Gå til innhold

Anmeldelse: Wii Fit (Wii)


Anbefalte innlegg

Du er verkeleg skeptisk som er heilt naturleg når du ikkje har prøvd. Prøv det heller i ei veka (om du får låne det av nokon i det heile tatt), så skal du få sjå at du finner eindel øvelser som får deg til å svette godt.

 

Tredemøllen gir nok betre trening, men kondisjonstrening er ikkje akkurat så veldig gøy for mange. Yoga derimot er faktisk veldig kjekt og noko eg har nå fått sansen for igjennom Wii Fit. Wii Fit åpner døra for å kunne trene på mange forskjellige måter, men for kondisjonstrening så er det betre å springe ein tur i skauen eller tredemølle.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Som det meste annet på wii, dødsgøy i ca 2 dager...

 

Må slutte kjøpe alt det tullet til wii. Eneste bra så langt har vært zelda. Ubrukelig konsoll, ubrukelige spill og ubrukelige gadgets....

Nå er ikke Wii Fit først og fremst ment å være "gøy", det er først og fremst ment å gjøre jevnlig trening morsommere. Men det har du kanskje fått med deg? :)

 

Mener du seriøst at wiifit ikke er ment å være gøy. Nintendo har bestemt seg for å lage et "beinhardt" treningsopplegg? (jevnlig trening gøy ? Det forutsetter at det er gøy i mer en to dager. Du motsier deg selv) Må i såfall være første spillkonsoll, ikke minst treningstudio som mekker "treningsopplegg" som ikke er ment å være gøy. Trening blir av alle organiserte instanser ment å vær gøy (til og med sats :p ). Du trener ikke så mye selv skjønner jeg ?

 

(proff trening er en annen sak, men de trener ikke på wii...)

 

Edit. Vil du trene yoga, kjøp en bok. (hvis du ikke vil gå på kurs). BMI målinga er forresten også helt på trynet. Som veltrent blir jeg "overvektig".

 

Edit 2. Gøy og morsomt er "litt" det samme...

Endret av Malakai
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det står i omtalen om spillet at det er kun for og bestemme seg hvor mye vekt mann skal redusere, jeg har satt at jeg skal gå opp 9 kilo. Jeg bruker wii fit til og gå opp i vekt med styrketrening. Merkelig nok fungerer det. Har satt meg mål og på opp 9 kilo. Har allerede økt 3. Og greier mye mer push-ups og sit-ups nå en når jeg begynte. Så jeg vil si at det fungerer også for folk som vil gå opp i vekt og prøve og bygge opp kroppen litt og ikke har tid til og gå på trenings studio.

Endret av Zx45
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
BMI målinga er forresten også helt på trynet. Som veltrent blir jeg "overvektig".

 

Du har vist virkelig bestemt for at dette skal være jævlig, så det skal mye til for å overbevise deg. Men så veltrent som du sier du er, så vil du, uansett hvordan du måler det, på wii fit eller andre steder, bli kategorisert som overvektig. Hvorfor? BMI er kun et forhold mellom høyden din og vekten, og om den måles på Wii Fit eller du får privatlegen din til å måle deg eller whatever, den vil være den samme. :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 7 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...