Gå til innhold

AoC: Noen som er Fornøyd?


Anbefalte innlegg

Hva synes dere om Age of Conan så langt?

 

Selv er jeg allerede level 21 og storkoser meg. Min tid i Tortage nærmer seg slutten og det virkelige eventyret skal snart begynne. Min erfaring så langt har bare vært fryd og gammen og mine forventinger til spillet er besteget for lenge siden.

 

Combatsystemet virker veldig bra gjenomført og det glir like bra som smeltet smør på computeren min. Det er engasjerende, fastpaced og i motsetning av andre MMORPG har du det gøy når du lvler. Spillet (for meg) lagger/hakker ikke i det hele tatt, enda jeg har alle grafikkinstillingene på fullt. Stabiliteten har vært superb og jeg har ikke krasjet en eneste gang enda, noe som virker veldig lovende så langt. Det er noen småbugs her og der, men det blir fikset og helt klart levbart å spille med. Har ikke merket noen gamebreaking bugs så langt.

 

Musikken er herlig og skaper en veldig bra stemning i spillet. Stemmene i Tortage er overbevisende og skaper helt klart et bra førsteinntrykk tidlig i spillet. Det jeg liker best er at vi ikke hører typisk amerikansk aksant, men arabisk, britisk, skottisk osv.

 

Grafikken i spillet er helt klart det peneste jeg har sett i et MMORPG. Det er så mange detaljer som gjør at man kan leve seg inn i spillet, dette betaler vi selvfølgelig med litt lastetider her og der, men de er så korte at man ikke merker dem engang, så det betaler jeg gjerne.

 

Hovedhistorien kan jeg ikke si så masse om enda, ettersom jeg bare har gjort sidequestene så langt. Dialogene og questene er noe av det samme vi ser i Neverwinter Nights 2, du kan være høflig eller slem når du besvarer dem, men jeg tror ikke utfallet har så mye å si, noe som er forståelig. Håper andre her som har kommet lengere kan fortelle mer om hva de synes om hovedhistorien.

 

Jeg synes det var skuffende at tråden "Noen som er skuffet?" hadde fått så mange besvarelser, så det var på sin plass å lage en omvent tråd. :)

Kom gjerne med deres inntrykk av spillet så langt!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er storfornøyd! Er lvl 26 atm, og koser meg med å lvle opp. Grafikken er veldig fin. Skjønner med ikke på folk som sier at grafikken skuffet, det kan jo ikke sammenlignes med andre MMO's. Combatsystemet er gull! Ingenting å si noe på imo. Comboene ser utrolig fete ut.

 

At serverne har vært stabile hele tiden overasket meg. Så for meg 6 dager med serverkresj, men det slapp vi :D Alt kjøres smooth. En del bugs, men det må vi vel bare regne med i og med at spillet egentlig ikke er gitt ut enda.

 

Ellers kan jeg si at det blir friere og morsommere soner å queste i når du kommer deg vekk fra Tortage :)

Lenke til kommentar

Veldig, veldig fornøyd :)

 

Ble lvl 22 i går, og har nettopp kommet meg ut av Tortage. Tortage var litt trangt og overcrowded, men så fort man kommer seg vekk derfra åpner virkelig verden seg. Elsker combatsystemet (gammel wow auto-attack-spiller :p) questene har mer en story rundt seg, så det minner mindre om meningsløs grinding, og grafikken er helt perle! :D

 

Er også veldig fornøyd med hvor stabile serverne har vært. Har spilt på Ymir siden lørdag og har ikke fått en eneste disconnect eller merket noen form for lagg. Funcom har virkelig klart en smooth launch for Early Access spillerne. Får se om det holder seg til Retail ;)

 

For en som har lagt wow på hylla for dette spillet, er jeg VELDIG fornøyd :)

Lenke til kommentar
Kan man løpe hvor man vil når dere er ute av begynnersonen? Dette har jo bekymret mange. Tenker da på ingen usynlige vegger osv?

 

Du møter vegger kartets 4 sider, og det er ikke alle fjell du kommer på toppen av. Men det tar deg fort 20-30min å løpe fra ene siden av kartet til den andre. Hadde det vært mer åpent hadde jeg klaget. Jeg var selv bekymret for dette siden jeg ikke hadde spilt mye beta og kom aldri ut av tortage. Men er level 31 nå og har ikke møtt på noe plagsomme begrensninger på hvor jeg kan gå.

Lenke til kommentar

Ja, jeg er fornøyd. Er level 14 for øyeblikket, Guardian.

Har for det meste gjort destiny quests til nå, men må bli level 15 før jeg får fortsette på dem. Logget av på White Sands i går kveld, pictblod over hele meg.

 

Det jeg ikke er fornøyd med er at PCen min er for svak, må kjøre med grafikkinnstillinger på low. Dette ordner seg snart :p

Lenke til kommentar

Digger spillet. Levlet en DT til 16, men syntes det ble litt for stress for hender, armer og skuldre med combat systemet og posisjonering hele tiden (Liker ikke helt warrior i WoW av samme grunn, selv om warrior der er mindre stress enn melee combat i AoC). Byttet til Demonologist og er lvl 18. Digger spellcasters generelt i MMOs, og nå som jeg har fått noen AE spells er det skikkelig morro. Dør masse innimellom, men det er slik det skal være.

 

Serverne har vært veldig stabile så langt. Jeg har ikke hatt problemer med quests (ingen bugs), men jeg vet at enkelte har opplevd buggs på destiny-kjeden. Det er en overflod av quests i Tortage, og områdene er utrolig vakre. Det er også mange morsomme detaljer for de som følger med på det som skjer i byen.

 

Jeg satser på å komme meg ut av Tortage i kveld, så gleder meg til å kunne utforske de ulike hovedstadene litt før jeg setter i gang med questing utenfor startområdet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...