Gå til innhold

Data/Spill er ikke kultur.


Anbefalte innlegg

"Moms-sjokk for «The Gathering»" på vg.no link

 

Skatt øst, som nå krever merverdiavgift fra billettsalget for 2006, 2007 og 2008 - totalt nesten to millioner kroner.

De sitter jo ikke igjen med mye penger etter TG og de de har igjen blir brukt til neste års arrangement, så den regningen der kommer til å svi ganske hardt.

Det er også derfor prisen har gått opp.

 

Hva mener du om dette?

 

Personlig mener jeg dette er kultur og syns det er tullete å dermed måtte heve prisen på billettene til ett arrangement som er rettet mot ungdom.

Endret av GnoMiz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes dette virker helt latterlig... Ikke nok med at de nå innfører skatt på slikt, men det skal også være tilbakevirkende? Det blir jo kroken på døren for TG om dette går gjennom... Håper anken blir behandlet av noen med litt mer forståelse for spill, data og den yngre generasjonen. Giske, kom og redd oss! :-p

Lenke til kommentar

Det er litt sånn at man vet ikke om man skal le eller grine. En drøy uke etter at kulturministeren erklærte at spill var kultur og skulle satses på, bestemmer futen seg for å torpedere et av landets mer betydningsfulle spillarrangement ved å si at det ikke er kultur likevel? Er ikke greit når de høye herrer i det offentlige er uenige med seg selv.

Lenke til kommentar
Noen som har en god definisjon på kultur?

 

Kultur her i landet er det som den norske sosialistfiffen, og akademika som har studert kultur på skolen, er interessert i og driver med. Uten slik særkultur hadde de gått på sosialkontoret... men iom. at de hører til den politiske og samfunnsmessige eliten, så er ikke det akseptabelt, og de mottar derfor statsstøtte.

 

Annen kultur, ting folk flest faktisk er villige til å betale for, og forstår, er groteskt og vulgært og usofistikert, og ikke sosialistfiffen og eliten verdig.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig er Spill , Konsoll , Data og mange andre ting Kultur.

 

På Lik linje med fotoklubber , opera , konserter , skuespill , film og tv . Pluss et flust av andre tilbud

 

At skattefuten her prøver og grafse til seg enda mer penger i form av "gamle" avgifter viser bare hvor gjenomsyret den Norske Stat er av Kapitalisme og vanskelig tankegang .

 

Det er jo umulig og ikke tenke penger i 5 dager

 

Tror noen av folka i skattefuten skulle tatt seg en ferie på TG :) De ville absolutt hatt godt av gaming og innsikt i moderne kultur ;)

Lenke til kommentar
At skattefuten her prøver og grafse til seg enda mer penger i form av "gamle" avgifter viser bare hvor gjenomsyret den Norske Stat er av Kapitalisme og vanskelig tankegang .

Det kalles Kommunisme, ikke kapitalisme...

 

Norge = lille Kina, staten skal ha all makt og bestemme akkurat hva du får lov til å gjøre.

Lenke til kommentar
Nei , det er tydeligvis flere som ikke helt skjønner den sammenhengen, kansje på tide og utdype seg? Det må jo bli av avgiftene en plass . Utdyp dere

 

Kanskje du bør ta litt av din egen medisin - eller bare svare på spørsmål istedetfor å spille logisk falitt? Avgifter er da ikke kapitalistiske. Rene kapitalister er er innsilt minst mulige skatter og avgifter og minst mulig statsstyring... tung beskatning er et preg som du finner mer hos f.eks sosialister.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...