Gå til innhold

Problem. Musikk og sinnstemning.


fgr

Anbefalte innlegg

FOLKENS.

 

Hører du på glad musikk blir du glad. Happy mood. Ting flyter bra. (hint, jamiroquai, 80talls genesis)

 

Hører du på metal blir du mer agressiv, smiler mindre. FACT. (hint, alt av growling)

 

Problemstillingen er som følger:

 

Skal jeg slutte å høre på metal fordi man blir i uoptimalt humør av det, selv om det finnes mye dritbra metal?

 

 

IM TORN TO PIECES :D

Endret av jagarock
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Skal jeg slutte å høre på metal fordi man blir i uoptimalt humør av det, selv om det finnes mye dritbra metal?

Om du blir glad av Phil Collins, og sur av metal, så syns jeg jammen du skal gjøre verden en tjeneste og spille Phil Collins. Seriøst, det er for få blide mennesker i verden.

 

PS: Bruk gjerne headset.

Lenke til kommentar

Blir du sur av å høre på metal? hva er det du hører på da? Det er jo så mye metal som man blir glad av. Du må jo ikke høre på alle negativt lada sangene eller grovlesanger når du vil være i godt humør (eller om du føler du blir i dårlig humør av det). Jeg blir kjempeglad av Finntroll, Hammerfall og Ensiferum f.eks.

Lenke til kommentar

Nå skal det først som sist, sies at jeg er "MetalHead", men hopper av vogna og kan høre på noen få band band utenom den sjangeren. Nå som det er sagt, kan jeg svare på tråden...

 

Jeg hører på metal enten jeg er glad eller sur. Eller trøtt eller, ja i hvilken som helst sinnstemning. Den gjør meg blid når jeg er sur og holder meg blid når jeg er, blid. Og vekker opp hode mitt når jeg skal på jobb klokka 8 på morran... Men det er også deilig og slå på Kris Kristofferson og/eller Johnny Cash når jeg feks sitter og slapper av forran PC-en. Led Zeppelin er også deilig og høre på når jeg ønsker og slappe av. Litt variasjon fra den harde metal verdenen skader ikke.

 

For meg er det hvertfall helt feil at jeg blit i dårlig humør av og høre på metal. Men selvsagt, trenger jeg og få ut litt aggresjon så slår jeg heller på feks darkthrone eller SLAYER eller noe lignende, enn Johnny Cash eller Robert Plant og Allison Krauss sitt album.

 

Men blir du i dårlig humør av og høre på metal, eller enkelte metal band så vill jeg vell ikke anbefale deg og høre på den musikken sammen med andre. Men når du er alene må du jo få lov til og høre på hva du vill. Så lenge det ikke plager eller skader andre enn deg selv så er det jo ikke noe problem.

Endret av Ördög
Lenke til kommentar

Det blir ikke enklere enn dette: Hør på det ørene dine liker, og det humøret ditt liker. Ikke la hjernen bestemme for deg. ;)

 

Jeg hører på metal uansett åsen humor jeg er i. In Flames, Dark Tranquillity, Dead by April, Soilwork, Sonic Syndicate, o.s.v..

Lenke til kommentar

Jeg velger bevisst musikk etter ønsket humør.

Vil jeg sveve/filosofere/flyte litt, kan jeg sette på Golden Palominos eller Recoil

Vil jeg nyte sola som skinner, i bil på landeveien, fyrer jeg opp Bob Marley

Vil jeg rekke ferga, eller bare storkose meg i bilen, går det i Metallica

Vil jeg være litt småsinna duger RATM

Slappe av på sofaen eller i bilen eller stranda, Johnny Cash, Simon & Garfunkel, Creedence, Henning Kvitnes, CC cowboys, Tom Waits, Postgirobygget....

 

Ja.. Altså, jeg styrer musikk etter humør, men når intet definert humør er ønskelig, går det i en salig mix av hele samlinga.

Lenke til kommentar

Jeg vil si at metall(og dets undersjangere og forskjellige blandinger) har musikk som passer alle forskjellige humør.

 

Men er egentlig noe poeng i å høre på en sjanger bare for å høre på den sjangeren, hvis du ikke er i humør til metalls å bare hør på noe annet vel?

Lenke til kommentar

Jeg blir ikke noe mer sur av å høre på metal enn noe annen musikk, tvert imot, er det musikk som ikke er laget av ekte instrumenter (Trance \ tecko, whatever) så blir jeg sur.. Hater all musikk som ikke er laget med skikkelig instrumenter, musikk skal ikke produseres på data. Men er det samma for meg om jeg hører på Johny Cash eller InFlames, ikke noe forskjellig humør der.. Men om du syns gladmusikk er like bra som metal, så go for it, men liker du metal bedre.. Hør på metal..

Lenke til kommentar

Jeg blir som oftest glad av å høre musikk jeg liker. Med andre ord blir jeg glad av å høre på mye metal. :) Kan selvsagt bli trist også dersom jeg f.eks. hører på et album jeg har hørt mye på i en vanskelig periode i livet mitt. Selv om albumet da gjør meg trist liker jeg den tristheten. Blir nesten som om enkelte album blir et sentrum for minner. Det hender jeg setter på bestemte album nettopp for å tenke litt tilbake på ting som kanskje ikke gjør meg glad. Ikke fordi jeg liker å være lei meg, men fordi triste minner kan være viktige.

Endret av qweac
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...