Gå til innhold

OL-sjef ut mot spill


Anbefalte innlegg

Vel..

 

fra 14 til 18 kastet jeg slegge, diskos og støtte kule.

jeg fikk medaljer, fremgang i teknikk, styrke, spenst, motorikk, økt selvtilitt, mer energi, bekjentskaper og en ny sosial arena.

 

når jeg flytta for å gå på skole, og samtidig ble introdusert for world of warcraft fikk jeg:

epixx, dålig rygg, overvekt, stygghøyt fravær fra skole, dålige karakterer og mindre venner.

 

så sånn rent personlig er jeg tilbøyelig til å være enig med Rogge.

 

Det var da en rar måte å tenke på. Blir som å si at da jeg gikk på skole så spilte jeg dataspill og hadde ingen fysiske problemer. Men da jeg begynte med fotball ble jeg tacklet stygt og fikk varige men i form av en kneskade. Derfor er jeg enig med dem som sier at dataspill er best for kroppen, mens fotball er skadelig.

 

Sier ikke at det å trene er ille, dermed basta. Men det er altså ikke noe problem for de aller fleste å kombinere dette med spilling og andre såkalte usunne hobbyer. Alle bør trene litt med tanke på sin egen helse, men alle bør også ha en hobby som de liker. Og dette er altså, som sagt, ikke noe problem å kombinere for de aller fleste.

 

Men er jo typisk at noen få uten selvkontroll gir resten dårlig rykte. Det at du brukte for mye tid på WoW betyr jo ikke at det er spillet det er noe feil med, eller spill generelt. Det er rett og slett din egen feil at du lot det styre livet ditt. Hadde liksom alt vært bare fryd om du drev med friidrett 24/7?

 

For min egen del har jeg aldri vært interessert i OL. Rett og slett fordi jeg synes friidrett er utrolig kjedelig å se på. Spilte fotball i mange år som ung, men som flere andre mistet jeg interessen da man kom opp på et nivå hvor ting ble for seriøst. Det ble rett og slett ikke moro lengre. Så jeg tror heller folk som Rogge skal ha mindre fokus på alternativer til idrett og heller mer fokus på gjøre endringer/forbedre idretten. Etter min mening blir det for seriøst for tidlig og mange hoppet av nettopp på grunn av manglende motivasjon. I hvert fall var det slik da jeg spilte for noen år siden.

PS. Fotball EM er rett rundt hjørnet og jeg skal se alle kampene, noe jeg gleder meg enormt til :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er tydelig at Jacques aldri har fått no epix.

Ikke narr meg til å tro at man oppnår noe mer ved å løpe fortere enn en annen person, eller hoppe høyere.

Det eneste du kan bevise er at du kan hoppe høyere og løpe fortere.

Ja, du blir sliten og det er smud å slappe av etterpå, men du kan få samme følelsen av å hoppe tau hele dagen.

Sport er gøy, ja. Bare ikke tro det betyr noe.

Lenke til kommentar
Selvfølgelig er det ekte å vinne e-sport. Men det omfavner så få

Det omfavner færre å vinne OL i en sport.

 

Snakker generelt i idrett her. Ikke bare OL. Snakker mer om klubbmesterskap, kretsmesterskap og andre mesterskap som omfavner den brede delen av pyramiden

 

På samme måte som dataspilling ikke bare innebærer e-games, men også lokale mesterskap på lan, kameratgjengens turnering i homm3 (ja, jeg er nostalgisk) og en perfekt capture i teamfortress 2..

 

Nei, selve hensikten med Rogges utsagn er god nok, nemlig å få folk opp av sofaen og ut for å bevege seg. Men det å si at man ikke oppnår noe i et spill, det blir helt feil. Oppnåelsen i dataspillverdenen er akkurat like konkret (eller flyktig) som den du har i idrett

Lenke til kommentar
Jeg springer 3000-meter på 10:14, bare så det er sagt. Skal jeg ikke skal la meg provosere av argumenter fra en gammel gubbe med ett verdensbilde datert til attenhundreogbrødmangel? Jeg tror jeg feirer selvhøytideligheten til Rogge og mange andre i denne tråden med en god runde PACMAN.
Ja, for synet ditt er så mye bedre :!: => svart & hvitt. Å henge seg opp i et sitat og droppe helheten i artikkelen er veldig modent, not! Bare ta og se rundt deg, ungdom blir stadig mer feite og manglende fysisk aktivitet er en av hovedgrunnene til det.

 

Du kan ikke vite særlig mye om meg eller mine syn bare basert på de setningene, men det er kanskje litt min feil også. Problemet er der og problemet er stort, og det kan godt være Rogge sitter med gode intensjoner om å dra ungdommen opp av stolen når han kommer med de uttalelsene. Jeg holder meg dog fortsatt fast til min rett til å møte trolling med trolling når han kommer og drar alle under samme kam. Jeg mener forandringer må komme fra den enkelte gamer og at det er hans/hennes eget ansvar å rydde opp dersom spillinga tar overhånd. Når han i tilleg prøver å score ekstrapoenger med argumenter om ting han hverken vil eller har satt seg inn i, som for eksempel det med selvrealisering og oppnåelser, gir han meg inntrykk av å være ganske desperat.

 

Det blir litt som Hugo Chavez,

 

 

"Amerikanerene er følelsesløse kapitalister..." <--- Mulig poeng

 

"...OG president Bush er en ape-født demon av en alkoholiker som liker små guttetisser" <--- Desperat

Endret av Wakeman
Lenke til kommentar
Så skal det nevnes at jeg ikke er aktiv lengre pga en lengre skade, men jeg savner miljøet veldig. Jeg har spillt mine timer med wow og angrer litt på det. Du får rett og slett ikke noe igjen for et spill. Iallefall ikke noe ekte

 

Hvis man har glede av å spille et spill får man seff spillglede!? Ellers gidder man vel ikke å spille det spillet!?

 

Har prøvd wow, men fikk aldri den store intressen for det. Men, har spillet Everquest2 siden det kom ut. Begynner å bli ganske lei av det spillet, og venter med spenning på Age of Conan som er på vei til min postkasse.

 

Så man kan si at jeg har spillet mye. Men er ganske aktiv selv om jeg spiller. Har tidligere gått 12år på judo og 2-3 år med langrenn. Så jeg er ganske lei sport, og gidder iallefall ikke å se på OL på tv. nå driver jeg kun med snøbrett og fisking.

 

poenget mitt er at man bør være aktiv i tillegg til å spille, slik holder man seg frisk.

dette gjelder nok mange tv-slaver også, finn noe man liker av aktiv utfoldelse!

jeg anbefaler: Snowboard(skateboard), slalom, paintball, fiske på fjellet, turgåing, bowling osv.

Endret av rogerhauan
Lenke til kommentar

Man kan ikke kalle Bueskyting grenen i Ol sport lenger siden de har masse tekniske dyppeditter på buene sine samme som ett spill...

 

 

Jeg vil heller sitte og spille fordi Idretten har jeg lagt bak meg jeg ser ikke noe moro i det lenger, jeg drev med fri idrett, fotball og svømming men ble fort lei.

 

Data er fremtid snart kommer det til å være regulerbare skosåler og sånt til idrettsutøvere ødelegger jo alt.

Lenke til kommentar
Data er fremtid snart kommer det til å være regulerbare skosåler og sånt til idrettsutøvere ødelegger jo alt.

 

Regulerbare skosåler? Tok ikke den helt. Er dog enig at endel idretter får for mange hjelpemidler, slik at det etterhvert ikke blir den samme idretten. Ser dog ikke helt hvordan dette gjelder ved feks fotball feks?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...