Jump to content

Boring Prophet

Medlemmer
 • Content Count

  265
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Som tittel sier, leter etter ny telefon, ønsker gjerne en android telefon med relativt liten skjerm og god batterikapasitet, sett gjennom prisguide og prisjakt, er veldig begrenset utvalg. Noen som har noe tips hvor jeg kan finne en telefon innfor disse spesifikasjonene? Tenker da om noen har kjøpt noe fra ebay, eller andre utenlandske sider, evt ett kinaprodukt som kan passe til nevnte spesifikasjoner. Noen erfaringer?
 2. Bofiberselger. Lurer på om du kan svare meg på om det eksisterer noen planer for utbyggelse av fiber på Danmarksplass. Tenker da spesifikt i bygget hvor forum kino er og det er poppet opp en ny peppes. Kan tenke meg at logistikken bak utbyggelse i et slikt område er et rent helvette. Men siden Telehor var hyggelig nok til å sette en 4g mast på taket her med fiberføring til koblingsboks i bakgården som jeg bokstavelig talt kan pisse på fra vinduet mitt uten å gi beboere i området tilgang på fiber. Så må vel mulighetene være der for dere også? Som det sikkert kommer frem i uttalelsene mine er jeg lettere frustrert over situasjonen og på den bakgrunn beklager jeg språkbruken. Kan du gi meg noen gode nyheter?
 3. Er medic tents i den ene basen som er oppe nå. Skal utvide ett par lokasjoner i morgen er planen. Skal lage noen medic camps nord. En liten en på NW kanskje en litt større military base med barracks/Medic i nærheten av kraznostav. Litt usikker hva som er fornuftig så trenger litt innspill.
 4. Takk for tipset skal gjøre det iløpet av morgendagen. Er planen å forandre mer på den basen slik at det ikke er mulig å komme inn med combat roll. Er ett veldig røft første utkast, merker også det jeg at det er noe krøll med Z'eds. Viste ikke at det var pga for stor tetthet på barracks. Så takk for info. Tenkte også å fjerne skolen/office evt erstatte den med noe annet. Noe tips?
 5. Vi har vehicle limit satt til 80 atm, men vi vurderer hele tiden slikt etter behov. Blir det for mange så fjernes de, blir det for få så legger vi inn flere. Akkuratt nå er det eneste custom base på mappet, men vi skal lage flere slike og lage tomme baser som grupper kan sette opp egne baser og forsvare osv. VI har forøvrige fjernet AS50 og M107 fra loot Tables. Jobber med å legge inn andre Våpen. Vi ønsker å ha en slik balanse at det skal være mulig å få tak i rifler som m4a1 og ak, men at scoped skal være ganske sjelden. Dette er selvfølgelig noe vi hele tiden tar en vurdering på og tar imot input fra spillere. Vi hører på forslag. Vi har også nylig satt ned hyppigeheten på Chopper crashes da det var litt for mange. Tror maks grensen for helis på serveren vår nå er 7-10. Dette blir nok justert som tiden går. Hele poenget vårt er å lage noe som er litt for alle, mens vi venter på standalone. Vi har også planer om å kjøre i gang en del events. Eksempler på dette er at en gruppe holder feks devils castle mot angripere. At det blir informert på serveren at det løper rundt en gal mann i Cherno med machete og noe good loot i backpacken. Besøk Facebook siden vår for flere spørsmål og tilbakemeldinger slik at vi kan lage en server som er konge å spille på http://www.facebook.com/dayznordic
 6. Håper ikke dette blir feil sted for å gjøre litt selv promotering, men noen venner og jeg har startet opp en ny Dayz Server Chernarus. Vi Jobber med å få opp spillerbasen siden serveren startet i dag. 159.253.149.26:3119 Er ip til server. Kjører siste versjon. Jobber også med oppdatering av mappet i seg selv, har allerede lagt inn en base med military/medical loot. Og chernarus skal utvides videre med nye baser og "hotspots" Vi ønsker å få inn Nordiske spillere og bygge ett community rundt spillet. vi vil alltid ta imot input fra spillere for å forbedre serveren. Vi har fra før av aktive admins, men trenger alltid flere. Hvis du ønsker å søke ta kontakt via FB På Facebook.com/dayznordic finnes det ett par bilder av første utkast av en base vi har laget. Serveren har autofueling på bensinstasjoner og utvidet tilgjengelighet på kjøretøy. Ta kontakt via FB, kommer snart TeamSpeak slik at det blir lettere for folk å kommunisere hvis ønskelig. Alle er velkommen.
