Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

har du et "klemmeforhold" til dine foreldre ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-77do0b

Har aldri vært noe sånt at jeg ikke gir foreldrene mine klem. Eller kanskje i løpet av de tidlige tenårene. men jeg er 20 år og har fremdeles ingen frykt for å gi både mamma og pappa en klem hver gang jeg kommer hjem. Skal jo også sies at jeg er "hjemme" på besøk sånn 1 gang i måneden.

Men som sagt. Har alltid vært svært naturlig med klemmer i familien min.

Endret av Slettet-77do0b
Lenke til kommentar

Foreldrene mine er skilt. Jeg er 23 år og har bodd hos min mor siden jeg var ca 5(~19).

 

Jeg kan ikke huske sist jeg ga moren min en klem.

Faren min får som regel en klem når jeg møter han og/eller drar derfra.

Besteforeldre klemmer jeg.

 

Det merkelige er at forholdet til faren min har vært mer på "venne" stadiet.

Hjemme hos min mor har det vært ganske turbulent i alle år, men vi bryr jo oss om hverandre likevel. Selv om vi ikke viser det med komplement og klemmer.

Lenke til kommentar

Spørs vel helt hva man mener med klemmeforhold.

Mine foreldre har tatt et sabattår i Tyrkia i leiligheten jeg eier der nede.

 

Når jeg kommer på besøk der eller de her så blir det litt klemmer som det seg hør og bør. Min familie har alltid hatt et godt forhold oss imellom, så det ser jeg ikke noe galt i.

 

Vi får ofte kommentarer om at vi er mer som en italiensk/tyrkisk familie. Ser ikke helt hva som det er det store problemet med å vise slike følelser. Her nede i Tyrkia er det vanlig at venner "klemmer" hverandre engang på hvert skinn når man sier hallo og adieu.

Lenke til kommentar

Klemmer dem som regel når jeg får noe, på bursdager, når jeg skal dra på en lang tur/kommer hjem osv. Føles ganske naturlig i sånne situasjoner, men jeg klemmer dem aldri ellers. Da jeg var mindre(før pubertet og hormoner og "opprør" og de greiene der) klemte jeg dem nesten hver dag:)

Lenke til kommentar

Jeg bor hos mine foreldre anehver uke, de får alltid en klem når jeg flytter til den andre. også når jeg kommer til en av dem, klemmer vi. Egentlig klemmer vi ganske mye, minst en gang daglig. Det er så korslig atte.

Da jeg var liten, så pleide mamma å be "aftensbønn" med meg på sengekanten, på ett eller annet tidspungt lurte jeg på hva å "bedrøve" var for noe. Dermed kom det en ny tradisjon med at vi alltid spurte om vi hadde bedrøvet hverandre den dagen, etterpå var det nattakos. En veldig korslig tradisjon, hvis vi var litt sinte på hverandre, så var det ordnet opp i når vi la oss.. :D Den siste delen der ble kanske litt utenom emnet, men samma det..

Lenke til kommentar

Ja, har alltid hatt klemmeforhold til begge foreldre, er 17 år og har aldri vært flau for å klemme eller kysse på kinnet til dem offentlig forran venner og sånn. Foreldrene mine har ikke bodd sammen siden jeg var 3 så gjennom hele livet mitt har jeg bodd litt med begge men har alltid hatt mamma med meg. Pappa har alltid fått kyss på kinnet hver gang vi har sagt hade eller hei. Men store gode klemmer når jeg skulle reise langt vekk og sånn, men det er bare sånn det er. Mamma har jeg et veldig godt forhold til, så vi klemmer ganske ofte.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...