskap til venner og uvenner. Og si gjerne ifra hvis jeg kan endre på første innlegg for å gjøre det bedre.

 

Apotekene har komfortable øyelapper. Dessuten er øyelapper oppskrytt - du skal ha lykke til med å unngå å bli desorientert eller svimmel med en heldekkende øyelapp. Avhengig av hva politiet sier om ansiktsmaling så kan du jo male på deg en lapp? Eller kanskje gå som femi solstikkoffer a la Jack Sparrow og ta på deg eyeliner?

 

Sjørøverhatt kan lages ved å ta en vidbremmet rund hatt og folde opp to eller tre sider. Ellers har jo mange sjørøvere bare et tørkle på hodet.

 

"Marine"-uniformer og pilotuniformer er også velkomne. Ta en dobbeltkneppet jakke, sett på gullknapper, og fyll armene med gullstriper. IKKE møt opp i ekte vare fra Marinen, men en brukt kapteinsjakke fra handelsflåten er flott. For skikkelig god sjanse til å vinne kostymekonkurransen kan du se på unformene på bildene under og gjenskape Sea Org-uniformen. De har også hvit utgave med kortermet skjorte. Bare kopiér US Navy sine uniformer og endre så litt på dem så de blir så vidt lovlige. Det er det Sea Org har gjort.

 

Vi trenger også kvinnelige sjørøvere og seilere. Det riktige utrrykket på engelsk er "wench". Hva er det på norsk?

 

Og vi kommer til å spille In the Navy, så hvis vi får fire karer som kler seg ut som Village People, så er jo det fint også.

 

Bilder:

(Merk at dette bildet, i tillegg til å være lest inn fra et foldet blad, er retusjert og sammensatt av flere foto, noe som ikke er uvanlig for gruppefoto. Merk videre at tidligere ledere i Scientologi, eller personer som har stukket av eller er i unåde stille blir fjernet fra bilder og nettsider av den nåværende ledelsen.)

7a1200sb8.th.jpg

 

lprosperity5821doncunnipt0.th.jpg

 

Mer om Sea Org før og nå:

(masse tekst, så jeg la på en "spoiler" rundt. Klikk for å lese.)

 

 

Faktisk bruker Sea Org en veldig sjørøveraktig straffemetode, men med to feil:

- De glemte planken.

- De hadde ikke fått med seg at mange skip ikke har et loddrett skrog, men gjerne har utstikkende kanter ved vannflaten. Oops.

2el9fgw.jpg

Over rekka. Håper han ikke treffer skroget.

 

Nå til dags gjøres ikke dette på Freewinds, men det gjøres på de landbaserte Sea Org-styrte scientologi-eiendommene. De ble kastet i en dam i California, og etter at folk begynte å bli syke av det urene vannet blir de nå kastet i et basseng istedet. I København blir de plassert med hodet i WC og spylt.

 

En annen straff var å bli innestengt i ankerboksen (rommet for ankerkjettingen) eller i spillvannstanken - i dagesvis. Barn i småskolealder ble også utsatt for dette. Uten annet toalett enn der man stod osv. Dette gjøres ikke lengre som straff. Men scientologi behandler depresjon ved å sperre pasienten inne i et rom. (Se Lisa McPherson)

 

Det som hender i Hemet, California nå til dags er at David Miscavige, leder for RTC, har som vane å daske til eller slå med knyttneven på sine undersotter. I motsetning til innesperringene og overbordingen så er dette ikke offisiell politikk, men utagering fra hans side.

 

Når det gjelder innesperring i dag, så holdes flere av kirkens ledere i Hemet, California (den internasjonale ørkenbasen) i et eget bygg uten kontakt med andre. Juridisk sett kan de kreve å få gå sin vei, men vet de dette? Konsekvensene for dem - hvis de bestemmer seg for å rømme - er å bli separert fra familien, bli saksøkt for tusenvis av dollar, og å måtte omstille seg til verden utenfor uten å ha penger eller å ha så mye som videregående skole eller et førerkort. Se postkort-aksjonen ovenfor.

