Gå til innhold

Homofil frisør Oslo/Akershus


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle klippe meg, farge håret og noen highlights. Da skal jeg ha halvkort hår med en liten stylet bustenskjold på toppen. Men har veldig lyst å prøve å la en homofil frisør gjøre dette fordi de har nok mer peiling på hva som passer meg.

 

Noen som kan anbefale en frisør som er flink og ikke koster skjorta? Om det er en dame som er veldig flink til dette gjør ikke dette noe selvfølgelig. Eneste jeg har hørt om er han kjendisen alle damer over 40 digger. Husker ikke hva han heter, men han homsepatruljefyren. Han sin frisørsasolg koster vel skjorta?

 

Bor ved Tusenfryd.

 

 

 

 

Takker for svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Adam og Eva i Nedre Slottsgate har både homofile mannlige frisører og kvinnelige frisører (ukjent legning ;) ). Flere av dem (send PM, så kan jeg gi navn) er flinke med både farger og fancy klipper. Du finner sikkert billigere frisører andre steder, men det er dyrere frisører der ute også.

Lenke til kommentar
lyst å prøve å la en homofil frisør gjøre dette fordi de har nok mer peiling på hva som passer meg.

 

Omg, hvor gammel er du?

Dette er rett og slett det dummeste jeg har hørt i år. Gidder ikke engang argumentere.

 

Nei så ikke kommenter det. Fleste kvinnelige frisører fokuserer mest på damehår. Sier ikke at de ikke er flinke med gutter, men tviler på at de er flinkere enn homofile menn uten at jeg har prøvd det. Vet ikke om du noen gang har opplevd at frisøren klipper deg helt jævlig og mot det du sa jeg? Har gjort det 2 ganger og det holder. Dette var på 2 veldig kjente frisørkjeder. Gidder ikke si navn, men hvertfall den ene står for høy kvalitet.

 

Adam og Eva i Nedre Slottsgate har både homofile mannlige frisører og kvinnelige frisører (ukjent legning ;) ). Flere av dem (send PM, så kan jeg gi navn) er flinke med både farger og fancy klipper. Du finner sikkert billigere frisører andre steder, men det er dyrere frisører der ute også.

 

Takk for at noen tok meg seriøs. Skal absolutt sjekke det ut, så kanskje jeg sender deg PM. =)

Lenke til kommentar
Fleste kvinnelige frisører fokuserer mest på damehår. Sier ikke at de ikke er flinke med gutter, men tviler på at de er flinkere enn homofile menn

Å hvorfor må den mannlige frisøren være homofil for at han skal skjønne hvordan en gutt liker håret?

 

 

Vet ikke om du noen gang har opplevd at frisøren klipper deg helt jævlig og mot det du sa jeg?

Har på en følelse at du er ekstremt dårlig på å forklare hvordan du vil ha ting gjort. Jeg har aldri hatt dette problemet, og jeg er kravstor. Jeg ser heller ikke nødvendigheten i å benytte seg av frisørkjeder, ettersom jeg alltid har klippet meg hos private frisørsalonger.

Lenke til kommentar
*snip*

 

mulig jeg ikke er den beste til å forklare, men den ene gangen så jeg ut som en gammel dame på håret, og hørt flere klage på denne salongen etterpå. Men allikevel, setter ikke min fot der igjen. Ble det motsatte av hvordan jeg ville ha håret.

 

 

Hvorfor han skal være homofil? Jeg digger håret til homofile og vil ha litt det preget på håret. Sånn generelt er vel de også bedre å kle seg, både i hår og klær. Men selvfølgelig ikke alle som liker den stilen på håret.

Jeg sier ikke at ikke heterofile og damer ikke greier å få en fin klipp og det samme, men jeg har lyst å prøve en homofil en.

 

 

.....

 

Har prøvd å si jeg vil ha noe de synes passer flere ganger, men de har vært veldig redde for å dumme seg ut så det har bare blitt det "vanlige" jeg har hatt før.

Lenke til kommentar

"Hvorfor han skal være homofil? Jeg digger håret til homofile og vil ha litt det preget på håret"

 

 

haha for en teit tråd. tror du alle homsegutter har en spesiell stil er du verdens mest trangsynte tusenfrydværing. Er sikker på at du har sett en homseklomp på tv som du likte sveisen på, så tror du de ser sånn ut alle sammen.

 

*ler av deg

Lenke til kommentar

Homsepatruljen hjelper ironisk menn som sliter med stilen.

 

Har hørt mye bra om Toni & Guy. Vet ikke om de er homser da. Men de koster litt. Selv har jeg klippet meg hos Adam & Eva i Arkaden, fordi jeg måtte rette opp en frisørulykke fra et annet sted tidligere. Betalte 800 kr og det ble en helt annen verden.

Endret av morningstar665
Lenke til kommentar
Jeg vil klippe meg hos en frisør med så såpass store pupper at hun ikke kan unngå å dulte dem i ansiktet mitt. Gjerne matchende rompe også. Sånt hjelper på selvtillitten. Har du noen tips?

 

Ahh, søte minner fra barneskolen kommer til meg,

 

Kan fortsatt føle subbingen i bakhodet =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...