Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Tips til hodetelefoner for maks 1000,- kr? Reiser til militæret i januar, og jeg hadde da tenkt til å få meg et ordentlig headsett som jeg kan bruke til musikk, film og litt spilling.

 

- Behagelige å bruke.

- God bass (hører på en del techno)

- God isolasjon

- Maks 1000,-

- Ikke store, på størrelse med Beats by Dre Solo.

 

Jeg har vurdert Beats by.dre Solo HD, men har lest litt rundt og lurer på om jeg kan få noe tilsvarende til en lavere pris - de er vel overpriset har jeg hørt.

 

 

Audio Technica ATH-M50

 

http://www.prisjakt....ct.php?p=256102

 

 

 

Ikke det at jeg ikke liker forslaget ditt. Jeg har de der til ute å gå phones selv.

Men når han skriver "god bass", misstenker jeg at han ønsker mye bass, og ikke nødvendigvis presis bass mer mot nøytral å regne.

 

Jeg trives med lydbildet de gir, han bør kanskje forklare litt hva han legger i det han skriver.

 

Edit; la til quotes

Endret av lain
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Æsj, har et lite problem med DT770.. Når jeg spiller av musikk og andre ting, så virker det som om lyden i venstre klokke spiller på 10% lydstyrke når lyden er stilt på 100%. Høyre klokke spiller akkurat som det skal, men venstre gjør ikke det. Kan det være løs kabel/sprengt element? Har egentlig hatt dette problemet i over et år, men har brukt en annen hodetelefon i mellomtiden..

Lenke til kommentar

Noen som har anbefalninger til hodetelefon for rundt 500,-? Det skal kobles til et eksternt lydkort til en PC, ingen forsterker. Elektronisk musikk (House, Electro, Drum & Bass osv). Det skal være behagelig å bruke over lengre tid.

 

På forrhånd takk :)

Endret av Snasent
Lenke til kommentar

Vil antagelig kjøpe stasjonære Hodetelefoner + DAC/hodetelefonforsterker like utpå nyåret. Pris samlet rundt 5k-6k.

 

Ting å vurdere:

  • Hodetelefonene skal kjøpes nytt, DAC/hodetelefonforsterker kan godt være brukt.
  • Hodetelefonene må være behagelig å ha på ørene i flere timer. Har normal størrelse på ørene.
  • Komboen burde heller helle mot "varmt" enn mot "spist, kaldt og klinisk".

Hvordan burde budsjettet fordeles?

 

Har prøvd Beyer Dynamic DT 770 Pro. Veldig gode å ha på, men litt merkelige i mellomtona på en måte. Også litt kald i lyden. Prøvde de kun via en mobiltelefon, så kilden var nok ikke helt bra,

 

---------

 

Anyways, noen som har noen anbefalninger/tips til meg? Hodetelefonene vil bli prøvd over disk. Bor i Oslo, så burde ikke være et problem.

Lenke til kommentar

Dra til HiFi-klubben og hør på Denon AH-D2000 og Argon Ha2 kombo. Jeg satt der og hørte på i sikkert over en times tid før jeg bestemte meg for å ta herligheten med hjem. Så har du vel AKG Q701 som er i samme prisklasse som D2000, men D2000 har vel noe varmere lyd enn Q701, uten at jeg har hørt på sistnevnte.

Lenke til kommentar

Kan nevne at Hifiman He-300 er en god all-around hodetelefon. Den har mange likheter med HD650, men gjenre litt kjappere en dem. De har nettopp gått ned i pris og fått forbedrede kabler.

 

Hd2000 og Q701 kan vell sies å være ytterpunktene innen hodetelefoner. Q701 er veldig analytiske og nøytrale, men dem andre er veldig varme. Selv foretrekker jeg Q701ene mine. Setter en på litt bass uplift på EQ er disse veldig gøyale. Dem er nok ikke like godt egnet om en hører på kun elektronisk musikk eller rap/hip-hop. Da blir dem nok for "stillestående".

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Unnet meg selv Audez'e LCD-2 for et par uker siden. :ph34r:

 

Ellers fikk min bror Beats Solo HD av doktor Dre (på tross av repeterte og iherdige forsøk på å påvirke gavekjøper til å kjøpe noe annet) ... :no:

Hvordan låter lcd-2 ? Har veldig lyst på dem :)

 

Beats er eneste headset som drar kvinns, så vil tro at han er glad til

Vet dem ikke at beats er noe dritt så er ikke de kvinnsa noe å ha på :p

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Haha, får håpe at det stemmer, for lyden er ikke til å skryte av. Hørte på Beats Studio for 2 uker siden og da ble jeg ikke direkte imponert. Solo HD ligger vel under der igjen lydmessig, så med mindre han får plukka opp masse chicks i romjula ved hjelp av headsettet burde han levere det tilbake :D

Lenke til kommentar

Hehe, ja. Man får ikke den lyden man betaler for etter min mening. Men så får jeg inntrykk av de som kjøper slike ikke bryr seg nevneverdig av lyden, men skal heller har noe som "ser tøft ut". Sammenlignet med f.eks K601, DT880 osv er det natt og dag. Kan såklart diskutere portabiliteten, men da er i det minste ATH-50 et mye bedre valg.

 

 

.... skal ikke lage noe diskusjon av det :p

Endret av Teac
Lenke til kommentar

Ble visst en audiofil jul i år gitt! Q701 på meg, kan ikke slutte å smile fordi disse låter jo helt fantastisk, mer dynamikk enn k701 men ikke for mye av det gode til forskjell fra dt770. Nå trenger jeg bare en amp så blir det saker. Darkvoice 3322 m q701 en god kombo? Og btw, hvis jeg bytter ut de orginsle kablene med silver dragon fra moon.... Noe forskjell? Rent kosmetisk syns jeg de ser helt råe ut, men er det verdt prisen?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...