Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Bruke leketøysbutikker som "barnevakt"


Anbefalte innlegg

http://www.dagbladet.no/nyheter/2003/02/24/362361.html?

 

Jeg vet godt at dette er et faktum,ettersom jeg er medeier i et par butikker selv. "dumping" av barn i butikkene er et stort problem,og viser også hvor patetisk mange foreldre er i dagens samfunn.

 

Personlig sitter jeg nå å vurderer for våre butikker at hvis en av våre ansatte finner et barn som har gått alene i våre butikker (som moren/faren har "dumpet"), så kommer vi til å ta barnet med bak på kontoret,får så å ringe barnevernet. Dette er misskjøtsel av barn,og burde ikke vært tillatt.

 

meninger om saken?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Helt enig. Jeg skulle gjerne sett at dere hadd gjort noe slikt, det vil også sette søkelys på saken og kanskje få foreldre til å ta ansvar.

 

Tingen er jo at dette ser i stadig større grad. Ikke bare i leketøysbutikker, men også i spillehaller og etc. Hjemme er jo det også vanlig å dumpe barna foran tv'n/spill-konsollen/pc'n for å "underholde" seg selv..

Lenke til kommentar

Hei!

No har eg ikkje unger sjølv,men har sett denne form for ansvarsfraskrivelse fra foreldre oftare og oftare.

 

Eg synest serien Dukkestue på nrk 1 (basert på ei bok). Viste korleis ein del foreldre behandler barna sine. Eg tenker på dei scenene da foreldrene ikkje kom og henta barna i barnehagen før mange timar etter at barnehagen hadde "stengt". Og nokre gangar sendte foreldra ein taxi for å hente ungane sine. På andre områder sender også foreldre barna sine i barnehagen sjølv om dei egentlig er for sjuke for å være i barnehagen. For å sleppe å være heime fra jobben saman med ungen. Derfor overlater dei ansvaret til barnehage personalet. Og ein veit kor raskt sjukdommer kan spre seg i barnehagar, der mange barn er samla.

 

No vart dette kanskje ein liten digresjon.Men,eg føler likevel det forteller litt om korleis ein del foreldre driver med ansvarsfraskrivelse.

 

Diverre er det vansklig å seie til foreldre korleis dei skal/bør oppdra sine barn.Det finst heller ikkje noko "førarkort/test" på om ein er "skikka" til å ha barn.

 

 

Eg føler at det er veldig lett å lage barn. Kanskje for lett.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...