Gå til innhold

Webkafeen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Telenor er i endring - lanserer ny profil

 

(Fornebu, 9. februar 2006) Torsdag lanserte Telenor sin nye visuelle profil. Den nye logoen er et symbol på at Telenor endrer seg, og signaliserer det pågående arbeidet med å styrke kundeorienteringen i alle deler av Telenor. Den nye profilen vil skille seg tydelig ut i den internasjonale konkurransen, og bidrar til at Telenor fremstår som ett konsern.

 

 

Samtidig med lanseringen i Norge bytter også Telenors selskaper Sonofon og Cybercity i Danmark og Pannon i Ungarn sin visuelle profil. Disse selskapene viderefører sine sterke merkenavn. Lanseringen av Telenors nye profil er en milepæl som markerer at Telenor er et internasjonalt selskap. Telenor vokser betydelig internasjonalt, og mer enn halvparten av medarbeiderne arbeider nå utenfor Norge.

 

"Telenor er i endring. I mer enn 150 år har Telenor vært banebrytende innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Vi bygger på denne erfaringen når vi styrker vår internasjonale tilstedeværelse. Vi har blitt en betydelig internasjonal aktør, men har fortsatt det samme fokuset som før: Å hjelpe mennesker å kommunisere. Vår nye profil gjenspeiler denne ambisjonen. Dagens lansering er imidlertid ikke utelukkende en endring av vår visuelle identitet, endringen handler også om hvordan vi styrker kundeorienteringen i alle ledd i selskapet. En ny logo skaper ikke vårt omdømme alene, men jeg er sikker på at vår nye profil inspirerer oss i vårt pågående arbeid med å levere enda bedre tjenester til våre kunder," sier konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor.

 

Den nye profilen er synlig på flere Telenor-bygg, biler, butikker og nettsteder fra torsdag. Andre skilt og øvrig materiale vil bli byttet ut fortløpende den nærmeste tiden.

 

I tillegg til selskapene i Norge, Danmark og Ungarn har Telenor en portefølje med merkevarer som har en sterk posisjon. Det vil være markedsmessige forhold som avgjør om og når eventuelle endringer i disse selskapenes visuelle profil vil bli implementert.

 

"Felles profil og tankesett på tvers av Telenors virksomheter gjør det lettere å utveksle erfaringer på tvers av selskaper, land og regioner. Dette er en av de viktigste suksesskriteriene i dagens utfordrende internasjonale konkurranse," sier Jon Fredrik Baksaas.

 

Telenors nye grafiske profil er utviklet av Keshen Teo, Creative Director ved London-baserte Wolff Olins.

 

Den nye logoen kan lastes ned fra http://www.telenor.no/presse/bildegalleri/logo/.

 

 

Kontaktpersoner:

Anne-Sissel Skånvik, konserndirektør kommunikasjon i Telenor, tlf. 913 22 811, [email protected]

 

Scott Engebrigtsen, informasjonssjef i Telenor, tlf. 90 04 34 84, [email protected]

Lenke til kommentar

Jeg sa for litt siden at jeg har funnet på ett domene, men har i det siste måttet stoppe det igjen for at jeg vil ha en host med phyton. Og alle jeg har kommet over tilbyr 2gb. Og det er ekstremt unødvendig og jeg gidder ikke å betale for luft så er det noen som vet om noen som tilbyr mindre størrelser med phyton? Eventult om det går ann å avtale om en viss plass for en viss sum med noen mere "personlige" hosting firmaer, altså ikke de store super hostings firmaene. Og om serveren har støtte for phyton så er django i boks og?

 

Eller så må jeg mekke min egen server gitt.

Lenke til kommentar
Alpha Transparency heter det, men IE kan støtte det, om du gir den vitamin JS.

5573998[/snapback]

 

IE støtter ikke transparacy i PNG, men støtter filformatet.

 

IE støtter GIF transparacy.

5576479[/snapback]

Det har allerede kommet fram da...

5576502[/snapback]

Sikker? Mente at jeg leste at noen påsto at IE ikke støtter PNG i det hele tatt... :hmm:

 

Oh well..

Lenke til kommentar
Sikker? Mente at jeg leste at noen påsto at IE ikke støtter PNG i det hele tatt... :hmm:

 

Oh well..

5576545[/snapback]

Forrige side, IE støtter det men ikke fult ut. Ikke Opacity.

 

(mt) MediaTemple støtter Python, $7.95 i måneden er jo ikke så verst?

ca. 50kr er jo ikke mye, men jeg kommer ikke til å bruke 1/10 del av det engang så betaler heller 30kr måneden for 500mb f.eks.

Lenke til kommentar

telenor som selskap er jo en av de mest suksessrike teleselskapene i Euorpa da, de har flest kunde-% i forhold til innbyggere, de er også ett av de største i Norge..Så telenor som selskap er faktisk veldig bra, hva tjenestene angår så er det opptilenhver å mene hva de vil, jeg er ihvertfall fornøyd med det jeg har fra de..

 

Vet ikke helt hva jeg skal mene om logoen, den var fin, men ser ikke helt dealen selv! men kan hende det er meninga også! Det er fin markedsføring å sjokke litt, og den har bra gjennkjennelsefaktor.

 

De gamle nettsidene var bedre syns jeg også, men syns fremdeles telenor sine webdesignere er veldig dyktige, de produserer fine ( grafisk sett) websider...

 

 

Tror denne logoen må sette seg litt før jeg helt finner ut om den er kul eller hva den er :p

Endret av resol
Lenke til kommentar
Du kan sette width på img, ja. Bredden på en webside, tenker du på bredden av en div som ligger rundt siden? Isåfall er det bare å sette width på den òg. Eller skal du lage en tabell?

5576117[/snapback]

Siden er i tabell ja.

Åssen skal jeg sette with på img i css? Men kan jeg ikke sette størrelsen på tabellen i css?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...