Gå til innhold

Fallout 3 - Tråden hvor alt om dette spillet diskuteres.


Anbefalte innlegg

Jeg har skaffet med Broken Steel nå, men når Broken Steel starter(rett etter der originalspillet slutter) skjer ingenting. Jeg starter i et rom med en robot, kan ikke bevege meg og ingenting skjer. Roboten sier litt random ting og kjører rundt, det er alt. En jeg kjenner mener det skal komme en kar og prate med meg, men dette skjer ikke. Har restartet flere ganger, både spill og pc, fortsatt ingenting. Forslag?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Grafikken i F3 er god nok, den er ikke fantastisk og har utvilsomt endel glitcher her og der, men den er absolutt godtatt til å være i et så åpen spill med så store spillarealer.

 

Btw:

Sitter nå og sliter litt med det siste oppdraget på Broken Steel, Who Dares Win. Jeg er nede ved togene på dette oppdraget og har pratet med maskinen M.A.R.Go. Den forteller meg at det er en security breach og at strømmen ikke blir skrudd på før dette er fikset. Haken er at jeg nå har gått igjennom alt nede ved togskinnene, og det er ikke annet enn lik og roboter der. Likevel skjer ingenting. Har sjekket walkthrougs og greier som sier at en robot skal komme og fikse sikringsskapet når breachen er fikset. Men denne kommer aldri. Det står også noe om at jeg kan ta sikringen fra denne roboten, men jeg finner den ikke. Noen tips?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...