Jump to content

Ardinur

Medlemmer
 • Content Count

  326
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Vanskelig å si helt sikkert hvilken stein det er. For å sjekke om den er trygg kan du ta den såkalte "syretesten". Dette gir ingen garanti for at steinen ikke kan være skadelig, men det vil kunne fortelle deg om den vil påvirke vannverdier. Men jeg vil tippe at den er kalkholdig.
 2. Shibaer skal ikke ha noen sprøyte. Vaksine er det neppe, for dette får man annenhvert år i form av nesespray nå. (Unntak er kennelhoste som vaksineres for årlig). Siden den er så gammel vil jeg gjette at det kan være snakk om prednisolon eller en annen type kortison. Dette er ofte vanlig at eldre hunder får, og hjelper mot alt av betennelser, hevelser og lignende. Men det er ren gjetning da selvfølgelig.
 3. Loven sier at det er ulovlig med elsparkesykler som har potensiale for å gå over fartsgrensen. Det spiller ingen rolle om du faktisk kjører over den eller ikke, og teknisk sett er det lov å kjøre i f.eks 30 km/t i nedoverbakke, så lenge motoren ikke fungerer på dette punktet.
 4. https://dyreliv.no/hund/alaska-husky/
 5. Nå er Horizon Zero Dawn Complete Edition helt gratis som en del av Play at Home-kampanjen. Bare å hente det i Playstation Store.
 6. Kommer ikke akkurat som noen stor overraskelse på meg i alle fall. Litt ut i PS5 sin levetid kommer vel Sony til å tjene store penger på å oppskalere grafikken til PS3-spill og selge dem til de som begynner å bli nostalgiske.
 7. Jeg vil anbefale deg å lese deg litt opp på dette via nettsidene til f.eks Norsk Hamsterklubb. Der får du god og korrekt informasjon av folk som virkelig er opptatt av hamstere. Her kan du lese litt om de ulike artene med dverghamster. Det er nemlig flere ulike arter, og hvordan du skal sette sammen gruppen avhenger litt av hvilken art du skal kjøpe.
 8. Det at det er lett å få tak i noe på det sorte markedet betyr ikke nødvendigvis at det er så lurt å kjøre på. Som du selv er inne på er det Sharialover på Maldivene. Disse resortøyene er i stor grad fritatt fra å følge disse, men du kan risikere å bli holdt ansvarlig for overtredelser om du bryter de utenfor hotelløyene. For de nysgjerrige er det litt info om sharialovene på Maldivene her. Kort oppsummert er det ganske lurt å holde seg vekk fra rusmidler, være i et synlig homofilt forhold, eller være "usømmelig kledd" når man ferdes på lokaløyene. Min erfaring er at loven om sømmelig bekledning i veldig liten grad overholdes, men samtidig har jeg også hørt om andre som har fått bøter for å gå i bikini.
 9. http://forklarmeg.com/hva-slags-prisniva-er-det-i-london/
×
×
 • Create New...