Gå til innhold

Trenger en SKIKKELIG mediaplayer


Sicho

Anbefalte innlegg

Heisann

 

Er dritt lei av og bruke flere forkskjellige mediaspillere nu, for tiden så har jeg Winamp, Windows Media player, Quicktime og Realplayer installert.. Untatt Winamp hater jeg alle disse spillerne.. Finnest det noen spillere der ute som kan takle alle disse formatene? Har skjønt at Realplayer og Quicktime verner godt om sine Codexer.. Vil ha et enkel media player uten no fancy smancy shit som Mediaplayer til Microsoft.. Noen som har no tips?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Min anbefaling er The Core Media Player 4.0, som kan lastes ned her. Man kan tilordne filtypene til både QuickTime og RealPlayer - men man kan kun spille av de MOV- og RM-filene som ikke er kodet med de nyere kodekene. Kodeker må man også skaffe hvis man vil spille av DVD- og (S)VCD-filmer (man må registrere programmet for å få denne funksjonaliteten), men det er en relativt smal sak å skaffe disse løst (kun selve kodeken uten avspilleren), sammenliknet med nyeste QT/RP-kodekene...

Lenke til kommentar

du må laste ned nimo codec pack, da kan du spille det meste i winamp etter å ha innstallert den, ellers vil jeg anbefale Bsplayer som medieavspiller

For guds skyld ikke brukt slike codec-pakker... De gjør bare livet ditt jaevligere enn det evt. allerede er. Les guiden på www.inmatrix.com om hvordan du fixer en skikkelig codec setup ;)

 

Mediaplayer? BRUK ZoomPlayer! Helt klart det beste valget... Dønn stabil, fult av muligheter, OSD o.s.v. www.inmatrix.com også :) Når utvikler fyren kommer hjem fra ferie om noen dager blir det nok mer utvikling på den kanten også ja...

Lenke til kommentar

Zoomplayer er bra den, akkurat slik jeg vil ha det.. Enkel, kjapp og ikke for mye dill dall.. Men fortsatt samme problem, kan ikke spille av mov og real formatene.. Irriterende.. Har lastet ned det meste av codekser, men ingen som gir meg muligheter til og spille av real og mov.. Vel takk for all hjelp, får vel installere disse programmene eller holde meg unna formatet.. Realplayer tar jo over halve maskinen !

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har søkt endel, den beste var Zoomplayer, til jeg kom over denne:

 

Hvis du liker Media Player 6.4 så kommer du til å like denne

 

http://vobsub.edensrising.com/mpc.php

 

Den heter Media Player Classic og er helt likt MS Media Player 6.4,

men med mange flere muligheter og innstillinger.

Den krever ingen installasjon, det er kun en exe fil.

 

Den spiller av Real og Quicktime filer så fremt du har

Real og Quicktime installert.

 

Anbefales!

 

lqpl

Lenke til kommentar

Er veldig glad i BS player personlig. Enkel, tar veldig lite cpu, (kan fint spille av 1500+ bitrate divx og xvid på en celeron 500). I tillegg er den temmelig altetende av divx codecer, (til forskjell fra nyere versjoner av wmp), og den er temmelig customizable, skinning, og hotkeys for alle mulige funksjoner. Den tar ikke realmedia eller quicktime dog, men akkurat det tror jeg du må leite lenge etter. Tror nok du har bedre hell med å finne en drag&drop converter som gir deg et litt mer spiselig format.

Lenke til kommentar
med nimo codec pack, kommer du til å få problemer når du skal se xvid.

 

Det er ingen problemer med Nimo om du vet hvordan du skal installere den! Men det tok meg noen installasjoner før jeg fant svaret! Hemmeligheten er å vite hvilke filter man skal ta med! Og det er spesielt viktig å vite hvilken man IKKE skal ta med!

 

Funker helt glimrende på min maskin med Nimo! Spiller alle medieformater, inkludert XviD.

 

-Chief- :woot:

Lenke til kommentar
med nimo codec pack, kommer du til å få problemer når du skal se xvid.

Javel. Kan du forklare meg hvorfor alt går gullet godt på DivX PC'en min hvor jeg har DivX 5.03, XviD og Nimo Lite Codec Pack?

 

Du må jo for all del ikke bruke noe annet enn Lite versjonen.

Lenke til kommentar

Du kan få problemer hvis du bruker Nimo.. men det finnes en realtiv lett vei uten om...(du må selvsagt ikke installere hele pakken, det er å be om bråk)

 

Hvis du har prob. med dine Xvid filmer i f.eks bsplayer så høyre klikk på filmvinduet og velg properites.. Der vil du i som oftest se at det står ffdshow..(eller noe sånt) på listen som kommer opp.

 

Går man inn på denne og fjerner støtten for xvid og divx mm... vips så er prob. borte...

 

Hvis man i tillegg da legger inn den nyeste xvid codecen til sist også så... vel for å si det sånn.. null mer prob.

 

Jeg bruker Bsplayer kombinert med Nimo, xvid og DivX 5.02(3) (codecene er innstaller i den rekke følgen som de står, pluss det lille trikset som står over), og gjort på denne måten så har ikke jeg noen problemer med noe.

 

Jeg får sett omtrent alt som ligger ute på nettet (jeg har et obscurt klipp coded med en eller annen AngelPotion codex variant som er litt sær men det er også det eneste jeg har oppdaget så langt og jeg har holdt på med det en stund).

 

Taleg

Lenke til kommentar

Jeg bruker Bsplayer kombinert med Nimo, xvid og DivX 5.02(3) (codecene er innstaller i den rekke følgen som de står, pluss det lille trikset som står over), og gjort på denne måten så har ikke jeg noen problemer med noe.  

 

Hva i Nimo-pakken installerer du? Og hvilken Xvid-release?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...