Gå til innhold

Rock Band - Diskusjonstråd.


Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg har fått meg Rock Band til ps3, og vil i den sammenheng se om noen her spiller det... forøvrig er nicket på min am. konto "Plutoo71" om noen vil spille med meg.

 

Jeg bestillte Rock Band ifra www.videogamesplus.ca. ikke så gal pris på spillet, bare 169,99 CAD som tilsvarer omtrent 865 NOK, men frakta ble et he***te 239,99 CAD som blir 1220 NOK. Men jeg fikk da pakka i expressfart på bare 3 dager (til kr.sand). Bemerka at de skulle skrive "Gift" på pakka, så det ble ingen tull i tollen.

 

Nå har jeg lasta ned rubbel og bit av sanger på us ps-store, har nå ialt 126 sanger å velge imellom (111 om jeg velger easy) så gange det med fire instrumenter og igjen med fire vanskelighetsgrader, så blir det noen timer om jeg skulle "runne" spillet 100%.. hehe (og med tanke på at det fylles opp med nye sanger, så har man en del å gjøre) hehe

 

Har sett mange plasser om det at man ikke kan bruke GuitarHero III gitaren på Rock Band, og omvendt. Det er Harmonix som eier Rock Band, og Activision som eier Guitar Hero (kjøpt rettighetene av Harmonix), Harmonix mener gitarene bør være kompartible, og laget en patc. Activision vil ha penger av Harmonix, om de legger ut patchen, Harmonix vil ikke ut med pengene, så her sitter vi med to gitarer som ikke er kompartible om enannen.. hadde vært greit, for å bruke som bassgitar o.l

 

-så jeg har kikket på 3-parts utviklere og funnet denne gitaren som er påstått kompartibel med Rock Band og GuitarHero III.

 

http://www.nyko.com/nyko/products/?i=130

 

-kommer ut i April.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Artig, du har GH3 og? Kan du i så fall skrive litt om korleis RB er i forhold til det? For meg ser spelebiletet litt meir jalla ut enn på GH3, er ikkje heilt fan av firkanta notar heller, men det er nok ein vanesak. Korleis er det med hammer-on/pull-off, går det greit?

 

Kva er dei fem ekstra knappane oppe på halsen til?

Lenke til kommentar

Passer ikke en generell diskusjonstråd rundt RB bedre i Felles enn Sony? RB kommer jo ut på X360 og Wii òg.

 

Jeg har lyst på dette spillet (når det kommer), men kvier meg litt, pga. prisen. Virker som et kult konsept, da. Det er sjelden jeg har 3 venner på besøk, så spillet ville vel kanskje ikke blitt brukt så mye som det burde, til den prisen. Hvis jeg skal ha det, skal jeg med alle instrumentene.

 

Var det ikke noe snakk om at X360-RB funker med GHIII-gitar, men ikke PS3-RB? Hvorfor er det sånn, i så fall?

Lenke til kommentar
Kjøpte du den PS2 bundlen? Jeg var inne på den siden du linket til, og der var det bare bundle til ps2 og 360. Kun spillet til ps3.

Hva synes du om spillet?

 

helt konge spill..

 

var det videogameplus.ca linken du siktet til.. mulig de har gått tomme for ps3 versjon av Rock Band.. da ligger den ikke fremme..

 

og jeg må si spillet er helt kongebra.. ekstremt lite å utsette på. må si jeg er blitt en smule hekta på musikk spill, har singstar i norsk / internasjonal, GuitarHero III og nå Rock Band. er stort sett de som spilles på ps3'n min om dagen.

 

men mod ba meg flytte denne tråden til felles kanalen, så jeg har fortsatt å skrive endel der..

Lenke til kommentar

Jeg så en som spilte single-player på Youtube. Han spilte trommer, og da var det bare trommenotene som var oppe. Regner med det gjelder hvis du spiller single-player med et annet instrument også. Så, det er bare det instrumentet du spiller som er oppe. :)

 

(Søkte på "Rock band single player" på Youtube)

Lenke til kommentar

Hm.. ser absolutt greit nok ut for min del. Likte ikke helt at notene er firkantete i stedet for runde, men da hadde det vil blitt kalt Rock Hero eller noe. :p

 

Hvordan er forresten singleplayer som spill? Får vi dra på turné, spille en rekke sanger på rad, lage eget band og slikt? (eller får vi bare lage karakteren vi spiller som?) Kommer uansett til å kjøpe selve spillet til Wii'en, men liker å vite litt mer om det først.

Lenke til kommentar

hmm.. man blir fryktelig fort vant til firkantede noter, de som du samler energy på (starpoints i GH) er hvite, og det som er kult her er at du kan samle energy selv om du har løfta gitaren og bruker energy. (det kan du så vidt jeg vet ikke i GH, for alt der blir blått). I RB får du ekstrabonus om du spiller feilfrie soloer (brettet blir blått når du spiller solo). Og noter som er hammer-ons/pulloffs er litt kortere firkanter.. en kul ting til her er om du spiller multiplayer, online eller offline, så har du muligheten til å "spille inn" andre i bandet som spiller rævva.

 

om du skal spille kampanjen, så er den oneplayer og kalles tour-mode. du velger instrument, lager deg en artist med å velge mann/dame høy eller lav, mørk eller lys.. finner kule klær og instrumenter så er det ut på turne.. og du skal igjennom 45 sanger 9 byer tror jeg det er, så får du en filmsnutt jeg ikke skal røpe, og så kommer cred-lista.

Endret av Plutoo
Lenke til kommentar
Mye av de samme som GH, med andre ord. ;) Blir uvant å få solo-power i stedet for star-power (i mangel på bedre navn på det), men resten er stort sett ren rutine for oss som elsker GH. Noen små forandringer er jo logisk, men ellers er det mye av det samme. Ikke at det er negativt. ;)

 

og ja.. en kul effekt for deg som liker gitar.. RB gitaren har en bryter som du kan velge toneart. om du vil ha wah-wah lyd, chorse, ecco eller vanlig. tror ikke du vinner noe på å bruke det aktivt, men kul effekt i alle fall.. ;)

Lenke til kommentar

Er det noen grunn til å faktisk vente med å bestille det? bortsett fra garanti selvsagt. Er det sonebestemt online feks? Har planer om å handle på EU-accouten min, og ikke US. Jeg kan godt vente til RB-content dukker opp der senere i år, men hakke noe å si om jeg kjøper fra Canada og downer EU-content når den tid kommer?

 

Vurderer å bestille fra vgp.ca...

Lenke til kommentar
Er det noen grunn til å faktisk vente med å bestille det? bortsett fra garanti selvsagt. Er det sonebestemt online feks? Har planer om å handle på EU-accouten min, og ikke US. Jeg kan godt vente til RB-content dukker opp der senere i år, men hakke noe å si om jeg kjøper fra Canada og downer EU-content når den tid kommer?

 

Vurderer å bestille fra vgp.ca...

 

foreløpig vanskelig å svare på, ettersom det ikke ligger noe på EU-Storen enda..

 

men jeg kjøpte spillet ifra Vgp.Ca (står i første post)

 

Leste noe om at Harmonix vil tilpasse sangene i RB for Europere til spillet lanseres i Europa.. men det er jo fortsatt 3 måneder til det kommer her..

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...