Gå til innhold

AoC: Tråden for oss som har bestillt fra Elkjøp og ikke har mottat pakken!


Anbefalte innlegg

Tromsø her, fortsatt ingenting.

 

Jeg bestilte spillet fra en annen webside. De lovet meg spillet til fredag. Da det ikke var kommet på mandag + jeg ikke fikk tilbakemeldinger på mail så dreit jeg i hele bestillingen og kjøpte det i butikk.

 

Kjipt å gå glipp av mounten men dette gadd eg ikke mer. Var billigere i butikk også trøster jeg meg med :(:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Og du har vært på postkontoret og sjekket? Veldig mange som har opplevd at posten ikke har sendt ut hentelapper...

Her i tråden var det bare en da.. Så å si at det er veldig mange blir litt feil :p. I tillegg hvis postkontoret registerer pakken mottatt etter at postbudet har kjørt ut, vil du ikke få hentelappen den dagen. Det kan godt hende at det var det som hadde skjedd i det tilfellet.

 

Siden Elkjøp opplyser at de har opp til 7 dagers leveringstid (fra tirsdag), i tillegg til at de opplyste at de ville få spillet levert fredag, så vil du om du ikke mottar spillet idag, ha god hjemmel til å benytte deg av leveringstid delen av forbrukerloven som jeg quota Forbrukerrådets tolkning av tidligere i tråden. De opplyser at du kan kreve pengene tilbake, og Elkjøp kan tilby deg erstatningsprodukt. Merk at dette kun gjelder dersom du ikke mottar varen i det hele tatt. Du kan alltids prøve deg på å få tilbakebetalt deler av prisen dersom du ble spesifikt lovet å ha produktet fredag. Jeg prøvde forøvrig å få Elkjøp til å garantere meg pakken levert en dag, men så dum var de visst ikke :(.

 

Merk at det er aktuellt med litt skjønn i tolkningen av leveringstid. Jeg tror Elkjøp vil påstå at 7-dager kanskje ikke er tilstrekkelig, men de kan ikke utsette det til evig tid (de har tross allt pengene dine).

 

Jeg gjentar igjen at det jeg syntes er mest kritisk her er at Elkjøp ikke har peiling på hvordan Bonver operer når de sender ut varene (eller om de har gjort det i det hele tatt). Det er tross allt Elkjøp som sitter på ansvaret, jeg ville aldri drevet et postordrefirma/netthandel hvor noen andre tok seg av utsendelse, uten å bli tilbudt noen form for garanti eller bevis for at forsendelsen var sendt.

Lenke til kommentar
Fekk det idag YESSS (sogn og fjordane)

 

collectors edition-boksen er det vakraste på jord, klarer liksom ikkje å vere sint på elkjøp lenger

 

Høres bra ut, jeg fikk min i går men er fortsatt irritert da min kompis ikke har mottatt noen. (Jeg bestilte fra Elkjøp og bor i Oslo, samme som min kompis)

 

Elkjøp har mistet meg som kunde. :thumbdown:

Endret av Meanthing
Lenke til kommentar

Jeg driter lang marsj i om jeg har rett til å levere det tilbake eller ikke. Problemet er at det ikke lenger er mulig å få tak i CE og da hjelper det fint lite med et erstatningsprodukt.

 

Jeg kunne egentlig bare dratt inn i nabobygget her på lørenskog og kjøpt meg conan normal edition, men da er poenget med CE litt borte. Jeg vil jo ha mount etc.

 

Nå håper jeg virkelig noen fra elkjøp klarer å gi meg den tilbakemeldingen de har lovet meg. Dette er for dumt.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke mottatt CE ennå. Bor i Bergen så dette er ALT for dårlig.

 

Det kjiipe er jo at jeg var 1 timer for sen til å kjøpe EarlyAccess. Nå ligger jeg allerede 50 levels bak resten av feltet, og jeg har ikke mottatt pakken ennå. Guildet mitt er på en PVP server så det kommer til å bli et reint h**** å måtte lvl opp en helt ny charecter på en overfull pvp server.

Lenke til kommentar

Jeg bor i Bergen, og jeg fikk hentelapp, når jeg søkte på sporingsnummeret som sto på den fikk jeg opp dette:

 

27.05.08 09.48 ANKOMMET POSTKONTOR 5873 BERGEN (ÅSANE)

26.05.08 11.38 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 5020 BERGEN

23.05.08 04.17 INNLEVERT POSTTERMINAL 0024 OSLO

 

Ergo har den det siste døgnet vært her i Bergen. Ser ikke hvorfor andre i Bergen ikke skulle fått hentelapp. Jeg nevner forøvrig igjen at når pakken er mottatt postterminalen i Oslo samme dagen som pakken opprinnelig er lovet levert til folk i resten av landet, så er den sendt ALTFOR sent.

Endret av Eremal
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...