Gå til innhold

AoC: Female eller male character?


Anbefalte innlegg

Jeg vil si det er en stor forskjell på MMO og andre spill . Tja, ta World of warcraft. Hvis man ikke spiller på en RP server, så er det egentlig ikke så mye å leve seg inn i. Joiner man ett guild og snakker via Ventrilo/Teamspeak, så brytes jo illusjonen ganske raskt. Ingen av de jeg kjenner (og det er endel) som spiller female toons utgir seg for å være damer uansett ingame. Mange av dem velger bevisst nicks som ikke er mulige å forveklse for å være en dame nettopp for å ikke bli tatt for å være jente (med påfølgende jag fra pubertale 14tisser).

 

Men jeg sklir litt ut. Poenget er at slik ståa er nå, i f.eks. wow, så dreier det seg ikke så mye om innlevelse. Det er konkurranseinstinktet som rår for det meste. evt. guild samvær/raids som er drivkraften i spillet, ikke story. Og da blir kjønnet på toon, utover om det er pent eller ei, rivende likegyldig.

 

For singleplayer spiller der story er litt mer gjennomgående og faktisk viktig, er det noe annet. Også RP servere da..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er nok ganske enig i din tolkning Mr. Lee.

 

For min del så er jeg en person som lever meg lett inn i både filmer og spill, dvs at for min del så sier det seg selv at jeg må spille male. Men jeg vet jo selvsagt at folk lever seg inn i ulik grad. Og jeg skjønner også at man kan få en like positiv opplevelse av et spill uten "min" form for innlevelse.

Lenke til kommentar

Regner med at det blir en dame, er lenge siden jeg valgte det sist. I WoW så var det male tauren, i Lotro slapp jeg å velge siden jeg spilte dwarf, i AO var det male martial artist. Tror jeg må tilbake til mud dagene mine (siste halvdel av 90 tallet) for å finne sist gang jeg hadde en female char, og det var tekst basert ;)

 

Hvis jeg til forandring skulle ha flere chars, så er det mulig det blir en miks av kjønn.

 

Får se hva det blir til.

Lenke til kommentar
Er nok ganske enig i din tolkning Mr. Lee.

 

For min del så er jeg en person som lever meg lett inn i både filmer og spill, dvs at for min del så sier det seg selv at jeg må spille male. Men jeg vet jo selvsagt at folk lever seg inn i ulik grad. Og jeg skjønner også at man kan få en like positiv opplevelse av et spill uten "min" form for innlevelse.

 

Nå skal det sies at jeg også har spillt female chars i andre spill med mer innlevelse og dybde enn det typiske single player rpg og hatt det veldig gøy med det. Det er lissom det rollespill går ut på, å gå inn i rollen til en figur som kanskje er helt forskjellig fra deg selv. Så hvorfor ikke ett annet kjønn? Så lenge man ikke spiller luremus med formål å lure intetanende menn for morrosskyld eller det som værre er ser iallefall ikke jeg problemet.

 

Jeg er såpass sikker i min egen seksualitet at homofobien er ett lite/ikkeeksisterende problem på akkurat den fronten. Det er en figur som fremstilles, ikke megselv.

 

På en måte, uten at jeg vil prøve å sidestille meg med store skuespillere, så er det jo omtrent som å fremstille en homofil karakter i ett skuespill/film. (hvis man ser bort ifra det at mange i underholdningsindustrien gjerne allerede er homofile da).

Lenke til kommentar
Mr. Lee har rett :thumbup:

 

Jeg sier på ingen måte at dette er fakta...det er bare det jeg har observert:) Vet om mange gutter som spiller wow(i guildet)som er 13-16 og ingen av dem spiller female chars.

 

Men dette er bare mine egne observasjoner....og jeg prøver bare å anntyde en mulig sammenheng.

 

Jeg spillte wow når jeg var 14/15 år, da spillte jeg Female UD priest & Female Gnome Warrior. Raidet End-game med priesten, men gidde meg på lvl 54 med warrioren, da kom TBC..

 

Men som du sa, det var bare det du hadde observert ;)

Lenke til kommentar

Finnes det noen jenter som spiller male characters da? =)

 

Par grunn for at folk velger mann karakter:

 

-De har RP tendens, altså de vil være mann in-game akkurat som in-real-life.

-De er kids eller mindreårige som synes mann karakter ser tøff ut, eller hvis veldig amatør innen slike spill, så virker mann karakter mye sterkere ut enn kvinnelig.

-De bryr seg ikke.

 

hmm, tror det er noe sånt jeg ser det.

Lenke til kommentar
Hvor mye kan man forandre på når man lager charecter? Kan man fks forandre bryst størelse på female? :p

 

Bryststørrelse er mulig å forandre, samme med mage, lår, armer o.l. og en god del ting bare for ansiktet, samt å legge til tatoeringer, arr, skjegg, trøtt øyner osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...