 

Selv den vanlige staben i scientologi, som ikke er i Sea Org, er utsatt for den samme typen press.

 

En av de viktigste grunnene til at Sea Org ikke bare er dårlig for dem som er med og familiene deres, men betyr noe for oss, er at Sea Org er ryggmargen i pyramideselskapet som scientologi er. Ironisk nok er ett av hovedsymbolene en pyramide.

 

På papiret skal scientologi-"kirkene" og alle de ulike fasadene være selvstendige med sine egne styrer, og kun betale små royalties til moder-organisasjonen. (Allerede her skurrer det. Hvorfor er det royalites?) Amerikanske skattemyndigheter har krevd at "kirkene" skal være uavhengige av hverandre. Men siden Sea Org er plassert rundt omkring i verden er offisiell scientologi et strengt hierarkisk system der penger og statistikk* flyter opp, og ordre kommer nedover fra David Miscavige.

 

* I næringslivet vet vi at vi ikke kan styre det vi ikke kan måle, men i offisiell scientologi er man helt fiksert på statistikker som ofte er unøyaktige og oppblåste. Selgerne blir mast og kjeftet på om å få opp statistikken, og deres sjefer igjen maser og kjefter enda mer.

 

Commodore's messenger organization (CMO)

Startet som unge jenter som hadde som oppgave å ta beskjeder fra Hubbard og gi dem videre til mannskapet. Deres autoritet var absolutt som Hubbards. De vasket også håret hans og serverte osv.

 

CMO i dag har ansvaret for å sensurere all post til og fra kultmedlemmene, samt å sende faks, data og brev mellom org'ene.

 

Hubbard hadde faktisk erfaring fra marinen i USA, først som etteretningsoffiser - som i praksis vil si at han sensurerte brev til gastene for å sikre at de ikke røpet hemmeligheter i brev. Senere gjorde han en god jobb med å trene opp skipsmannskaper, før han fikk prøve seg som kaptein over egen skute og funnet udugelig til å ha kommando alene. Han var en god opptreningsoffiser, men han skulle senere komme til å lyve på seg en drøss med medaljer han aldri fikk og blåse opp sin egen innsats. I det hele tatt mye løgn og oppspinn fra Hubbard, men det er en annen historie.

 

 

Mer video

Hvordan kjenne igjen en destruktiv kult:

Mye av dette passer på scientologi, men ikke alt. For eksempel brukes det ikke "love bombing" i scientologi - det er noe man finner mer i Moon-sekten.

 

Litt trening for dere som skal til engelsktalende land:

Edited by MrGs

Share this post


Link to post

Jeg blir med på denne demoen også. nå skal jeg få med flere venner.

 

skal vi printe ut flere flyers?? jeg kan fort ta kontakt med samme levrandør da fikk vi 2000 ark altså 4000 flyers for 1375 vis jeg ikke tar helt feil. vi har fortsatt 100kr fra g2petter fra sist gang når vi var 5 stykker. og alle betalte ca 250. så vis flere joiner får vi det så klart biligere per pers. vis vi bestiller derfra så kan jeg prøve å prute litt fordi vi har bestilt fra de før. jeg har ikke nok penger nå for å ta hele beløpet som jeg gjorde sist gang. vis noen blir med igjen ta kontakt på PM.

Share this post


Link to post

Jeg seiler færdern den helgen så kan ikke møte opp :(

Men håper mange som tar seg tid til det! Håper dere blir flere enn vi var 10mai.

Godt jobba MrGs

Share this post


Link to post

vi må ha pr på nw for å få med så mange som mulig ned.

 

vi trenger flere på flier deal ellers blir det ikke noe av fra min del. vi er to nå. send meg PM

Share this post


Link to post
To og to er egentlig bra, selv om det jo er fint å ha flere enn ett par.

ja ja jeg tar noen fliers turer med venner. jeg snakker om å kjøpe fliers flere må ta kontakt med meg om de har lyst til å være. fordi vis vi bare er to så vil ikke jeg være med. fordi da får ikke jeg råd

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...