 7. Tusen takk for svar da ringer jeg de i morgen og forklarer saken. Og ja jeg tok secure Erase før jeg oppdaterte FW og reinstallerte OS, har prøvd alt du nevner her samt at jeg har prøvd mange andre ting som jeg har funnet referanser til på nett. For øyeblikket er forøvrige hovedkortet mitt inne hos Komplett fordi jeg må få nytt med B3 revisjonen. Men de skal ikke ha påvirket SSD'en siden sata portene den var koblet til ikke var påvirket av feilen.
 8. Jeg må si at jeg ikke hel skjønner hvorfor det anbefales av noen her at CPUen hannes en i5 2500k burde oppgraderes? Det er en av de beste CPU'ene tilgjengelig på markedet i dag, http://www.tomshardware.com/charts/x86-core-performance-comparison/3DMark11,2761.html http://www.guru3d.com/article/core-i5-2500k-and-core-i7-2600k-review/21 Det eneste som teknisk sett kan kalles en oppgradering når det kommer til hannes forbruk er en i7 2600K og den økningen er så minimal at det såvidt er nevneverdig.
 9. Jeg ville ikke gått for en SSD drevet av sandforce-kontrolleren. Driver å skal sende inn min vertex3 nå etter 2 måneders bruk hvor jeg gjennomsnittlig vil tippe at jeg har hatt minimum 1 kræsj om dagen. Er dritt lei, har prøvd alle tips og såkalte "fixes" uten noe hell. Kjører den nå på siste FW (2.11) og det hjelper heller ikke. Farten er fantastisk, når disken ikke henger hele maskinen min. For referanse her er oppsettet mitt: Asus P8P67 Delux Intel I7 2600k Corsair Vengeance 8Gb (4x4) Radeon 4870
 10. Jeg kjøpte meg en OCZ vertex 3 hos netshop for 2 måneder siden og har opplevd store problemer med denne, maskinen min restarter hele tiden og ved omstart finner ikke maskinen SSd'en lengre, jeg har utifra forumene til OCZ konkludert med at jeg er uheldig nok til å være blant de som har problemer med sandforce brikken, og selv om jeg har oppdatert til siste FW (2.11) så vil ikke problemet forsvinne. Jeg har søkt om retur hos netshop og skal til å sende den inn, problemet er at feilen i SSd'en er vanskelig å replikere siden det ikke er konkluderte med hva som er feil enda. Har jeg rett på pengene tilbake fra netshop da eller vil de ganske enkelt teste ssd'en på et annet system enn mitt og i så tilfelle at feilen ikke bli replikert hos de så står jeg til ansvar for å betale for å få SSD'en tilbake til meg? Lurer på om noen har lignende erfaring med netshop, om noen kan gi meg råd på om jeg burde sende den in eller ikke. Kan ikke bruke SSD'en lengre i det hele tatt da systemet mitt kræsjer flere ganger daglig. Takker på forhånd for hjelp.
 11. Hei Jeg fikk nylig tak i 2 stk sapphire radeon 5870 av en kompis fordi de hadde sluttet å funke. Han kjørte da vannkjøing på de og viste ikke hvorfor de ikke funket og bestemte seg for å heller kjøpe nytt kort. Jeg har skjekket begge kortene og ingen har noen fysiske skader som jeg kan finne, ingen form for svimerker eller lignende. Når jeg starter opp kortetene i maskin virker det som om maskinen ikke vil boote med det første. Ca 4-7 sekunder, så starter maskinen opp som vanlig, men ingen bilde på skjermen. Begge kortene har blitt kraftig overklokket av en person som egentlig ikke har peiling på PC så jeg lurer på om det kan være grunnen, men kan ikke skjønne at begge kortene røk samtidig. Noen som har en anelse om hva som kan være i veien med kortene? Hva jeg evt kan gjøre for å fikse de. Takker på forhånd for svar.
 12. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1572417 Yup fetching stats er greien akkuratt nå. Forhåpenligvis betyr det at master server er nede og de fikser laggen.
 13. Det er nesten umulig å spille på PC atm da serverene til steam og gameservers er overloaded som faen virker det som, selv om man har god ping så er det server side lag som gjør det helt jævlig å spille. Dette er forhåpentligvis bedre i morgen.
 14. Til Bandreas Quoting Dr. Perry Cox: Thats right Melissa! Teknisk sett Lonnie som sa det, men han quotet Cox
 15. Call of Duty Black Ops er live til PC. Det vil si at alle som har fysisk kopi kan nå spille det på PC, driver og installerer nå. WOOOOHOOOO!
×
×
 • Create New...