Gå til innhold

Den store jente/damejakten er på gang.


Jarmo

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Løsning; Få lagt ned Facebook, da har sikkert damene tid til å sosialisere seg "her inne" isteden. Antall mb plass til bilder må vel dog antagelig økes her inne...

En form for galleri-tjeneste hadde diskusjon.no virkelig vært tjent med ja.

De få MB som blir tildelt som vedlegg her på forumet er imo ikke nok, ikke minst med tanke på at en har en søsterside som heter akam.no som har med fotografi å gjøre. Nå har en egent blogg-muligheter, hvorfor i allverden skulle en ikke da ha mulighetene til å hoste bilder på diskusjon.no på en ordentlig måte?

 

Til kvinnfolk-jakta så må jeg vel strengt tatt bare si meg enig i at damer/jenter er velkommen til dette forumet, det vil neppe skade å få inn flere av de som ofte blir omtalt som "vår bedre halvdel" ;)

Lenke til kommentar

synes forøverig det er utrolig deilig at det ikke er så mange jenter her. de bare hakker på hverandre & kverullerer! liker gutteforum så godt fordi det er realt og uten dikkedarer.

 

jeg er mye på et jenteforum å der fyker de i tottene på hverandre så fort de ser en mulighet. virker som de bare er ute etter å egle.

 

så plis... ikke jenter hit inn å :(

Lenke til kommentar

Jeg tror at den genrelle jenten ikke er like interessert i å diskutere på samme måte som vi gjør, på et forum som dette. Men selvfølgelig finnes det unntak, noe som forumets litt profilerte jenter er et fantastisk eksempel på. En grunn til at jenter også vegrer seg inn på dette forumet er det er så sterkt knyttet til HW.no, noe som blir sett på litt "nerdete", mtp. at det er en ren dataside. Derfor sier jeg bevisst "diskusjon-forumet" når jeg snakker om dette forumet, for sier jeg "hw-forumet" så vil nok det skremme jentene enda lengre vekk.

 

Er jeg helt på multebærtur nå?

Lenke til kommentar

jeg er nerd og stolt av det! :woot: ... men som du skriver, det er unntak. jeg er vel et av dem. Jeg liker mye bedre dette forumets måte og diskutere på. Jeg var mye på HW før men etter jeg ble Apple-fan Girl ble det mere på mac forum i utlandet. det er sååå tregt på Mac1.no, noe som er litt synd :(

 

ellers liker jeg meg veldig her.

Endret av SUPERJANNE
Lenke til kommentar

Vel, nå tviler jeg på at jeg noensinne kommer til å diskutere men noen jenter på diskusjon.no, da jeg ALDRI har møtt ei jente som deler noen av mine interesser... faktisk så er det ikke så mange gutter her som gjør det heller...

 

Men anyways, dette er rett og slett ikke et jenteforum, som er sagt tidligere, trenger vi virkelig rekruttering? de som har interesse av dette er vel allerede kjent med dette.

 

Når det gjelder det SUPERJANNE snakker om, så må jeg inrømme at jeg har observert kvinnelig argumenter og direkte krangler på fester OFTE.

Hva krangler de om? idiotiske ting, ofte klær eller intriger. Hva krangler jeg med gutter om? hva er best av C# eller Java (C# selvfølgelig)

 

Poenget forsvant i hjerneoppgulp tror jeg: Forumjenter dukker nok opp (eller ikke) med eller uten rekruttering. offentlig rekruttering ser ut som et billig sjekketriks, og faller på som litt patetisk. (ikke for å angripe trådstarter, tenker mer på hele forumet som en full kar som gulper opp "Jeg slo meg hardt når jeg falt for deg" med alt for mye sh lyder.)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-Axby2kEH
Når det gjelder det SUPERJANNE snakker om, så må jeg inrømme at jeg har observert kvinnelig argumenter og direkte krangler på fester OFTE.

Hva krangler de om? idiotiske ting, ofte klær eller intriger. Hva krangler jeg med gutter om? hva er best av C# eller Java (C# selvfølgelig)

 

Ja det opplever jeg hele tiden. Kebabkøer der to gutter litt på druen begynner å diskutere hva den beste prosessoren er, og plutselig flyr både blod og tenner, mens vi jenter river håret ut på hverandre fordi vi ikke kan bli enig om rosa eller korall lipgloss er det peneste. Dette skjer hele tiden, og gjelder 100% av befolkningen.

 

At du aldri har møtt noen jenter som deler interessene dine er jo forferdelig trist, hvis du leter litt på forumet er det kanskje en C# elskende nerdine som gjemmer seg et sted :dremel:

Lenke til kommentar

Hva skal dere med en masse jenter på dette forumet som ikke er interessert? Har aldri hatt tro på kvotering for kvoteringens skyld. Da må det heller satses mer generelt på å få "den vanlige forbrukeren" over på forumet, og ikke bare vi med over gjennomsnittet interesse for tekniske duppeditter :) Off topic er vel uansett ikke yndlingsinnleggene våre her? Og om dere får jenter hit som henger på forumet kun fordi de er jenter så vil jeg også tro dere får mye off topic snakk :) Men enda flere tester og høyere fokus på design og brukergrensesnitt vil jo være en god start. Om dere vil møte jenter kan dere jo chatte på disse kvinneforumene gutter.

Lenke til kommentar

EN ting er sikkert! MANGE jenter sitter mer på facebook en det en nerd sitter på diskusjon.no, de sitter der på facern og ser på 1000 bilder, og chater på wallen for å bvise at de er kule å har venner. hvorfro ikke bruke msn? mye lettere, en å skrive på wall så må du trykke whrite on ****** WAll så må du trykke POST knappen mens.

 

Heia hele verden på diskusjon.no

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...