Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ikke at jeg svarer på det du har skrevet her, men jeg er eier av et par AKG K272HD. Etter å ha hatt de en stund var jeg inne i en Soundgardenbutikk og prøvde ut K701 og konkluderte med at jeg likte K272 bedre. Er også eier av et par halvåpne Grado SR 80, og igjen - mer fornøyd med mine K272. Elsket det at lydbildet var så åpent i de halvåpne, men likte "signaturen" til K272 mye bedre. Er stadig på utkikk etter det neste store, og tror det kommer til å bli Beyerdynamic DT880PRO eller DT990PRO. Vil ha noe halvåpent, og etter å ha prøvd DT770PRO falt jeg pladask. Vil bare ha den som halvåpen, så er jeg en happy man.

Lenke til kommentar

Fikk Bose OE2 i går, men det ble gitt veldig klar beskjed om at foreldrene ikke hadde peiling overhodet på hva som var best, og at jeg burde lese om headsetet på internett før jeg åpnet innpakningen. Dvs, de er særs "byttbare".

 

Kostet ca. 1200 kroner

 

Har noen erfaring med Bose OE2, og ville dere eventuelt anbefalt meg for å gå for noen andre i samme prisklasse istedenfor?

 

Foreldrene mente forøvrig at jeg godt kan kjøpe noen som er litt dyrere hvis jeg vil, så "price range" ligger vel på 1200-1500

Lenke til kommentar

Ja, jeg ville kalle de byttbare. Har ikke hørt de, men kjenner bose sounden. Ikke noe særlig å skyte av bortsett fra støreduksjonen på norn av de dyrere modellene.

 

Når det kommer til evt hva du skal bytte dem til kommer det jo ann på om du skal bruke dem portabelt, eller som stasjonære hodetelefoner.

 

Kan legge ved noen jeg syns er verdt å skjekke ut, alle under 2000 ca som er portable

 

Sennheiser HD25-I-II 1300,-

Beyerdynamic DT 1350 2000,-

Audio-Technica M 50 1300,-

V-Moda M80 1500,-

 

Alle tre hodetelefonene er meget gode, men de leverer jo forskjellige lydsignaturer så det kommer vel ann på hva du vil ta deg råd til, og hva salgs lyd du foretrekker. Simple as that.

 

Stasjonære hodetelefoner (Full-Size)

 

Beyerdynamic DT 770 1400,-

 

Når de lommer til disse store hodetelefonene setter de gjerne pris på en forsterker eller en såkalt DAC. Gjelder forsovet de portable også, men ikke så mye.

Endret av kaninkoker
Lenke til kommentar

Greia er at jeg sitter og ruger litt på om jeg vil ha øreplugger istedenfor headset.

 

På den ene siden er jeg keen på god lyd og behagelig headset, men samtidig så er det utrolig tungvindt å ha med seg over alt (major drawback), og så kan man heller ikke dele den ene ørepluggen med andre (det overlever jeg)

 

Men klarer ikke helt å bestemme meg hva jeg går for

Lenke til kommentar

Hva ville vært den enkleste måten å skaffe seg Grado SR60?

 

Jeg vet ikke hva som er enklest, men Oslo Hi-Fi-Center og Stereofil.no er butikker i Norge som selger (til blodpris). Ellers har en jo Worldstore.no, som importerer for deg og du betaler noenlunde "amerikansk" pris. Hvis du er lokalisert i/nær Bergen så er Musik Magazinet en aktuell forretning.

Lenke til kommentar

Sliter med jordsløyfe på LD MK3-en. Men ser ut til at en ekstern DAC og optisk forbindelse løste problemet. (Min DAC har ikke USB)

Det meste pleier å hjelpe med en dac. Kunne få ulyder bare jeg tok på rca kablene. Med engang skikelig dac var i hus og toslink mellom dac og pc, så sliter jeg kun med en ting. Har en IKEA bordlampe koblet i samme stikkkontakt og der hører jeg inni hodeklokkene når når jeg skrur dem på :p Ikke store problemet da jeg sjeldent skrur den på.

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Det litt rare er at når jeg bruker PC+NAD så får jeg nesten ingen støy. Bare svak egenstøy når volumet er på flatt jern.

Men med PC+LD'n kan jeg høre musebevegelsene, tastetrykk, CPU/GPU-jobbing, harddisk etc. veldig tydelig selv ved lavt volum. :p

 

*GZZZZT, TK, TK, TK, BRZZZGNZZZ, TAKKATAKKATAKKA*

Endret av sedsberg
Lenke til kommentar

Hva slags hodetelefonforsterkere kjører dere? Og kjører dere med innebygget DAC, eksern DAC eller uten DAC?

 

Har egentlig slått meg til ro med BD DT880PRO 250 ohm nå, men trenger noe til å drive de med.

 

Frister litt med en Stello-kombinasjon av DAC+hodetelefonforsterker, men kommer nok på rundt 6k samlet, noe som er litt stivt.

Lenke til kommentar

Audio-GD Sparrow Versjon A med upgrade chip på jobb. DAC/AMP med usb

Veldig fin liten SS boks.

http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/Sparrow/SparrowEN.htm

 

Hjemme bruker jeg Beresford Caiman DAC/AMP også med usb muligheter.

http://www.beresford.me/PP/Caiman__DAC.html

 

Den hjemme er koblet opp imot pcen og tv m/xbox/stuepc.

Gjør at jeg enkelt kan bruke mine HD650 til alle mine enheter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...