Gå til innhold

Metallica til Bergen 16 juli 2008


DrThomas

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
På bilettservice kontoen min har jeg online reservasjoner, og nå har jeg tilsammen 3 bestillinger på metallica, 1 på 2 biletter og 2 på en bilett, men på status så står det avlyst? Det er blitt trket penger fra konto. Noen som har en anelse om jeg faktisk har fått biletter?

Står "Avlyst" på en haug av ting under Onlinereservasjoner på min konto også, blant annet på mine 4 Foo Fighters-billetter, men de har jeg fått i posten ... Tror nok ikke det er noe å tenke på. Er billettene oppført under "Online kjøp" da? Det er der jeg pleier å se, er den lista som stemmer over alt jeg har kjøpt hvert fall.

 

 

Viser seg at min inhabile kompis som sin konto jeg brukte, hadde klart å overført penger til feil konto, også var han tidligere i dag nede på grieghallen og da hadde de flere biletter, men han hadde jo selvfølgelig ikke penger på konto. Noen her som skal selge biletter og ikke til blodpris?

 

Utrolig sur akkuratt nå...

Endret av Spjeld
Lenke til kommentar

Wuhu, fikk skaffet meg 4 billetter! Kom gjennom til slutt, var ganske nervøs en stund :-s

 

Mange av kameratene mine kom ikke gjennom i det hele tatt, men etter at jeg hadde kjøpt mine billetter, kom jeg uten problemer inn igjen, så halve jobben kjøpte billetter fra min maskin. Merkelige greier. Var ingen andre som kom seg inn i mellomtiden, funket bare på ene maskinen.

 

Blir uansett sinnsykt heftig med Metallica her i Bergen. Skal mye til å overgå den fantastiske konserten i Oslo i fjor, men jeg tror dette blir like bra! Selv om det sikkert blir regn :D

Lenke til kommentar

Vil minne alle selgere om følgende:

 

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for. Dersom billetten er solgt gjennom en annen aktør enn arrangøren på grunnlag av avtale mellom arrangøren og aktøren, og det er betalt en særskilt billettavgift som fremgår av billetten, kan billettavgiften også være inkludert i salgsprisen ved videresalg.

 

§ 2. Kjøperen kan kreve tilbake fra selgeren den del av en betalt billettpris som overstiger de beløp som følger av § 1.

 

§ 3. Loven gjelder fra den tid Kongen fastsetter.

 

Fra 1 juli 2007 iflg. res. 29 juni 2007 nr. 733.

 

Kjøpere bør merke seg §2...

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...