Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Vi er sammen, men hater å vise det "offetlig"


Gjest You, That May Wither

Anbefalte innlegg

Gjest You, That May Wither

Hei!

 

Er sammen med sånn ca. verdens mest perfekte kjæreste nå ... alt er fint, utenom en ting -- hun vil virkelig ikke "vise" seg offentlig med meg. Dvs. vi går jo ut med felles venner og alt sånn, men hun er helt anderledes .. så vidt hun kysser meg da liksom. Og når det kommer til Facebook, for eksempel, så skriver hun aldri på wallen min (om jeg skrive på hennes svarer hun ved å sende en melding). Hun vil heller ikke ha meg i nicket sitt på MSN. (Nei, det betyr ikke en dritt, men likevel - jeg blir bare veldig glad å se navnet mitt om hun hadde hatt det der)

 

Hun sier selv dette er feil, men jeg merker jo noe helt annet ... Dette plager meg VELDIG sånn egentlig, og jeg blir veldig parnaoid og får mange teorier om alt mulig idiotisk.

 

Hvorfor vil ikke hun at andre skal se at hun faktisk er glad i meg? Hvorfor skjuler hun det hele tiden? (Ja, hun gjør det)

 

Ikke synes jeg er teit, det plager meg faktisk altfor mye :)

 

Takk for at du leste, og takk for evt. svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Åj åj.. Vet ikke helt hva det kan bety as, men.. Kanskje hun er flau over å være sammen med deg?

 

Fortell litt mer kanskje? Hvor lenge har dere vært sammen osv?.. Snakk litt med henne om det da, si at du f.eks blir litt såra når hun ikke gidder å kysse deg foran venner osv?.. Skjønner at du får veldig mange teorier..

 

En ting kanskje: Kanskje det er sånn at hun ikke har navnet ditt på msnen hennes fordi hun snakker med andre gutter å sånt på msn?

 

Assa, det er bare noen ting jeg tenker på liksom, men helt siden det ble slutt mellom meg og kjæresten, så har det blitt mange fler jenter som snakker til meg på msn..

 

Edit: Forresten, hvor gamle er dere?

Endret av eXtreme-501
Lenke til kommentar

Jeg hater ikke å vise offentlig at jeg har en kjæreste, men jeg har ikke navnet/nicket hennes på msn. Jeg ser bare ikke på det som nødvendig for andre å vite slikt om meg.

 

Jeg har snakket med henne om det, og vi vet hvor vi har hverandre. Jeg tror du også burde snakke med damen din. Det kan jo være det at hun vil være sikker på at ikke andre fatter interesse for deg, ettersom hun ikke vil miste deg :)

 

Dere burde i hvert fall snakke om det, slik at hun kan fortelle deg litt hva hun tenker/føler, men samtidig ikke press henne for mye.

Lenke til kommentar

Folk er forskjellige. Noen liker å vise "alle andre" at man er glad i en person, og forventer noe lignende tilbake, hvis ikke så må noe være galt.

 

Mens noen andre ikke har behov for dette, og synes egentlig at et forhold er en privat affære, samt at det å sette (L)kjæresten sitt navn(L) i MSN er 100% unødvendig, og eventuelt kanskje litt barnslig.

 

Jeg tror du blåser dette problemet opp i skyene. Men hva som bekymrer meg, er hvorfor du ikke prøver å prate med henne om dette?

 

Kommunikasjon er veldig viktig.

Lenke til kommentar

Det var sånn ca sånn det var på førsten mellom meg og x-en.. (Ble slutt forrige mandag)..

På starten ville hun ikke vise det offentlig osv. Men på biip hadde hun skifta statusen sin til "kjæreste".. Så, neste dag så visste egentlig hele skolen det.. xD Etter det så turte vi å vise det offentlig å sånt.. :).. Var sammen i litt over 4 mnd..

Lenke til kommentar

Jeg var også slik at jeg ikke likte at vennen min viste at jeg hadde noen jeg var glad i, men det var for det meste på grunn av at jeg var forsiktig og alle trodde jeg var den typen som aldri ble å være sammen med noen.

 

Er da gutt noe som gjorde dette litt rart men, det gikk over til slutt.

 

Det behøver ikke å være noe negativt til at hun ikke vil vise det.

 

Dere burde prate litt om det, men ikke tving henne med på noe hun ikke vill.

 

Men tenk hvor deili det er at det er bare dere to som vet om hverandre. :)

Trenger liksom ikke tenke på hva andre mener.

Lenke til kommentar
Mens noen andre ikke har behov for dette, og synes egentlig at et forhold er en privat affære, samt at det å sette (L)kjæresten sitt navn(L) i MSN er 100% unødvendig, og eventuelt kanskje litt barnslig.

QFW! Hadde bare vært flaut om dama mi hadde gjort noe sånt.

 

Er du sikker på at hun liker deg så godt da, eller er bare sammen med deg for å ha noen?

Eller motsatt, liker deg godt men er samtidig flau over å være sammen med deg?

Lenke til kommentar
Dere som har vært sånn, som kanskje ikke vil vise det offentlig eller noe, kan dere fortelle grunnen til det?

 

Er sånn, ikke har vært ;)

 

Jeg vil tro det ligger i at jeg er en veldig sjenert person, og siden det å råkline blant folk er litt personlig, så foretrekker jeg korte "suss" fremfor å stå der munn mot munn i mangen sekunder.

Lenke til kommentar

Om dama de oppfører seg sånn, da er hun flau.

Eller utrygg på seg selv. For det som er, er hun flau. Da er det inget poeng i å være sammen med henne, for da takler hun det bare ikke. Men om du virkelig vil kjempe for henne, så hjelper du henne gjennom det, og spør hva det er hun er flau over. Og er det at hun er utrygg på seg selv, og da ligger ALT på deg. Da må du passe på henne, og vise at du setter pris på henn eog hjelpe henne gjennom det hun synes er vanskelig med å vise offentlig kjærlighet.

 

Okej.. Grunnen til at jeg lurer er at eksen min var sånn når det gjaldt kyssing, KUN det, Vi kysset blant folk, men tungekyss ville hun ikke i mer enn 3-5 sek.. :p

 

Det er egentlig helt kurant av jenter da, er ikke at vi ikke vil kysse dere i offentlighet.

Men vi prøver bare å holde oss sømmelige, for man vil gjerne være dannet i offentlighet.

Mange jenter liker bedre hjemmekos, enn offentlig kos. Mens andre har kanskje inget problem med å kline med kjæresten i offentlighet.

Lenke til kommentar

Vet folk at dere er sammen? I så fall er hun vel neppe flau over det (ettersom dere er ute sammen), tipper heller hun er litt sjenert eller usikker. Kanskje hun rett og slett ikke liker at folk ser på mens dere kysser.

 

Skjønner godt at du reagerer litt, ville selv gjort det dersom min kjæreste ikke ville (ettersom jeg ikke har noen problemer med det selv). Men du må vel kanskje bare godta det, se det litt an, eller eventuelt prøve å finne ut om det er noen spesiell grunn til at hun ikke vil.

 

Hva mener du med at hun ikke vil ha navnet ditt i nicket sitt? Har du spurt? Har du hennes i ditt? Jeg ville tatt det som et tegn på modenhet at hun ikke har sånne k0zem0ze0verd0zegreier i nicket.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...